Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 55 hír

A politikus, ha „porszívóügynök”: Márki-Zay tagadja a tagadhatatlant

Kapaszkodjanak meg: a balliberális polgármester szerint „színtiszta hazugság”, hogy Hódmezővásárhelyen tavasszal mintegy 100 közalkalmazott bérét csökkentették 50-75 százalékkal. Állítja, ők „csodálatos választást” kínáltak az érintett munkavállalóknak. Úgy tűnik, tényleg nincs határa a pofátlanságnak...

A férfi tagadja, hogy megerőszakolta a 11 éves kislányt, de a terhességi teszt mást mond – 18+

A 41 éves férfi áldozata egy 11 éves kislány, akit többször is bántalmazott nyilvános helyeken. A ragadozó most a tárgyalásra vár.

Raši tagadja, hogy villája van Horvátországban, jogi lépéseket tervez Matovič és Naď ellen

Parameter
-
 Tegnap 14:21Határtalan

„Elhatárolódom Jaroslav Naď védelmi miniszter és Igor Matovič kormányfő hanzugságaitól, amelyek a TV Markíza Na telo című vasárnapi műsorában hangzottak el, illetve megjelentek a közösségi oldalakon is azzal kapcsolatban, hogy ingatlantulajdonom van Horvátországban. Sosem volt ebben az országban ingatlanom és nem és tervezem,…

Nem tagadja a baloldali gyöngyösi polgármester, hogy soron kívül oltatta be magát

Miközben több balliberális párt oltásellenes kampányt folytat, Hiesz György az elsők között jutott a szérumhoz.

Tagadja az AstraZeneca, hogy időseknél nem működik a vakcinája

A brit-svéd gyógyszergyártó azután szólalt meg, hogy a német médiában megjelent: több kutatás szerint a vakcina hatékonysága 65 év felettieknél tíz százaléknál is alacsonyabb.

Nem tagadja a baloldali gyöngyösi polgármester, hogy soron kívül oltatta be magát

Hiesz György botránya is mutatja, hogy Gyurcsányék semmilyen gátlástalanságtól sem riadnak vissza. Egyszerre hergelnek az oltás ellen és oltatják be magukat a szabályokat megszegve.

A Magyarországon is jóváhagyást kapott AstraZeneca tagadja az új híreket

A nagy gyógyszeróriás tagadja a nemrég megjelent híreket, miszerint az idősebbek körében nem hatékony a vakcinájuk, és azt az EU ebben a csoportban nem fogja engedélyeztetni.

Putyin tagadja, hogy övé lenne a titkos palota a Fekete-tenger partján

ma.hu
-
 Tegnap 03:30KülföldKreml

100 milliárd rubelt (mintegy 400 milliárd forintot) érhet.

Szlovák filmszemlén lett fődíjas a Népirtás Pozsonyligetfalun című dokumentumfilm – A film producerét kérdeztük

Nyitókép: Jelenet a filmből (mediaklikk)   A napokban érkezett az örömteli hír, hogy az EduFilm nemzetközi  filmfesztiválon fődíjat nyert a Népirtás Pozsonyligetfalun című dokumentumfilm.     A témával, azaz Pozsonyligetfaluban a 2. világháború után kivégzett több száz német, magyar és szlovák nemzetiségű polgár megrázó történetével a…

Putyin tagadja, hogy övé lenne a titkos palota a Fekete-tenger partján

Tagadta Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn, hogy az övé lenne az a titkos palota a Fekete-tenger partján, amelyet Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus állítása szerint

Putyin tagadja, hogy övé lenne a titkos palota a Fekete-tenger partján

Tagadta Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn Moszkvában, hogy az övé lenne az a titkos palota a Fekete-tenger partján, amelyet Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus állítása szerint ő birtokol.

„Semmi sem a tulajdonom” – Putyin tagadja, hogy övé lenne a titkos palota a Fekete-tenger partján

Tagadta Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn, hogy az övé lenne az a titkos palota a Fekete-tenger partján, amelyet Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus állítása szerint ő birtokol.

Szlovákiában nyert fődíjat a Népirtás Pozsonyligetfalun

A Népirtás Pozsonyligetfalun című film, Eperjesen, illetve Trencsénben havonta megrendezésre kerülő EduFilm Fesztiválon, a decemberi fordulóban a Legjobb dokumentumfilm díjat nyerte el.

Putyin tagadja, hogy övé lenne a titkos palota a Fekete-tenger partján

Jövő vasárnap délre minden orosz városra kiterjedő újabb tiltakozásokat hirdetett meg Leonyid Volkov, a Navalnij-hívek regionális csoportjainak vezetője a Twitteren.