Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hasznos: Régiók és városok európai hete felhívás

kecsUP
-
 Ma 10:57Film

Működő vállalkozások, az önkormányzat, helyi civil közösségek, de azon alkotók számára is, akik egyedül dolgoznak a pályázatok pluszforrást, olykor pedig az egyetlen bevételt jelentik. Az Európai Unió széleskörűen kidolgozott pályázati rendszer keretében nyújt forrásszerzéshez lehetőségeket. A bőség egyben kihívást is jelent abból a szempontból,…

A tükröződő felületek eltakarásával megelőzhetőek a madár balesetek

A tükröződő felületek eltakarása, a külső visszapillantó tükrök behajtása is megelőzheti, hogy a madarak ezeket a felületeket támadják.

Felejtsd el a szexi nyuszit, már 2021-et írunk

Mafab
-
 Ma 10:53Film

Bármennyire is hihetetlenül hangzik, a Space Jam 2 rendezője, Malcolm D. Lee csupán 2019-ben látta először az eredeti eredeti filmet, és bizony volt néhány apró részlet, amellyel nem igazán volt megelégedve

Most derült ki: a súlyos betegek kevesebb mint 3 százaléka volt oltva

Ripost
-
 Ma 10:52Külföld

A legújabb izraeli kutatásból kiderült, hogy az oltás megvéd a súlyos szövődményektől. Az oltottak többségénél nem jelentkeztek súlyos szövődmények.

Súlyosan megsérült az ütközésben a motoros, a rendőrség szerint az autó sofőrje hibázott

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Opitz Barbi megszabadult ikonikus hajkoronájától - te felismernéd?

Femcafe
-
 Ma 10:50Bulvár

Az énekesnő végre engedett rajongóinak, és megtette azt, amit már évek óta kérnek. A látványos átalakulásról fotót is hoztunk.

Hibák a terménygázosítás során

Ez év tavaszán meglehetősen nagymértékben megemelkedtek a különböző gabonák, a kukorica és az olajos növények magjai esetében a tőzsdei árak. Ahogy az várható volt, megélénkült a szemes termények iránti kereskedői érdeklődés is és megindult a raktározott termények értékesítése is. Egyes esetekben ez csak megindult volna, de a már…

Súlyos sérülésekhez vezetett a figyelmetlenség a balmazújvárosi balesetben

Balmazújváros – A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Több mint 300 migránst tartóztattak fel a hétvégén

Embercsempészés miatt múlt héten 12 gyanúsított ellen indult eljárás.

Kilenc ezer felett az aktív fertőzöttek száma Vajdságban

Az elmúlt 24 órában a hétvégén végzett kevesebb számú tesztelés miatt Vajdaságban 392 újonnan fertőzöttet regisztráltak

Fucsovics: Túl erős volt a szinte hibátlanul játszó orosz

Fucsovics Marci nagyszerű menetelés végén, karrierje során először játszhatott döntőt ATP500-as versenyen, és bár nem vallott szégyent a fináléban sem, a győzelem elmaradt.

A tükröződő felületek eltakarásával megelőzhető a madarak ablaktámadása

A tükröződő felületek eltakarása, a külső visszapillantó tükrök behajtása is megelőzheti, hogy a madarak ezeket a felületeket támadják.

A tükröződő felületek eltakarásával megelőzhető a madarak ablaktámadása

A tükröződő felületek eltakarása, a külső visszapillantó tükrök behajtása is megelőzheti, hogy a madarak ezeket a felületeket támadják.

Olaszország több mint felét megint zárlat alá helyezik

Hétfőtől Campania, Basilicata és Molise régió kerül úgynevezett vörös zónába, vagyis teljesen lezárt területnek számítanak.

Az Apple nem válaszol a férfinek, akinek zsebében robbant fel az iPhone

Néhány évvel ezelőtt még attól volt hangos a sajtó, hogy néhány Samsung modellt még a repülőgépekre sem engedtek fel, hiszen nem volt biztonságos tűzvédelmi szempontokból. Igen, itt a felrobbant telefonokról beszélünk éppen. Ám úgy tűnik, hogy az Apple ebben is követi a Samsungot, nem csak a ranglistában. Néhány hónappal…