Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Farkas István festményei a Nemzeti Galériában

Soha nem látott gazdagságban, 170 képen keresztül mutatja be a 75 éve Auschwitz-ban meggyilkolt Farkas István festészetét péntektől a Magyar Nemzeti Galéria (MNG) Kihűlt világ című kiállítása, melynek kísérőtárlata Soá címmel a holokauszt magyar művész áldozataira emlékezik. MTI Kolozsváry Marianna kurátor kiállítássorozatával a 20. század…

Hihetetlen mennyiségű telepjáró van már Németországban

Növekedés
-
  Ma 17:24 Gazdaság

Egymilliónál is több új terepjárót és városi terepjárót (SUV) állítottak forgalomba az év eleje óta Németországban, amire soha korábban nem volt példa - írták német hírportálok szerdán a szövetségi közúti közlekedési hatóság (KBA) adatai alapján.

Autósport: nem indul a Szalay, Bunkoczi páros a 2020-as Dakaron

NSO
-
  Ma 17:23 SportRallyOpel

Nem indul a januári Dakar-ralin az Opel Dakar Team párosa, Szalay Balázs és Bunkoczi László. Az istálló közleménye szerint legutóbb 2010-ben és 2011-ben fordult elő, hogy nem állt rajthoz magyar versenyző a Dakaron, azt megelőzően pedig 2001-ben.

Megpecsételődött a vulkáni szigeten rekedt emberek sorsa: újra kitörhet a tűzhányó, már nem menekülnek a földi pokol…

Blikk
-
  Ma 17:23 Külföld

Erősödnek a rengések az új-zélandi Fehér szigeten, most már biztos, hogy az ott rekedtek földi maradványait az elkövetkező napokban nem tudják kihozni a földi pokolból.

Putyin: Nem a szovjetek kezdték a II. világháborút

24
-
  Ma 17:20 Külföld

Az orosz elnök szerint hazudik az Európai Parlament.

Új stratégiai megállapodást kötött az Emmi a Nemzeti Ifjúsági Tanáccsal

A kormány kötelezettséget vállal, hogy a jövőben is mindig megkérdezi a magyar fiatalok véleményét, amikor őket érintő kérdésekben dönt.

Gyengélkedik a német gazdaság

Németország versenyképessége termelési telephelyként a DIW megítélése szerint állami beruházások elmaradása miatt romlott az utóbbi években.

Németh: A parlamenti diplomácia is egyre hangsúlyosabb a magyar-amerikai kapcsolatokban

Az Országgyűlés magyar-amerikai baráti tagozatának képviselői David Cornstein nagykövettel, valamint a külképviselet hat vezető diplomatájával folytattak megbeszélést.

Ez nem jött össze: megvesztegették a Facebook alkalmazottját, hogy törölt fiókokat állítson vissza, de lebuktak

A Facebook nemrég egy marketingcég több olyan fiókját törölte, amelyek valamilyen okból szabálysértőek voltak. Ám a vállalkozás nem volt hajlandó beletörődni a büntetésbe, ezért kenőpénzt fizetve próbálta menteni a helyzetet.

Munkanélküli? Legalább nem kell bliccelnie a metrón

Januártól ingyen utazhatnak a fővárosi álláskeresők a BKK járatain – erről döntött a a főváros.

Nem akadt vevő Diana hercegné „Travolta-ruhájára”

Nem kelt el Diana walesi hercegné kék bársonyruhája, amelyet akkor viselt, amikor 1985-ben John Travoltával táncolt a washingtoni Fehér Házban. Bár a kikiáltási ár magas volt, arra az aukciósház nem számított, hogy nem talál vevőt erre a különleges darabra.

A kormány nyugdíjreformja miatt áll a bál a franciáknál, a szakszervezetek nem hátrálnak meg

Két évig tartó egyeztetések után Edouard Philippe francia miniszterelnök szerdán bejelentette a szerinte “társadalmi forradalmat” jelentő nyugdíjreform tervezetének részleteit, amely ellen csaknem egy hete sztrájkolnak a közlekedési és az oktatásban dolgozók. A kormány kitart a jelenlegi 42-féle nyugdíjrendszer egységesítése mellett, de a pont…

Németh Zsolt: A parlamenti diplomácia is egyre hangsúlyosabb a magyar-amerikai kapcsolatokban

A parlamenti diplomácia is egyre hangsúlyosabb a magyar-amerikai kapcsolatokban - mondta Németh Zsolt.

Ennyit még soha az életben nem kerestek baseballjátékosok

Stephen Strasburg átszámítva 10,4 milliárdot keres majd, de csak egy napig élt a rekordja, mert Gerrit Cole elé még durvább szerződést raktak.

Ennyit még soha az életben nem kerestek baseballjátékosok

Stephen Strasburg átszámítva 10,4 milliárdot keres majd, de csak egy napig élt a rekordja, mert Gerrit Cole elé még durvább szerződést raktak.