Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Mire számít Oroszország az új amerikai kormánytól?

Oroszország udvariasabb hangnemre számít az Egyesült Államok részéről, de nem táplál illúziókat a washingtoni vezetőváltással kapcsolatban - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter hétfői moszkvai évértékelő nemzetközi sajtótájékoztatóján.

Mégiscsak lesz képviselete a magyar kormánynak Joe Biden beiktatásán

Takács Szabolcs washingtoni nagykövet részt vesz az eseményen.

Gigantikus bírságot kapott a Toyota, autósok millióit verhették át

Napi.hu
-
 Tegnap 22:23Cégvilág

Az Amerikai Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma (DOJ), valamint Környezetvédelmi Ügynöksége (EPA) a múlt héten hivatalos közleményben bejelentette, hogy polgári pert indított a Toyota Motor Company ellen a Clean Air Act kibocsátással kapcsolatos információ-szolgáltatási előírásainak „szisztematikus és hosszan tartó…

Szijjártó elkotyogta: a magyar kormányt nem hívták meg USA elnökének beiktatására

Ami az Egyesült Államok elnökének a beiktatását illeti, kormányzati meghívó nem érkezett. Ha jól értesültünk, akkor az ismert körülmények miatt a szokásosnál visszafogottabb rendezvényt kívánnak tartani” – mondta az ATV-nek Szijjártó Péter. A külgazdasági és külügyminiszter hozzátette: a magyar kormány abban érdekelt, hogy „az Egyesült…

A szabadúszók képviselőivel tárgyalt a kormányfő

Magyar Szó
-
 Tegnap 21:13Határtalan

A kormány célja, hogy mielőbb megtalálják a megfelelő megoldást, hogy az interneten dolgozók folytathassák üzleti tevékenységüket és jövedelemhez jussanak, mondta a kormányfő. 

Karácsony: Az ország olyan kormányt érdemelne, amelyik magától emel szót az ellenzékiek elleni hadjárat ellen, nem su…

444.hu
-
 Tegnap 20:55Belföld

A magyar demokratáknak szolidaritást kell vállalniuk a letartóztatott Navalnijjal, és oroszok 10 millióinak demokratikus álmaival – írja a főpolgármester.

Újabb szigorításokra készül a német kormány

Tovább szigoríthatják a járványügyi korlátozásokat Németországban az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) tartósan gyors terjedése miatt - jelezte a szövetségi kormány egészségügyi minisztere hétfőn.

Karácsony Navalnij ügyéről: Magyarország olyan kormányt érdemel, amelyik nem sunnyog

A főpolgármester szerint a magyar demokratáknak igenis szolidaritást kell vállalniuk a letartóztatott Alekszej Navalnijjal.

Több mint 4000 milliárd forintot fordít a kormány a magyar vidék fejlesztésére

A kormány a Közös agrárpolitika (Kap) vidékfejlesztési pillérén keresztül történelmi léptékű forrást, 4265 milliárd forintot fordíthat a magyar vidék, a magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar fejlesztésére 2027-ig – jelentette ki Nagy István agrárminiszter a szaktárca hétfői tájékoztatása szerint.

Andy Landy mosolyalbuma – Segítség migránsok!

FüHü
-
 Tegnap 20:13Vélemény

BREAKING! A Fühü megtudta, hogy Trump hova menekülne Amerikából! A FüHü tudósítása a Gyékényesröl!

Újabb három német multi beruházását támogatja a magyar kormány

Újabb három jelentős, nemzetközi jelenléttel rendelkező német vállalat döntött további magyarországi beruházás mellett - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn sajtótájékoztatón.

1,2 milliárddal támogat a kormány három német céget, hogy jöjjenek megvédeni 1770 magyar munkahelyet

Újabb három jelentős, nemzetközi jelenléttel rendelkező német vállalat döntött további magyarországi beruházás mellett – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn sajtótájékoztatón, Budapesten. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Külgazdasági és Külügyminisztériumban (KKM) tartott…