Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 14 hír

Pártok ellenőrzése kezdődött 177 helyszínen

ÁSZ
-
 Ma 12:23Gazdaság

Az Állami Számvevőszék 2020. második félévi ellenőrzési terve és a jóváhagyott ellenőrzési program alapján megkezdődött 177, rendszeres költségvetési támogatásban nem részesülő párt ellenőrzése.

Népszava: Deutsch Tamás kizárását kezdeményező aláírásgyűjtés kezdődött az Európai Néppárt európai parlamenti fra…

A lap azt írja, az általuk látott levelezésből kiderül, hogy az egyik kezdeményező Othmar Karas osztrák EP-képviselő.

Lázár János: történelmi munka kezdődött Vásárhelyen, elindult a villamos (videók)

Megkezdte a közlekedést a Szegedről érkezett próbavillamos a tram-train vonalán – ismertette Lázár János, a beruházásért felelős kormánybiztos kedd este a Facebook-oldalán.

Ma egy éve kezdődött a koronavírus-járvány – most kiderült, milyen körülmények között

Tavaly december elsején jelentkeztek koronavírusos tünetek az első regisztrált betegnél Vuhanban, és a tények az eddigieknél is erőteljesebben utalnak arra, hogy amit a vuhani kitörésről tudtunk, csak töredéke volt a valóságnak.

Még el se kezdődött, máris szex lett a vége: a luxusbörtön legfiatalabb játékosa meglovagolta társát (18+)

Life
-
 Tegnap 14:51Szex

Az egyik kereskedelmi csatorna reality műsora bővelkedik durva helyzetekben. Fenyegetőzés, részegség, szex... még el se indult a műsor, sorra alakulnak ki kínos szituációk.

Szűk körben kezdődött meg a karácsonyvárás Jánosházán is

Helyükre kerültek a város karácsonyt váró fényei, helyén a karácsonyfa és az adventi koszorú, de közösségi programokra továbbra sincs lehetőség a vírushelyzet okán. Szűk körben és online azért készül az ünnepre a város.

Meseszép napfelkeltével kezdődött az advent Dobogókőn

SzMo
-
 20.11.29 17:24Utazás

Igazi téli álomtáj: a zúzmarás vidék halvány rózsaszín-narancs színbe burkolózott. Bár didergős volt az idő és igen korán kellett nekiindulni, de a látvány mindenért kárpótol.

Horrorisztikus balesettel kezdődött a Formula–1-es Bahreini Nagydíj

HírTV
-
 20.11.29 16:42Sport

Romain Grosjean autója a szalagkorlátba csapódott, kettétört, az üzemanyagtartálya pedig kigyulladt. Szinte hihetetlen, hogy Grosjean önerőből ki tudott szállni a roncsból.

még el sem kezdődött a meccs, Tyson máris „megkóstolta Roy Jones fülét”

NSO
-
 20.11.28 11:30Sport

Mint ismert, Mike Tyson és Roy Jones Jr. magyar idő szerint vasárnap hajnalban küzd meg egymással Los Angelesben. A balhés Tyson 1997-ben a csata hevében megharapta Evander Holyfield fülét, amiből óriási botrány keletkezett. Úgy látszik, semmit sem változott – egy videóban Jones tortából készült fülét kóstolta meg hálaadás alkalmából. 

Furcsa számokat hozott az októberi munkaerőpiac: szűkülés kezdődött

Miközben csökkent a munkanélküliek száma szeptemberhez képest, addig a foglalkoztatottak is kevesebben lettek. Ez pedig csak egy dolgot jelenthet.

130 ellenzéki pere kezdődött Kambodzsában

Megkezdődött Kambodzsában csütörtökön annak a csaknem 130 ellenzéki politikusnak és aktivistának a pere, akit politikai tevékenysége miatt árulással vádoltak meg. Egyikük koncepciós pernek nevezte az eljárást, amelynek vádlottjai többségükben az egykori Kambodzsai Nemzeti Megmentés Pártjának tagjai, amely 2017-ig az egyetlen ellenzéki…