Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Cardinal sorozatkritika: a legjobb krimik között emlegethetnénk, ha nem hiányozna belőle az átütőerő

fmc
-
  Ma 15:40 Film

Az elmúlt években kialakult sorozatfüggőségemnek köszönhetően mindig jó előre betervezem, mi lesz a következő széria, amit meglesek. A nagy keresgélés közepette bukkantam rá a krimiként futó Cardinalra, amelynek nemrég ért véget a negyedik, egyben az utolsó évada. Ahogy megpillantottam a kezdő képsorok havas-noiros beütését,…

100 millió euró értékű befektetési kört zárt a Bolt

StartUP!
-
  Ma 15:26 Gazdaság

Újabb, 100 millió euró (35 milliárd forint) értékű befektetési kört zárt a Bolt, a vezető európai utazási és szállítási platform. A befektetésből a vállalat tovább folytatja utazásszervező, mikromobilitási és ételszállító szolgáltatásainak terjesztését Európában és Afrikában. A Bolt személyszállítási mobilapplikációjával lépett a magyar piacra…

Romantikus lélek: 400 rózsával lepte meg feleségét a legjobb focistánk

BorsOnline
-
  Ma 15:15 Bulvár

Fantasztikus meglepetéssel készült házassági évfordulójukra feleségének, Diánán

Ez az egyik legjobb étterem most a Balatonnál: szűkös a kínálat, de így is megéri

HelloVidék
-
  Ma 15:01 Recept

Badacsony az ország egyik legszebb pontja. Itt minden megtalálható, ami szem-szájnak ingere: csodálatos balatoni panoráma, finomabbnál-finomabb ételek és borok, felfedezésre váró természeti kincsek. Tehát minden, amire csak egy kiránduló vágyhat. Az elmúlt hónapokban mégis csendes volt ez a táj „köszönhetően” a…

Van miért tisztelni egy férfit

Style
-
  Ma 14:13 Életmód

Sokan azt gondoljuk, könnyű a férfisors, de abba nem gondolunk bele, hogy míg mi nők, bár sok dolgot másképpen, hitünk szerint mélyebben élünk meg, addig egy férfi ugyanezt képes átélni, átérezni, csupán azzal a különbséggel, hogy ők nem mutathatják olyan könnyen a világ felé fájdalmukat.

Sergio Ramos elmondta, miért pont Juanfrant vigasztalta

Infostart
-
  Ma 13:49 Sport

Május utolsó napjaiban a Real Madridnál szinte folyamatosan diadalokra emlékezhettek. Legutóbb éppen a 2016-os, az Atlético Madrid ellen megnyert Bajnokok Ligája-döntőre.

A valaha volt egyik legjobb snookeres akar lenni a brit Wilson

Hosszabbítás
-
  Ma 13:47 Sport

A világranglista nyolcadik helyezettje beszélt a leállás alatti életről, a Championship League-ről és a jövőbeli terveiről.

Szél Bernadett Pintérhez: Miért nem lépett a rendőrség a gyűlés feloszlatása érdekében?

A DK is választ vár arra, hogy miért nem lépett fel a rendőrség a csütörtöki gyülekezés ellen, ahol szélsőjobboldali csoportok is tiltakoztak a bűnözés ellen.

Miért fontos az egészséges talaj?

Agrotrend
-
  Ma 13:37 Gazdaság

Az egészséges talaj kiemelkedő fontossággal bír az európai kertészeti és szántóföldi növénytermesztésben. Különösen az intenzív termesztési rendszerekben meghatározó a talajból fertőző kórokozók jelentősége.

A Photon Energy FV portfóliója Ausztráliában 14 MWp-vel fog bővülni

ProfitLine
-
  Ma 13:30 Gazdaság

A Photon Energy N.V. (röviden: PEN, „Csoport”, ill. „Vállalat”) bejelentette, hogy a két, összesen 14 MWp kapacitásúra tervezett, az új-dél-walesi Leetonban épülő FV erőmű projektjének hitelre való finanszírozására teljesen saját tulajdonú projektvállalatai, a Leeton Solar Farm Pty Ltd. és a Fivebough Solar Farm Pty Ltd. az Infradebttel kötöttek sz

Válás után barátság? Miért ne?

She
-
  Ma 13:26 Életmód

Válás után barátság? Miért ne?

A Corteva Agriscience új, Biológiai portfóliót hoz létre; elsőként az M2i-vel köt globális megállapodást

A Corteva Agriscience, amely egy vezető mezőgazdasági vállalat, valamint az M2i, amely a biológiai növényvédelemben alkalmazott feromonok területén tölt be vezető szerepet, több évre szóló globális megállapodást jelentett be. A megállapodás feromonalapú rovarölő szerek kutatására, fejlesztésére és világszintű forgalomba hozatalára vonatkozik.

Miért hoz veszekedést, ha kiömlik a só? 3 balszerencsés babona története

A létra alatt sem szabad elsétálni, de kevesen tudják, miért.

Joshua Shallát választották az Erste Liga legjobb csatárának

Székelyhon
-
  Ma 12:15 Sport

Az Erste Liga csapatainak vezetőedzői a Csíkszeredai Sportklub kanadai támadóját, Joshua Shallát látták a márciusban véget ért 2019–2020-as szezon legjobb támadójának.