Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Fantasztikus hírt kapott Karikó Katalin

A vakcina anyjaként emlegetett magyar biokémikus, dr. Karikó Katalin hamarosan nagyszülői örömök elé néz. Lánya, Francia Zsuzsanna ugyanis babát vár.

Díjat kapott a magyarságért munkálkodó, sokoldalú értékteremtő: Nagy Géza

ma7.sk
-
 Ma 20:00Kultúra

A Csemadok Országos Elnöksége döntése alapján, a Magyar Kultúra Napja alkalmából Nagy Géza csicsói faszobrász is Csemadok Közművelődési Díjban részesült. A sokoldalú, minden helyzetben helyt álló értékteremtőt a dunaszerdahelyi székhelyű Szlovákiai Magyar Közművelődési Intézet javasolta jutalmazásra.

Hatalmas verést kapott a kéziválogatott, csoportmásodikként jutott a nyolc közé

Player
-
 Ma 19:40Sport

Ez most belefért, csak félő, hogy túl nagy volt a tasli.

Ritka mesterhegedűket kapott a Liszt Ferenc Kamarazenekar

RTL Klub
-
 Ma 18:40Bulvár

Igazi hangszerkülönlegességek kerültek a Liszt Ferenc Kamarazenekar birtokába, az öt mesterhegedű között 2-300 éves darabok is vannak. Az állami támogatással megvásárolt ritkaságok összértéke eléri a 80 millió forintot. A csaknem 60 éves zenekar a klasszikus zenei élet nemzetközi élvonalába tartozik, előadásaik színvonalát pedig…

Ezekért a cikkekért kapott 10 millió forintot a magyar kormány amerikai lobbistája

Épphogy teljesítette az elvárt minimumot David Reaboi. Nem is hosszabbítottak vele szerződést. Az immáron volt lobbista amúgy főleg Twitteren aktív.

Az ellenzéki polgármester soron kívül kapott oltást Gyöngyösön

Miközben több balliberális párt oltásellenes kampányt folytat, Hiesz György titokban, az első beoltottak között juthatott szérumhoz.

Díjat kapott a szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központ

A Szolnokon működő Aba-Novák Agóra Kulturális Központ többek között online tevékenységéért Közművelődési Minőség Díjat kapott.

Az ellenzéki polgármester soron kívül kapott oltást Gyöngyösön

Miközben a baloldali pártok folyamatosan a védekezés ellen hergelnek, Hiesz György kierőszakolta magának az oltást. Pedig nincs 65 éves, nem idősotthonban lakik és nem az egészségügyben dolgozik.

Új lapot kapott a Juventus Messije – Paulo Dybala Moments SBC

Leet
-
 Ma 17:30Gaming

Paulo Dybala már a Palermo színeiben is figyelemreméltó tehetségnek számított. A fiatal argentin később a Junvetushoz igazolt, ahol azóta is bizonyítja, hogy a világ egyik legjobbja. Ugyan mostanában Cristiano Ronaldo árnyékában játszik, a portugál világklasszis érkezése előtt a zebrák egyik legnagyobb húzóembere volt. Számtalan…

Real Madrid: komoly ajánlatot kapott Sergio Ramos

Ez már nagyon csábító lehet a spanyol védő számára...

Nyolcvankét rendőr kapott jutalmat Újbudán

Január 20-án 82 rendőr kapott jutalmat Újbudán.A díjátadót a pandémia miatt csak szűk körben tudták megtartani, így a legtöbb díjazottat kollégáik képviselték.Az ünnepségen László Imre, Újbuda polgármestere köszönte meg a tisztes helytállást a kerületi rendőrkapitányságon. Az eseményen részt vett Hintsch György alpolgármester és Varga…

Nagy elismerést kapott Bánhidi Bence: őt tartják a világ legjobb beállójának

Komoly elismerésben részesült az egyiptomi kézilabda-világbajnokságon nyolc közé jutott kézilabda-válogatott beállója, Bánhidi Bence.

Több település már kapott állami támogatást a helyreállításra, de van ahol még válaszra várnak

Július utolsó hétvégéjén évtizedek óta nem látott esőzés érte el Zala megye déli részét, olyan problémákat okozva a környékbeli községekben, víztározókban, magántulajdonokban, amelyeket máig nem hevertek ki az önkormányzatok és a helyi lakosok.

30 milliárd forintot kapott 8 ezer hazai vállalkozás az új támogatásnak köszönhetően

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium közleményéből kiderült, hogy tavaly mintegy 30 milliárd forintot ítéltek oda a pályázóknak a frissen induló vállalkozásokat segítő program keretein belül.

Közel 6.5 milliós kárt okozott az internetes csaló, most ülni fog

A polgári jogi igényt érvényesítő sértettek részére a bíróság kártérítés megfizetésére kötelezte a vádlottat, valamint 440.200 forint erejéig vagyonelkobzást rendelt el. A bíróság által megállapított tényállás lényege szerint a vádlott férfi 2018. február 21. és 2018. október 16. közötti időszakban munkahellyel, saját és családja megélhetését bi