Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Charlotte Wessels – A Victor Hugo-vers ihlette dal élő felvételen is

Hard Rock
-
 Ma 23:27Zene

Az ex-Delain-énekesnő szeptember 17-én megjelenő albumáról a Victor című dalt az ex-Delain-gitáros Timo Somersszel együtt adja elő.

Felborult egy román kamion az M0 autóúton

Eddig tisztázatlan okból borult fel egy román rendszámú kamion az M0-ás autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán, Gyál közelében 2021.

Egy félidőnyi jó játék kevés volt az Újpestnek

Rangadó
-
 Ma 22:50Foci

Croizet góljával vezetett a magyar csapat, de a Basel fordított.

Hét millió eurós beruházás - akcióterv készült az ipari kender feldolgozására

Nagygéres. Északkelet-Magyarország és Szlovákia keleti térségének határmenti gazdasági együttműködését, fellendítését tűzte ki célul az az akcióterv, amely 6 egymásra fűződő projektet foglal magába. A cél az ipari kender feldolgozási folyamatának az összehangolása. A terv feldolgozóipari beruházásokat valósít meg, amelyek az…

Iskolakezdés: a tantestület fele felmondott egy hajdúszoboszlói általános iskolában

Belső ellentétek miatt csaknem a tantestület fele felmondott a hajdúszoboszlói Gönczy Pál Református Sport- és Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában – értesült több forrásból is a Cívishír. Kép:Pixabay Egy neve elhallgatását kérő pedagógus elmondása szerint a 37 fős tanári gárdából 18-an kérték munkaviszonyuk megszüntetését. Volt,…

Felemás érzésekkel tértek haza Kovács Zsófia és edzője

Feol
-
 Ma 21:59Olimpia

Kedden tért haza a a Dkse tornaszakosztályának versenyzője, Kovács Zsófia és edzője, Trenka János Tokióból. A szakember bár örül, hogy tanítványa bejutott az összetett döntőbe.

Ötven külföldit tartóztattak fel a Bács-Kiskun megyei határnál

Augusztus 5-én, csütörtökön összesen ötven határsértőt tartóztattak fel megyénk rendőrei.

Félhomályban olvasás: nem igaz, hogy rontja a látást!

A legtöbben emlékszünk a szülői, nagyszülői figyelmeztetésekre: ne olvassunk félhomályban, mert tönkretesszük vele a szemünket. Valóban így van, vagy semmilyen káros hatása nincs ennek a látásunkra?

Nagyrábén is felcsendült az Üres szívek

Haon
-
 Ma 21:49Kultúra

Nemazalány tudja: az új daluk miatt rengeteg „oltást” kapnak majd.

Csökkenő nyugdíj, emelkedő korhatár – ideje felkészülni, nyugdíjváltozások jönnek

A szakértők szerint, ha nem történik jelentős változás, idő kérdése csupán, hogy mikor üt be a krach. Nem is meglepő, hogy a fiatal munkavállalók zöme egyáltalán nem is számít állami nyugdíjra, míg folyamatosan emelkedik a nyugdíjkorhatár, ami a munkaerőpiacra is nagyobb nyomást helyez – írja a Napi. Kép:Pixabay A probléma hátterében…

Spence vs. Pacquiao felvezető, 1. rész

Profiboksz
-
 Ma 21:34Boksz

Augusztus 21-én Las Vegasban kerül sor az Errol Spence Jr. vs. Manny Pacquaio WBC, IBF váltósúlyú világbajnoki mérkőzésre, a nagy érdeklődéssel várt ütközet felvezetőjének első részét osztjuk most meg látogatóinkkal.

Szívszaggató: születésnapján robbant fel az édesanyával a ház – nyolcéves kislánya mentette meg

Rejtélyes körülmények között szenvedett balesetet egy édesanya, aki ezekben a percekben is az életéért küzd. Kislányának köszönheti az életét, aki azonnal segítségért sietett.

Áttörés: képeslapon is feladható az egérsperma

Japán kutatók bizonyították be, hogy olcsón és megbízhatóan szállítható akár postai úton.