Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 183 hír

Pár napot kaptak az orvosok, hogy döntsenek a jövőről

Legkésőbb február 28-ig alá kell írniuk az egészségügyben eddig közalkalmazottként dolgozóknak az új szolgálati jogviszonyukról szóló munkaszerződésüket. Abból tudják meg, mennyi pénzért mi a munkájuk, melyek a kötelezettségeik, a jogaik. A múlt vasárnapig a legtöbb érintett még meg sem kapta meg a szerződését, így sokuknak egy hetük…

Egyik oldalán hím, a másikon nőstény madarat kaptak lencsevégre Pennsylvaniában

Dehir
-
 Ma 13:42Megyei

London - A vörös kardinálispinty hímjei élénk piros színűek, míg a nőstények halványbarnák.

Egyik oldalán hím, a másikon nőstény madarat kaptak lencsevégre Pennsylvaniában

Az egyik oldalán hímnek, a másikon nősténynek tűnő madarat kapott lencsevégre egy már nyugdíjas ornitológus az amerikai Pennsylvania államban.

Egyik oldalán hím, a másikon nőstény madarat kaptak lencsevégre Pennsylvaniában

Az egyik oldalán hímnek, a másikon nősténynek tűnő madarat kapott lencsevégre egy már nyugdíjas ornitológus az amerikai Pennsylvania államban.

A rendőröktől kaptak zongorát a karancssági diákok

Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány a tartós használatra felajánlott zongorát átadta a karancssági gyermekek részére.

Elítélték a bolgár embercsempészt

Gyorsított eljárásban, az elfogásától számított 72 órán belül bíróság elé állította a Fonyódi Járási Ügyészség azt a 38 éves bolgár férfit, akit a somogyi rendőrök vasárnap éjszaka fogtak el Balatonlelle környékén, miközben az autójában négy migránst szállított.

38 embert kaptak el egy nap alatt a rendőrök Komárom-Esztergom megyében

Az elmúlt 24 óra statisztikája szerint a megyei rendőrök több mint háromtucat embert fogtak el, és több embert elő is állítottak.

Koronavírus: már 112,5 millióan kapták el

Már több mint 112,55 millió embert fertőzött meg és 2,49 millió életet követelt világszerte az új típusú koronavírus. Közben viszont a gyógyultak száma már meghaladta a 63,53 milliót - derült ki a Johns Hopkins Egyetem és Kórház csütörtök délelőtti

Támogatást nem kaptak, most virtuális túrákkal hívják fel a figyelmet szakmájuk szépségeire az idegenvezetők

Idén online rendezik meg az Idegenvezetők Világnapja eseményeit február 25. és 28 között. A szakemberek - bár a válság által leginkább sújtott szektorban dolgoznak - támogatást mindeddig nem kaptak. Ugrásra készen várják a nyitást.

Elítélték az Iszlám Állam vezető németországi toborzóját

Tíz és fél év szabadságvesztésre ítélték Németországban a magát Iszlám Államnak nevező terrorszervezet legfőbb helyi toborzóját. Az Abu Walaa nevet is használó Ahmad Abdulaziz Abdullah A. külföldi terrorszervezetben viselt tagság, állam elleni súlyos bűncselekmény előkészítésében bűnrészesség és terrorizmus finanszírozása miatt kapta a…

Elismerést és jutalmat kaptak csepeli rendőrök

A Magyar Villamos Művek Energetika Zrt. elnök-vezérigazgatója a szolgáltató sérelmére elkövetett lopások felderítéséért elismerésben és jutalomban részesítette a csepeli rendőrkapitányság rendőreit, Simon Lajos r. törzsőrmestert és Nagyvári Attila r. őrmestert.Mellettük még két 22. kerületi és egy Pest megyei rendőrt jutalmaztak meg – közölte…

Lencsevégre kapták az érkezőfélben lévő Redmi Note 10-et és dobozát

Két március elején érkező Redmi telefon dobozát is lefotózták, amiken láthatók a készülékek, mutatjuk hogyan fog kinézni ezek a modellek. Egy ideje már folyamatosan érkeznek a hírek a Redmi Note 10 sorozatot illetően. Sőt már maga a gyártó is elkezdett információkat szivárogtatni a mobilokkal kapcsolatban. Ennek köszönhetően tudjuk…

Lengyelország nem fogja beoltottként elismerni azokat, akik uniós engedély nélküli vakcinát kaptak

Ez rossz hír lehet az orosz vagy kínai vakcinát kapó személyeknek. Ugyanakkor a belépés után kötelező karantént friss, negatív koronavírus-teszttel is ki lehet váltani.