Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 250 hír

Kiderült, milyen illata van Drake-nek: saját maga ihlette új gyertyáit

Starity
-
 Ma 09:02Bulvár

A rapper több mellékprojektje mellett most az illatgyerták kerültek előtérbe.

Rebrov: A játékosok láthatták, milyen szintre kell eljutniuk

A Fradi edzője csalódott volt az első félóra után, mert olyan szituációkból kaptak gólokat, amelyekre előzetesen felkészültek.

Milyen a jó és változatos fogyókúra hosszútávon?

Vital
-
 Ma 08:20Egészség

Süt, grillez, pörköl, párol, sőt kiolvasztja a fagyos ételeket a Légkeveréses Halogén Főzőkészülék, mindezt úgy teszi, hogy akár zsiradékot sem kell használnia!

Ezen a helyen változik a maszkviselési szabály

Módosítás jelent meg a Magyar Közlönyben a maszkviselési szabályokkkal kapcsolatban - írja az Origo.

Ezentúl Cyberpunk közben sem kell majd lemondanod a fotózásról!

Leet
-
 Ma 08:00Gaming

Az előzetes alig több mint két perces, de megmutatja nekünk, hogy hogyan megváltoztathatod karaktereid arckifejezését, pózát és méretét, valamint a fotó hatásait, élességét, és még ezernyi más dolgot. Mutatjuk is az elég jól sikerült trailert: Strike a pose and capture your favourite moments in Night City with #Cyberpunk2077 Photo Mode! See it in a

Szívtranszplantáció: ezen a napon volt az első

A szívelégtelenség legsúlyosabb, végső stádiumában lévő betegeken segíthet a szívtranszplantáció, a szívátültetés. Magyarországon évente mintegy 22-24 szívátültetést végeznek, sajnos ennek többszörösére lenne szükség. A szívátültetés története már

A Netflix máris filmet forgat arról, milyen durva év volt 2020: nem akárki lesz a készítője

Blikk
-
 Tegnap 20:16Bulvár

A Black Mirror című tévésorozat arról vált ismertté, hogy a modern kor emberének görbe tükröt állítva mutatja be, hogyan döntheti be a társadalmat a Tinder, miért veszélyes, ha folyton a virtuális valóságban töltjük az időnket és, hogy akár egy animációs mese karakteréből is lehet politikus. A produkció készítője, Charlie Brooker hosszú hallgatás u

Utánajártunk, hogy a vasi iskolák milyen esetekben élnek a jelenléti oktatás lehetőségével

Vaol
-
 Tegnap 20:00Megyei

A középiskolákban elrendelt online oktatás mellett indokolt esetben lehetőség van az egyéni vagy kiscsoportos konzultációk, foglalkozások, gyakorlatok megtartására. Utánajártunk, hogy a különböző oktatási intézmények milyen esetekben élnek a jelenléti oktatás lehetőségével.

Szlovén autópálya matrica árak 2021 - Mennyibe kerül és milyen szlovén autópályamatricák vannak 2021-ben?

ProfitLine
-
 Tegnap 20:00Gazdaság

Hány euróba kerül 2021-ben Szlovéniában az autópálya használata? Milyen hosszúságú autópálya matricák vannak Szlovéniában? Mennyi az ára 2021-ben egy szlovén autópálya matricának gépkocsira? Motorkerékpárra mennyibe kerül a szlovén autópályamatrica 2021-ben? Mutatjuk!

Ezen az oldalon iratkozhatsz fel a vakcinára

Hamarosan elindul az oldal, ahol a lakossági igényeket mérik fel. Magyarországon azonban egyelőre még nincs védőoltás, így a fegyelmezettségünkön nem lazíthatunk.

Milyen fűszerekkel melegítsük fel magunkat télen?

Ahogy megérkezik a téli hideg, egyre inkább kívánjuk a tartalmasabb, meleget biztosító ételeket, a forró leveseket és italokat. Sokszor küzdünk a vírusos megbetegedésekkel. Ilyenkor joggal merül fel a kérdés, hogy melyek azok a fűszerek, amelyek fűtik a szervezetünket? Melyek azok, amik segítenek a téli megfázásos betegségek legyőzésében?…

Balázs Fecóról ezen a lassan kultikussá váló helyen lehet megemlékezni

Metropol
-
 Tegnap 17:00Bulvár

Egyelőre nincs hír arról, mikor lesz hivatalos búcsúztatója a koronavírusban elhunyt énekesnek.