Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Tucatnyi Trump-rendeletet készül eltörölni Joe Biden elnöksége első napján

A megválasztott elnök, Joe Biden több, mint egy tucat rendeletet fog aláírni elnöksége első napján több, a Trump-kormány által hozott törvényt eltörölve ezzel a muszlimokra vonatkozó beutazási tilalom feloldásától a Párizsi Egyezménybe való visszalépésig, jelentette be az új elnök hatalomátvételét irányító csapat szombaton.

Trump a Huaweibe is rúg még egy utolsót, mielőtt távozna

Telex
-
 Tegnap 21:37Gazdaság

A kínai cég több beszállítójával közölték, hogy megvonják az értékesítési licenceiket, és több tucat licenckérelmet terveznek visszautasítani.

Trump még egy utolsót rúg a Huaweibe és partnereibe

HVG
-
 Tegnap 21:27Gazdaság

Megint megtiltották amerikai cégeknek, hogy kereskedjenek a kínaiakkal.

A Youtube nem állt be a sorba, nem tiltotta le végleg Trumpot

A Youtube korlátozta, de nem tiltotta le teljesen Donald Trump leköszönő amerikai elnök fikját. Szemben a Facebookkal, a Snapchattel és a Twitterrel. Trumpt egy január 6-i nyilatkozata miatt törölték több közösségi hálóról is, miután a Capitoliumot megostromlók mellett foglalt állást.   Nem sokkal a nyilatkozat után a Facebook bejelentette, hogy …

Trump utolsó hivatali napjaiban Izrael gyorsan engedélyezte több száz telepes ház építését Ciszjordániában

Mérce
-
 Tegnap 20:54Vélemény

A leköszönő amerikai elnök szakított elődei politikájával, és zöld utat engedett a betelepítéseknek a palesztinok lakta területen.

Csúcskategóriás OLED televízióval állt elő a Panasonic

iPON!
-
 Tegnap 20:36Infotech

A JZ2000 modell a szórakozni vágyókat minden téren kényezteti majd, nemcsak filmezésnél, de játéknál is jeleskedni fog.

Trump távozása előtt még rúg egy hatalmasat a Huaweibe

A Trump-kormány múlt héten jelezte a Huawei beszállítóinak, hogy megvonja az értékesítési licenszüket a kínai nagyvállalat számára, és több tucatnyi kérelmet tervez még elutasítani olyan vállalatoktól, akik beszállítóvá szeretnének válni - írja az ügyre rálátó forrásokra hivatkozva a Reuters.

Mélypontra zuhant Trump népszerűsége

Elnökségének utolsó hetére soha nem látott mélypontra süllyedt Donald Trump amerikai elnök népszerűsége – derül ki a FiveThirtyEight választási elemző portál szombati összesítéséből.

Már a Trump-pártiak diplomáját is elvenné egy, a Harvardon futó petíció

Index
-
 Tegnap 19:56Külföld

Három republikánus politikust tettek feketelistára.

Dopeman elárulta, mennyit fizet neki a Fidesz, miután sokan támadták az Orbánt dicsérő interjúja miatt

Propeller
-
 Tegnap 19:49Bulvár

Dopeman évekkel ezelőtt még hungarocell Orbán-fejjel focizott, pár napja azonban már arról beszélt a Mandinernek, hogy ha a kormány bedurrantja a gazdaságot, rájuk fog szavazni, az ellenzék célja pedig kizárólag a zsákmányszerzés. Pityinger László a 2010-es évek elején erősen kritizálta a kormányt, azonban szerinte egyre több ráció van…

Vád alá helyezték Donald Trumpot – Van-e esélye annak, hogy el is ítélik?

Magyar Hang
-
 Tegnap 19:20Vélemény

Példátlan módon egyetlen ciklus alatt két alkalommal is megszavazta az amerikai kongresszus alsóháza a vádemelési indítványt a regnáló elnökkel szemben. Elemzés.

Letartóztatták Alekszej Navalnijt, miután leszállt a repülőről

Annak ellenére, hogy már korábban is letartóztatással fenyegették az orosz hatóságok, mégis visszatért hazájába Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus, akit még augusztusban mérgeztek meg az orosz titkosszolgálatok.

Miután leszállt Oroszországban, őrizetbe vették Alekszej Navalnijt

A rendőrség őrizetbe vett több tucat aktivistát, akik a politikus fogadására érkeztek a reptérre.

Összeomlottak a Star Wars Battlefront 2 szerverei, miután az Epic Games Store-on ingyenes lett

Game Channel
-
 Tegnap 18:00Gaming

A minap ingyen a közönség elé tárta az Electronic Arts a Star Wars Battlefront 2-t, ugyanis az Epic Games Store-on most ingyen bezsákolhatjuk jövő hét csütörtökig a produktumot - azonban olyan szinten megrohamoz...

Egy kigyulladt autó miatt állt a forgalom az M3-on

Kigyulladt egy autó az M3-as autópályán vasárnap délután, a 123-as kilométernél a főváros fele vezető oldalon- közölte az Útinform. A 128-as kilométernél lévő Mezőkövesd csomópontnál ugyan el lehetett kerülni a dugót, de így is több kilométeren állt a forgalom. (MTI)