Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 312 hír

Már most telítődnek a kórházak a robbanó harmadik járványhullám miatt

Akadozik az állami egészségügyi ellátás a harmadik járványhullám okozta kórházi terhelés felfutása miatt. Van olyan magyar nagyváros, amelyik szülészeti és gyermeksürgősségi ellátás nélkül maradt - számolt be az RTL Klub Híradója. Közben az állami járóbeteg-rendelők kapacitásai is kezdenek betelni, főleg, hogy jövő hét…

Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség több megyében

Alon
-
 Tegnap 21:57MegyeiRendőrség

Rendőrségi ellenőrzés szeptember 6-ig több megyében

Nem volt telitalálat, halmozódik a hatos lottó nyereménye

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 9. heti hatos lottón nem volt telitalálatos szelvény. Nyerőszámok: 8 (nyolc) 14 (tizennégy) 17 (tizenhét) 21 (huszonegy) 22 (huszonkettő) 40 (negyven) Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt. 5 találatos szelvény 25 darab, nyereményük egyenként 570 995 forint; 4 találatos szelvény 1 693…

Szürreális tánc a teliholdban: íme a Lula Luna

Középsuli.hu
-
 Tegnap 18:00Zene

Tavaly nyáron jelent meg a Péterfy Bori & Love Band Szikra című hetedik stúdióalbuma. A lemez a koronavírus-járvány kellős közepén született és valamennyi dal a pandémia körüli viszontagságok megéléséről szól. A szerzemények egytől egyig az első időszaknak a csodavárását, elszigeteltségét, és az izoláció ellen való lázadást fogalmazzák…

A vártnál gyengébben szerepeltek a hevesi atléták a Téli Dobó OB-n

A hevesi súlylökők számára az elmúlt hetekben megrendezett korosztályos országos bajnokságokkal véget ért a fedettpályás idény. A gerelyhajítók viszont most kezdik a versenyzést, és bár az elmúlt hétvégén Gödöllőn már többen rajthoz álltak, az igazi kihívást a téli dobó országos bajnokság jelenti. Sajnos az élsport velejárója, hogy nem…

Megerősíti a határellenőrzést a magyar rendőrség hétfőtől

ma7.sk
-
 Tegnap 12:52Határtalan

A Magyar Nemzet számol be arról, hogy nemcsak a zöldhatár és az Ideiglenes Biztonsági Határzár kerítésének védelmét erősíti meg a rendőrség, a határátkelőhelyeken is szigorúbb lesz az ellenőrzés a Magyarországot érintő két hetes zárás idejére.

Kettős gyilkosság Kislángon – egy óra sem kellett a rendőrségnek

A rendőrség forró nyomon hamar elfogta a gyilkossággal gyanúsított 26 éves férfit.

Atlétika: egy gödöllői érem és értékes helyezések a téli dobóbajnokságon

Máté Alpár tanítványai közül Grünwald Tamás a serdülők gerelyhajító versenyében állhatott fel a dobogóra Szombathelyen

Hétfőtől fokozott ellenőrzést tart a rendőrség az utakon

Országszerte kiemelten ellenőrzik a rendőrök március 8 és 14. között a passzív biztonsági eszközök használatát közútjainkon.

Először Írországban, majd Magyarországon házasodott egy magyar nő, most a rendőrség nyomoz ellene

A kecskeméti nyomozók vádemelést javasolnak egy fiatal nő ellen, aki először Írországban kötött házasságot, majd egy másik férfinek is igent mondott Magyarországon.

Koronavírus elleni vakcinát áruló csalókra figyelmeztetnek a rendőrség

A csalók minden lehetőséget megragadnak és leginkább az idős emberekre fókuszálnak, akik egyedül élnek. A rendőrség felhívja a figyelmet: Beszélgessünk rokonainkkal a veszélyekről!

Koronavírus elleni vakcinát áruló csalókra figyelmeztet a rendőrség

A csalók minden lehetőséget megragadnak és leginkább az idős emberekre fókuszálnak, akik egyedül élnek. A rendőrség felhívja a figyelmet: Beszélgessünk rokonainkkal a veszélyekről!

Egy hétre megszállja az utakat a rendőrség

A rendőrök 2021. március 8-14. között a passzív biztonsági eszközök használatát ellenőrzik.