Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 36 hír

Migránsokat és embercsempészeket fogtak el Kölkeden

A Baranya megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök hat határsértőt tartóztattak fel Kölked térségében.  A férfiakból álló csoport tagjai szír állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni.Az egyenruhások Kölked külterületén…

Párizsban kiskorú afrikai migránsokat kényszerítettek lopásra

Neokohn
-
 Ma 08:00Külföld

Eljárás indult hat ember ellen Párizsban, akik a gyanú szerint észak-afrikai országokból kísérő nélkül illegálisan érkezett kiskorúakat kihasználtak, és lopásra kényszerítettek.

Több helyen kóricáltak Komáromnál a migránsok, 7 afgánt fogtak el a rendőrök

Az M1-es autópályán Komárom térségében három, míg a 13-as út mentén szintén Komárom térségében négy afgán migráns sétált.

Illegális migránsokat fogtak el Budapesten

Police
-
 Tegnap 18:00Baleset-bűnügy

Illegális migránsokat fogtak el Budapesten Budapesti Rendőr-főkapitányság2021. 05. 06., cs - 18:00

Illegális migránsok Bács-Kiskun megyében

Illegális migránsok Bács-Kiskun megyében Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 05. 06., cs - 04:25 Hercegszántónál 36 határsértőt tartóztattak fel a rendőrök.

Cselekvési tervet fogadott el a migránsok jogainak fokozott védelmére az Európa Tanács

Az Európa Tanács Miniszteri Bizottsága cselekvési tervet fogadott el a koronavírus-járvány miatt kiszolgáltatottabbá vált menekültek, illetve migránsok jogainak fokozott védelmére – közölte Marija Pejčinović Burić, a strasbourgi székhelyű, 47 tagot számláló Európai Tanács főtitkára szerdán.

A migránsok felét visszafordítják a zöldhatárról

Magyar Szó
-
 21.05.05 15:09Határtalan

Az ENSZ Menekültügyi Főbiztosának időszerű jelentéséből kitűnik, hogy márciusban 2 121 határsértőt fordítottak vissza Szerbiába. Ennek a számnak a fele Romániába szeretett volna bejutni, 44 százalékukat a magyar határról fordították vissza, néhányan Horvátország és Bosznia-Hercegovina felé igyekeztek. A tiltott határátlépésen kapottak fele szír, a

A migránsok jogainak fokozott védelmére fogadott el cselekvési tervet az Európa Tanács

Kiszélesítik a szükséges fellépések lehetőségét a feltárt hiányosságok kezelésére.

Csomagtérben szállította a migránsokat egy szír embercsempész

Origo
-
 21.05.05 11:37Belföld

A férfi letartóztatásban várja ítéletét.

Hat megyében is fogtak el migránsokat a rendőrök

Origo
-
 21.05.05 11:36Belföld

A migránsokon kívül egy ukrán embercsempészre is lecsapta.

Bakondi: hamarosan utánpótlást kapnak a migránsok

Már nő a görög-észak-macedón határon az illegális bevándorlók száma, azaz hamarosan „utánpótlást kapnak" a jelenleg a magyar határon bejutással kísérletezők – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában szerdán.

Bakondi: nő a migránsok száma a görög-észak-macedón határon

Már nő a görög-észak-macedón határon az illegális bevándorlók száma, azaz hamarosan „utánpótlást kapnak" a jelenleg a magyar határon bejutással kísérletezők – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában szerdán.

Utánpótlást kaphatnak a magyar határnál próbálkozó migránsok

Már nő a görög-észak-macedón határon az illegális bevándorlók száma – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 Ma reggel című műsorában szerdán.

Nő a migránsok száma a görög-észak-macedón határon

Bakondi György szertint így hamarosan „utánpótlást kapnak” a jelenleg a magyar határon bejutással kísérletezők.