Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 273 hír

A bezártság megmutatta, miért egyre népszerűbbek a sportbútorok

Az USA-ban már olyan óriáscégek vetnek be sportbútorokat, mint a Facebook vagy éppen a Nike. Az állóasztalok kombinációját sétálópadokkal és szobabiciklikkel az ülőmunka káros hatásai hívták életre, melyek a munkateljesítmény mellett negatívan hatnak egészségünkre is, olyannyira, hogy életünket is jelentősen megrövidítheti.

Tudja-e, miért repülnek a bogarak a lámpába?

Origo
-
  Ma 17:30 Tudomány

A helytelen mesterséges világításnak számos káros hatása van az élővilágra nézve.

Jocó bácsi elmagyarázza, miért nem tartja jó ötletnek az iskolaőrséget

Számos alternatív megoldást ajánlott a fegyelmezésre alkalmas eszközzel felszerelt őrök helyett.

Eloszlottak a kételyek a Renault F1-es jövője körül

GPhírek
-
  Ma 17:15 Forma1

A Mercedes után a franciák is ismertették a 2020-as szezon utáni szándékaikat.

Választ követel Szél és a DK: Miért nem lépett a rendőrség a gyűlés feloszlatása érdekében?

Választ követel Szél Bernadett és a DK is arra a kérdésre, hogy noha a rendőrség nem engedélyezte a csütörtök kora esti gyülekezést a Deák téren, illetve az Országos Roma Önkormányzat Dohány utcai épülete előtt, mégsem léptek fel a vonulás ellen, pedig végül a Deák téren körülbelül kétezer ember csoportosult. Az eseményen a bűnözés ellen…

Egyetlen ijesztő ábrán, miért végezhet komoly pusztítást a koronavírus Magyarországon

Pénzcentrum
-
  Ma 16:59 Belföld

Rendkívül sokan dohányoznak napi szinten Magyarországon. Ez pedig fokozza a légúti fertőzések - köztük a koronavírus-fertőzés - kockázatát is. Mint azt a legtöbb egészségügyi szakember hangsúlyozza, a dohányzás blokkolja...

Ribeiro elmondta, miért nem utazhat idén Ázsiába a WTCR

Hosszabbítás
-
  Ma 16:39 Sport

A bajnokság szempontjából fontos lenne, de most még nem lehet.

Muslicákat vizsgálva jöttek rá tudósok, miért nehéz télen felkelni

Bizonyára valamennyien tapasztaltuk már, hogy hideg, téli reggeleken, sokkal nehezebben mászunk ki az ágyunkból. Bár ezt a legtöbben a sokakat érintő téli depresszió egyik tünetének tekintik, a Northwestern Egyetem kutatói rájöttek, valami más áll a háttérben.A vizsgálatot végző neurológusok muslicák megfigyelésével szerettek volna rájönni,…

Ha Hadházyékat megbüntetik, a fociszurkolókat miért nem?

444.hu
-
  Ma 15:55 Belföld

Veszélyhelyzetben tilos a gyülekezés, de a szabályt úgy írták meg, hogy szankcionálni nem lehet miatta. Hadházyék esetében azért talált rá módot a rendőrség.

Egy virtuális kör az F1-es Vietnámi Nagydíj helyszínén

F1világ
-
  Ma 14:28 Forma1

A hivatalos Forma-1-es játékszoftvert forgalmazó Codemasters jóvoltából megnézhetjük, milyen egy virtuális kör a Vietnámi Nagydíj helyszínéül szolgálaó vadonatúj hanoi versenypályán.

Videó: egy virtuális kör az új F1-es vietnámi pályán

M4 Sport
-
  Ma 14:14 Forma1

Azt még nem lehet tudni, ha megtartják, mikor kerül sor az F1 történetének első Vietnámi Nagydíjára, ám a pálya virtuális változatában már gyönyörködhetünk.

Van miért tisztelni egy férfit

Style
-
  Ma 14:13 Életmód

Sokan azt gondoljuk, könnyű a férfisors, de abba nem gondolunk bele, hogy míg mi nők, bár sok dolgot másképpen, hitünk szerint mélyebben élünk meg, addig egy férfi ugyanezt képes átélni, átérezni, csupán azzal a különbséggel, hogy ők nem mutathatják olyan könnyen a világ felé fájdalmukat.

Pünkösd után dönt Ausztria az F1-es nagydíj sorsáról

Az osztrák kormány kiértékelte a Red Bull Ring és az F1 által készített biztonsági tervet, és a jövő héten dönt arról, engedélyt ad-e az Osztrák Nagydíj(ak) megrendezésére.