Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 426 hír

„Ez más, mint a többi” – Pápai Joci őszinte vallomást tett

Pápai Joci a Sztárban sztár leszek! zsűrijét erősíti idén is. A népszerű énekes most elmondta a véleményét a műsorról és a versenyzőkről.

Lemészárolta az egész családját, majd posztolta a tettét egy 15 éves fiú

Metropol
-
 Ma 17:30Bulvár

A rendőrök azonnal kiérkeztek a tetthelyre, ám már nem tudták letartóztatni a tinédzser gyilkost, ugyanis a fiú inkább saját magával is végzett.

Adele Instagramon is hivatalossá tette új kapcsolatát

Colore
-
 Ma 17:08Bulvár

Bár eddig sem titkolták, a sztárvilágban megszokhattuk, hogy minden akkor lesz hivatalos, ha azt az Instagramon is közzéteszik.

Gusztustalan dolgokat tett 5 éves tanítványával a pedofil tanár, mindent rögzített az iskola kamerája

Nem elég, hogy a tanár megörökítette ifjú tanítványa meztelenségét, még zsarolta is a lányt a képekkel.

Videó: Óriási bejelentést tett a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke

Kordás László, a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke videoüzenetben jelentette be: lemond a szervezet elnöki tisztségéről és belép a DK-ba. Kordás évtizedek óta dolgozik a szakszervezeti

„Most is megkönnyezem” – megható fogadalmat tett Puskás Peti és Dallos Bogi

Metropol
-
 Ma 14:30Bulvár

Augusztus végén mondta ki a boldogító igent Dallos Bogi és Puskás Peti. Most egy videót tettek közzé, amiben megmutatják a nagy napjukat.

Sorozat készült a Tudom, mit tettél tavaly nyáronból – itt a trailere!

Nerdblog
-
 Ma 14:20Film

Jómagam ahhoz a generációhoz tartozom, aki anno a '90-es évek végén a fél osztállyal jegyet váltott a Sikolyra, a Tudom, mit tettél tavaly nyáronra, meg a folytatásaikra, és ládaszám hordtak haza a 2000-es évek elején még vígan prosperáló(!) videótékákból lényegében bármit, aminek a kazettatokján dögös csajokat és jóképű srácokat…

Csak nem a zuhany alá tette Magyar György is az előválasztás számítástechnikai rendszerét?

888.hu
-
 Ma 14:10Vélemény

A baloldali előválasztás szombati technikai fejreállása jól mutatja, hogy a gyurcsányisták semmi máshoz nem értenek, csak a hazudozáshoz.

Nagy lépés az alázat útján – Három fiatal ferences tett örökfogadalmat Pasaréten

A pasaréti Páduai Szent Antal-templomban szeptember 18-án Radványi Atanáz, Gács Paszkál és Kis Efrém testvérek szentmise keretében örökfogadalommal kötelezték el magukat Jézus Krisztus szorosabb követésére a Kisebb Testvérek Rendjében. A szentmisén Berhidai Piusz ferences tartományfőnök volt a főcelebráns.

Meglepő felfedezést tettek a kutatók a sörrel kapcsolatban: gondoltad volna?

A mai Csehország területén főzhettek legrégebben sört gyógynövényekből. Ennek bizonyítékát találták meg cseh régészek abban a bronzedényben, amelyet 2017-ben fedeztek fel a kelet-csehországi Pardubice melletti Kladina településen. A mintegy 3000 éves bronzedényt az olmützi Palacky Egyetem, a brünni Masaryk Egyetem és a Ceské…

Gazdaggá tette megtalálóját harminc évvel ezelőtt Ötzi, a jégbe fagyott múmia

Az osztrák–olasz határon, az Ötz-völgyi Alpokban, 3210 méteres magasságban találta meg a múmiát egy nürnbergi házaspár, Erika és Helmut Simon. Ezután derült csak ki, hogy nem egy átlagos, nemrég eltűnt személy holttestéről van szó. A rézkorban jégbe fagyott holttest a legősibb, teljes épségben megmaradt emberi múmia, melyet 1991.…

Különös kijelentést tett a francia focihuligánok balhéjáról a Lens vezérigazgatója

A pályán történt szurkolói összecsapást könnyen meg szeretnék úszni az érintetett klubok.