Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 118 hír

Ludwig 2020 – Hét új kiállítás a Ludwig Múzeum idei programjában

Közszolgálat
-
  Tegnap 22:29 Színes

Hét új kiállítás – Konok Tamás és Waliczky Tamás munkái, valamint több csoportos és gyűjteményes tárlat – szerepel a Ludwig ...

Tenisztörténeti kiállítás Budapesten

Közszolgálat
-
  Tegnap 22:22 Színes

Sportágtörténeti kiállítás nyílt kedden a budapesti Szép Juhászné Teniszklubban.     A nyitóünnepségen Richter Attila, a szövetség főtitkára hangsúlyozta, csak a múlt ...

Interaktív kiállítás a drogokról, függőségekről - galériával

Köztes átmenetek címmel nyílt kiállítás Békéscsabán, amely a droghasználat sokdimenziós problémáját igyekszik interaktív és átélhető módon bemutatni az érdeklődőknek. A programot rendhagyó sajtótájékoztatón ismertették a szervezők kedd délután az MSZP békéscsabai irodájában.

Derült égből milliárdok: óriási összeg érkezett váratlanul a számlájukra

Origo
-
  Tegnap 19:43 Tudomány

Amikor szerencsés emberek hirtelen tetemes vagyonnal gyarapodtak.

Tenisztörténeti kiállítás Budapesten

Vásárhely24
-
  Tegnap 18:38 Belföld

Sportágtörténeti kiállítás nyílt kedden a budapesti Szép Juhászné Teniszklubban.

Gyermekek rajzpályázataiból nyílt kiállítás Battonyán

Az én falum, az én városom címmel pályázhattak gyermekek egy országos rajzversenyre. A legjobbakat a battonyai Molnár C. Pál Múzeumban díjazták, ahol az alkotásokat kiállították.

Kiállítás nyílt a Waldorfba járó gyerekek munkáiból

TelePaks
-
  Tegnap 15:50 Belföld

Kiállítás nyílt a dunakömlődi Aranyhal Waldorf Óvoda és Általános Iskola diákjainak munkáiból január 20-án a kulturális központ előterében. A kiállítás megnyitóján fellépett az iskola énekkara, és különleges mozgásművészeti, euritmiai bemutatót is tartottak a gyerekek.

Jogerős ítélet született az orvosdiagnosztikai központra elcsalt uniós milliárdok ügyében

Napi
-
  Tegnap 15:13 Baleset-bűnügy

Jogerős ítélet született egy olyan ügyben, amelyet az európai csalás elleni hivatal (OLAF) ajánlása alapján indítottak - közölte a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség kedden.

Ezeket a kiállításokat várjuk idén a Ludwigban!

Barabási Albert-László fizikusi tanulmányai és a slow-movement is helyet kap a múzeum 2020-as tárlatai között. Megújul az állandó kiállítás, elbúcsúzik a képzőművészeti biennále anyaga és utazik az építészeti nyertes pályázata. Mutatjuk, mit írjatok be a naptárba!

Tenisztörténeti kiállítás Budapesten

Sportkatlan
-
  Tegnap 15:09 Sport

Sportágtörténeti kiállítás nyílt kedden a budapesti Szép Juhászné Teniszklubban.     A nyitóünnepségen Richter Attila, a szövetség főtitkára hangsúlyozta, csak a múlt ismeretében lehet jól alakítani a jövőt, és fontos megmutatni a gyerekeknek, hogy másfél évszázaddal ezelőtt honnan indult a mára csaknem ötmillió versenyzőt megmozgató…

Hangversenyek, filmvetítések és kiállítások lesznek a megyében

Himnusz- és mesemondó versennyel, filmvetítésekkel, kiállításokkal, zenés irodalmi estekkel, hangversenyekkel és könyvbemutatóval ünneplik Bács-Kiskun megyében a magyar kultúra napját.

Költözik a letűnt életet bemutató kiállítás

A magyar kultúra napja alkalmából a Monostorpályi Művelődési Házba költözik a létavértesi Rozsnyai-gyűjtemény Érmellék elfeledett világa című időszaki vándorkiállítása január 22-én.

Szerdán nyílik a Múzeumőr című kiállítás

Múzeumőr címmel nyílik kiállítás szerdán 17 órakor a Tornyai János Múzeumban, Hódmezővásárhelyen. A még rendezés alatt lévő tárlatot Dr. Miklós Péter múzeumigazgató, Terendi Viktória néprajzkutató-muzeológus és Bernátsky Ferenc helytörténész-muzeológus, a tárlat kurátorai mutatták be.

A MOME hallgatóinak nyílik kiállítása Rómában

Debreceni Nap
-
  Tegnap 12:12 Kultúra

After Bauhaus címmel nyílik új kiállítás a héten a Római Magyar Akadémián, ahol a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hallgatóinak munkái láthatók. Az idén 140 éves Moholy-Nagy Művészeti Egyetem 2006 óta viseli a Bauhaus egyik legismertebb alkotójának, Moholy-Nagy Lászlónak a nevét. Az egyetem a Bauhaus-iskola szellemiségét…