Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 497 hír

Négy oka annak, hogy miért is olyan fontos a fizikai érintés

Style
-
  Ma 10:41 Életmód

A tapintás egy olyan érzék, amit általában nem is veszünk figyelembe, hiszen legtöbben a hallást, vagy a látást tekintjük elsődleges érzékünknek. Gondoljunk csak arra, mit vált ki belőlünk egy másik ember érintése. Különösen ezekben a nehéz időkben érezzük csak igazán a fizikai érintés fontosságát.

Verkstaden: a márka, ami maszkok helyett a mostani mindennapokra utaló felvarrókat készít

Noizz
-
  Ma 10:36 Divat

A Verkstaden budapesti márka, szitanyomott pólókat, pulcsikat és felvarrókat készítenek. Ahogy a legtöbb ilyen jellegű kis cég esetében történt, az ő életüket is felforgatta a koronavírus. Pintér Pálmát, a márka alapítóját kérdeztem a jelenlegi projektjeikről, terveikről.

Itt egy friss adat, amely pontosan megmutatja, mennyire is fáj a koronavírus

Portfolio
-
  Ma 10:27 Gazdaság

A koronavírus miatti korlátozások gazdasági hatásáról ma már tudjuk, hogy nagyon jelentősek lesznek, valószínűleg a vírus 2008-2009-es válságnál is mélyebb visszaesést okoz majd. A legtöbb esetben viszont csak előrejelzéseket, becsléseket és ezekre alapuló számításokat látunk ezzel kapcsolatban, most viszont napvilágot látott egy adat,…

Repülés helyett receptek húsvétra az Emiratestől

Maradj otthon és közben utazd be mégis a világot! - az Emirates séfjei kulináris világkörüli útra invitálnak mindenkit, aki a járvány miatt kénytelen otthon maradni, de már nagyon vágyik az utazásra.

Meghosszabbították a hat fajta droggal bizniszelő díler letartóztatását

Kemma
-
  Ma 10:19 Baleset-bűnügy

A bíróság az ügyészség indítványának megfelelően további két hónappal meghosszabbította a hat fajta droggal bizniszelő díler letartóztatását.

Migránsokat akart átcsempészni Magyarországon egy szír férfi

Origo
-
  Ma 10:12 Belföld

Útközben megijedt a rendőröktől és kirakta őket az autóból.

Miért nem válhat be a gyümölcsdiéta fogyókúraként?

Videoklinika
-
  Ma 10:08 Egészség

A gyümölcsdiéta önmagában még nem jelent biztos fogyást - és az sem mindegy, milyen cukrot fogyasztunk fogyókúránk idején!

Koronavírus: menyasszonyi ruhák helyett maszkok készülnek a szegedi varróműhelyben

Az Újszentivánon élő divattervező, Csikós Anikó százszázalékos pamutból készít mosható, fertőtleníthető, többször használható arcmaszkokat. Már több mint két­ezer darab maszkot készített saját költségén.

Nagyon fáj az USA-nak az olcsó olaj, fenyegetőzni kezdtek

A Mohamed bin Szalmán herceghez, a szaúdi trónörököshöz címzett szerdai levélben a képviselők az olajpiac stabilizálását sürgették, azzal fenyegetve Rijádot, hogy amennyiben nem lép, veszélybe sodorja az amerikai-szaúdi gazdasági és katonai együttműködést is. Trump korábban vámok kivetéséről nyilatkozott.

Miért nem tudunk emelkedni, amikor az amerikai piac száguld?

TőzsdeFórum
-
  Ma 09:01 Pénzügy

148 pontos emelkedés a magyar tőzsdén a csütörtöki napon.

Június helyett a nyár utolsó hetében tartják meg a Fishing on Orfűt

Rockbook
-
  Ma 08:41 Zene

A koronavírus-járvány miatt a nyár végére kerül a Fishing on Orfű. Az új zenei program már megtalálható...

Miért hiányzott Belica nyitrai megyefőnök a miniszteri megbeszélésről?

ma7.sk
-
  Ma 08:24 Határtalan

Szlovákiai új pénzügyminisztere szerdán fogadta az ország nyolc megyéjét tömörítő Sk8-as csoport vezetőit, az egyes megyék elnökeit. Meglepetésre a Nyitra megye önkormányzatát nem annak első embere, Milan Belica (Smer-Sd) képviselte, hanem egyik helyettese, Igor Éder (független).

Miért nem dől el a pisai ferde torony?

Rakéta
-
  Ma 08:00 Tudomány

Mikor Guglielmo és Bonanno Pisano tervei alapján 1173-ban nekikezdtek a pisai torony építésének, a mesterek valószínűleg nem gondolták volna, hogy a világ egyik leghíresebben elrontott épületét fogják megalkotni, a fotózkodó turisták nagy örömére. A carrarai márványból készült, emeletenként tizenöt, klasszikus stílusú oszlopfőkkel…

Miért kell oltani a gyümölcsfákat?

Dívány
-
  Ma 07:20 Életmód

Mondjuk például mert anélkül lehet, hogy nem is lenne gyümölcs a fán.

Sokaknak fáj a foga Hakimire

Sport365
-
  Ma 06:40 Foci

A sztráklubok sorban állnak a focistáért.