Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Félezer épület nylet el a láva La Palma szigetén

Mintegy 19 kilométernyi útszakasz pusztult el, a vulkáni hamuval borított területek nagysága meghaladja az 1500 hektárt.

Will Smith nyilvánosan is bevallotta: nyitott házasságban él feleségével, mindketten szeretőket tartanak

A közkedvelt amerikai sztárpár szaftos hálószobatitkairól már eddig is pletykáltak, de ez az első alkalom, hogy az egyik fél személyesen is megerősíti a merész mendemondákat.

Anthony Joshua ígéri, hogy a visszavágóra kijavítja a hibáit

Monokli
-
 Ma 21:39Boksz

Minden jót kíván a legyőzőjének, elismeri az erényeit, de a vereség okait magában fogja keresni, és megtalálni.

Ilyen gyönyörű nő Robert Downey Jr. felesége, Susan Downey

Robert Downey Jr. nevét gyakorlatilag senkinek sem kell bemutatni, hiszen ő játszotta el Tony Stark szerepét a Vasemberben és a Bosszúállókban. A színész zseniálisan hozta a karaktert, s ezzel mindenki egy-kettőre megkedvelte. Az emberek gyakorlatilag már el sem tudnák képzelni a Marvel filmeket Vasember nélkül, ám a Bosszúállók: Végjáték…

Csehország félszáz rendőrt küld a magyar-szerb határra

A cseh rendőrök október 15-től két hónapig fognak szolgálatot teljesíteni a magyar-szerb határszakaszon.

Mobilalkalmazással segíti az elektromos autók feltöltését a Slovnaft és a MOL

Az applikáció segít a legközelebbi töltőállomás megtalálásában, bemutatja a töltés folyamatát, valamint rajta keresztül várakozás nélkül fizethetünk. Az első két hónapban Szlovákiában többszázan töltötték le és kb. 250-en regisztráltak rá. Használata egyszerű: a regisztrált felhasználónak csupán annyi a dolga, hogy kiválassza a csatlakozás…

Paire felszívta magát, hullanak a kiemeltek a szófiai tenisztornán

Eurosport
-
 Ma 21:17Sport

Rögtön az első fordulóban búcsúzott a hatodik és a hetedik kiemelt is.

Rusvai Miklós elmondta, mikorra várható járvány felfutása: itt az ideje, hogy felvegyük a maszkot

Még nem tartunk koronavírus-járvány negyedik hullámának csúcsán, éppen ezért Rusvai Miklós szerint éppen ideje, hogy mindenki felvegye a maszkot, és nem csak a Covid miatt. 

Felgyorsítják az új Közlekedési Múzeum beruházását

Előre hozzák az Északi Járműjavító területén szükséges bontásokat, a talaj környezeti kármentesítését, de néhány kisebb épület rekonstrukciója is korábban megkezdődhet – mondta az InfoRádiónak Vitézy Dávid, a múzeum főigazgatója.

Hazai pályán továbbra is hibátlan a veszprémi futsalcsapat

A vendéglátó Balaton Bútor FC Veszprém a félidei döntetlent követően felőrölte, s végül 4-1-re legyőzte az újonc TFSE gárdáját a futsal NB I hétfői játéknapján.

Felhívás az edények jelölésére

Zaol
-
 Ma 21:00Megyei

Felhívjuk az ingatlanhasználók figyelmét, hogy a családi házas övezetekben az általuk használt hulladéktároló edényen a közszolgáltatóval megkötött írásbeli jognyilatkozatban rögzített házszámot vagy helyrajzi számot feltüntetni szíveskedjenek.

Megdöbbentő fotók: Kim Dzsongun felesége és lánya Máltára szökött?

Nuus
-
 Ma 20:48Bulvár

Az elmúlt napokban több helyen is megjelentek azok a fotók, amelyeken az észak-koreai diktátor felesége, Ri Szoldszu Máltán tartózkodik kislánya társaságában.