Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Sok sas telel Vásárhely határában

A január 15-17 között megtartott szinkronszámlálás adataiból kiderült, hogy a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság működési területén továbbra is örvendetesen stabil a telelő ragadozó madarak állománya.  A korábbi évekhez hasonlóan idén is parlagi sasból számolták a legtöbbet. A telelőállomány évek óta stabil, most a tavalyinál néhány…

Real Madrid: Nincs miért szégyenkeznünk – Zidane a kupabúcsú után

Harmadosztályú csapat búcsúztatta a La Ligában címvédő Real Madridot a Király-kupában a legjobb 32 között. Az Alcoyano hosszabbítás után 2–1-re legyőzte Zinédine Zidane csapatát. A francia vezetőedző szerint fájdalmas a vereség, ám nincs miért szégyenkezniük.

Nem nagy dolog, csak hatalmas – Diákszemmel a felvételiről

egy.hu
-
 Ma 08:20Életmód

Több ezer gyerek és szülő izgul napról napra egyre jobban. Szombaton írnak központi felvételit a negyedikes, hatodikos, nyolcadikos diákok, ami nagyban meghatározhatja továbbtanulásukat. A folytatásban egy izguló diák, Sztella sorait olvashatjátok.

Hat kirándulóhely a főváros környékén, amit a kutyánk is nagyon fog díjazni

Travelo
-
 Ma 08:18Utazás

Ismert és kevésbé ismert erdők, hegyek, völgyek vannak a listában, de bekerült egy meglepően nyugodt fővárosi sziget is.

Varga Anikó: Várjuk, hogy újra élettel teljen meg az intézményünk – interjú nehézségekről és lehetőségekről

A koronavírus miatt a kulturális intézmények is nehéz helyzetbe kerültek. Sajnos a hódmezővásárhelyi Bessenyei Ferenc Művelődési Központ is bezárta kapuit, ám az intézmény munkatársai azon fáradoznak, hogy így is mosolyt csaljanak a lakosok arcára és elvigyék az otthonokba a kultúrát. Az elmúlt időszakról és a jövőre vonatkozó tervekről…

Így hatott a járvány az ellátási láncokra

A légi- és tengeri, majd közúti szállítmányozás megroppanása, a kereslet szeszélyes változékonysága nagy terheket rótt az ellátási láncokra.

11 őrült történet arról, hogy a színészek hogyan kapták meg szerepüket

Filmezzünk!
-
 Ma 08:10Film

Őrült történetek arról, hogy a színészek hogyan kapták meg szerepüket A meghallgatások nagyon fontosak, mert a színészek megfelelő kiválasztása kulcsfontosságú a film sikeréhez. Néha ez a folyamat hosszú hónapokat vehet igénybe. Más esetekben a forgatókönyvírók olyan karaktereket alkotnak, amelyeket direkt egy kiválasztott színészre…

Felborult egy autó Bajna határában

Árokba hajtott és az oldalára borult egy személyautó Bajna határában, a Héreg felé vezető úton. A balesethez a bajnai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a járművet.

„Csak az éneklésből tudnék megélni” – Nehéz időszakon van túl az X-Faktor győztese

Blikk
-
 Ma 08:02Bulvár

A keresszékbe kényszerült énekes karrierjére és testi állapotára is nagy mértékben hatottak a korábban bevezetett szigorítások és a karantén.

Tizenöt kilót fogyott a műsorvezető, hogy ő legyen a magyar James Bond!

Ripost
-
 Ma 08:00Bulvár

Ritkaságszámba menő filmet készített Tordai István és csapata, melyről a producer-műsorvezető beszélt.

Tömegbaleset lett Japánban a hatalmas havazás egyik következménye

Japánban a hóhelyzet igencsak zord körülményeket...

Egy nő három éve próbálja bebizonyítani, hogy él!

Senior
-
 Ma 07:59Életmód

Azt hinnénk, ha a saját lábán állva beszél, akkor ez már egyértelmű, de a bürokrácia szerint nem.

Van, ahol teljes 14. havi nyugdíjat is adnak

Blikk
-
 Ma 07:58Külföld

Nem spórol a lengyel kormány, idén 14. havi nyugdíjat ad, noha a covid miatt az ottani gazdaságot is megtépázta a válság.

Perez: Egy álmom válik valóra a Red Bull-lal!

Egy álma válik valóra Sergio Pereznek azzal, hogy 2021-ben a Red Bull Forma-1-es csapatánál bizonyíthat. A mexikói versenyző tavaly futamot nyert a Racing Pointtal, ám nem volt könnyű éve, hiszen ő volt az első a mezőnyben, aki megfertőződött a koronavírussal.