Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 299 hír

A rokonok unják, ő meg utálja: miért kell szerepeltetni a gyereket?

A szeretet ünnepén sok gyerek feszeng a kis nyakkendőjében vagy harisnyájában arra várva, hogy végre túlessen a kötelező szereplésen. Kell ez?

Zséda elárulta, miért vált el 20 év után a férjétől

Life
-
 Ma 06:21Bulvár

Zséda elárulta, miért vált el 20 év után a férjétől

A thrombophlebitis kivizsgálása, kezelése

A mélyvénás trombózis számos súlyosabb szövődményt is eredményezhet, ezért fontos a betegség kezelése, és megelőzési céllal a fokozott figyelem életmódunkra, szokásainkra. A thrombophlebitis a felületi vénák elzáródását jelenti, melyet a környező szövetek gyulladása kísér.

A porckorongsérv kivizsgálása

WebBeteg
-
 Tegnap 22:05Egészség

A képalkotó vizsgálatokkal elkülöníthető a valódi porckorongsérv az azt megelőző állapottól, amikor a porckorong csak kiboltosodik, de még nem szakadt ki. Ez azért fontos, mert ez az állapot még visszafordítható, szemben a valódi sérvvel.

Hiába nyert Szél Bernadett pert, az Emmi továbbra sem árulja el, miért kellett kiüríteni a kórházakat tavasszal

Szél Bernadett független országgyűlési képviselő hiába fordult bírósághoz, nyerte meg a pert, hiába kötelezte a bíróság az Emberi Erőforrások Minisztériumát, hogy árulja el, miért kellett tavasszal a kórházi ágyak 60 százalékát felszabadítani. A képviselő szerint előkészítetlenül, szakmai indokok nélkül és embertelenül zajlott az ágyfelszabadítás.

Kiderült, miért fogytak el azonnal a legjobb árú termékek az eMAG Black Friday alatt

Idén is jól sikerült az eMAG-nak Black Friday, több mint 3 millió látogatójuk volt múlt héten pénteken, és közel 7 milliárd forintos forgalmat generált a webáruház.  Most is 7 óra után néhány perccel nyitották meg az oldalt a felhasználók előtt. A Black Friday előtti napokban beharangozott akciós termékek másodpercek alatt elfogytak, nagyon gyorsna

Miért hiszitek fiúk, hogy a legénybúcsún bármit megtehettek?

Miért hiszitek fiúk, hogy a legénybúcsún bármit megtehettek?

Pert vesztett az Emmi, mégse árulja el, miért kellett tavasszal annyi kórházi ágyat kiüríteni

Széll Bernadett szerint a minisztérium a bírósági döntés ellenére se adott ki olyan szakmai anyagot, amely megalapozta volna az ellentmondásos döntést.

Bírósági ítélet ellenére se hajlandó közölni az EMMI, hogy miért ürítették ki a kórházakat tavasszal

Szél Bernadett azt írta, hogy korábban már kiperelte a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőtől, hogy hány ágyat ürítettek ki 8 nap alatt, de azt nem lehetett tudni, hogy pontosan mi indokolta ezt a döntést – vette észre a 444. Hiába mondta ki a bíróság, hogy jogunk van tudni mi indokolta a kórházi ágyak 60 százalékának kiürítését tavasszal,…

A Dow Jones a történelem során először átlépte a 30 ezer pontot

A vakcina-frontról érkező, egyre biztatóbb hírek, valamint az, hogy Donald Trump jóváhagyta, hogy a felelős amerikai hatóság (General Services Administration) elindítsa az elnöki hatalom átadásának hivatalos folyamatát a Biden-kormányzat számára, azt jelenti, hogy a gazdaság lassan visszatér a normális kerékvágásba. Ez azt eredményezte,…

A jó vezető felméri a kollégái igényeit, azt, hogy mi motiválja őket munkájuk során

Vaol
-
 Tegnap 17:30Megyei

Az érzelmi intelligencia (EQ) létfontosságú a munkahelyi sikerhez. Bizonytalan, gyorsan változó világunkban például a stresszküzdést nagyban segíti, ha az érzelmeinket be tudjuk azonosítani, kezelni tudjuk, és a másik ember érzelmeivel is tisztában vagyunk. Wawrzsák Zsolt okleveles szupervizor, business coach-csal jártuk körbe a témát.

A Kreml elmagyarázta, Putyin miért nem oltatta be magát az orosz vakcinával

HVG
-
 Tegnap 17:11Gazdaság

Az orosz államfő nem vehet igénybe engedélyezetlen oltást, ugyanakkor a tesztfázisban lévő vakcinával már oltják az egészségügyi dolgozókat és a tanárokat. A vakcina vizsgálatához minták érkeztek Magyarországra.