Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Új variánsok és hamis biztonságérzet - ezért térhet vissza ősszel a járvány a víruskutató szerint

Kemenesi Gábor virológus szerint bebizonyosodott, hogy a koronavírus szezonális jellegű, így a várható nyári enyhülés miatt hamis biztonságérzet keletkezhet az emberekben.

Másfél órát is várni kell Magyarország felé a határátkelőkön

Csütörtökön a reggeli órákban országos szinten leállt a határátléptetési rendszer Magyarországon. A rendszerleállás több mint harminc perces volt, s hogy emiatt-e vagy egyébként is nagy

Ők azok a 18 év alatti fiatalok, akik megkaphatják az oltást - A többieknek még várni kell

Blikk
-
 Ma 14:58Belföld

Váratlan, ám annál örömtelibb hír volt szerdán, hogy Magyarországon is megkezdték a 18 éven alattiak oltását – egyelőre csak a Heim Pál Gyermekkórházban, krónikus betegségben szenvedő gyerekek esetében.

Otthoni edzés - Három PLANKING variáció

Vous
-
 Ma 14:58Életmód

Az alkaron vagy tenyéren megtartott ún. deszka póz - ami tulajdonképpen a fekvőtámasz kiinduló helyzete - ugyan statikus gyakorlat, de aki már próbálta, az tudja, milyen kihívást jelent, főként a hasizmoknak. Persze csak akkor, ha megfelelő ideig és megfelelő helyzetben tartjuk ki! Jöjjön három egyszerű gyakorlat, ha már unod a "sima"…

Módosították a városi közlekedésszervezői feladatok ellátását

Hódpress
-
 Ma 14:53Megyei

Az elmúlt hetek eseményei indokolták, mondta dr. Tatár Zoltán jegyző, hogy módosítsák az idén januárban elfogadott rendeletet. Változik Hódmezővásárhely közlekedésszervezője. A feladatot eddig a Hódmezővásárhelyi Működtető és Szolgáltató Nonprofit Zrt. (HMSZ Zrt.) látta el, a döntés értelmében ezentúl a Hódmezővásárhelyi…

Moszkva szerint még várni kell a csúcstalálkozóval

Még a jövő heti klímacsúcson való részvétel is bizonytalan.

„Várjuk a híreket, az oltást és a pizzafutárt”

Váray László legújabb, „Tölts újra ember!” című dala az elmúlt, kihívásokkal teli időszakra kíván pozitív üzenettel reagálni, választ találni.

Nem várható a közeljövőben Putyin-Biden-csúcs a Kreml szerint

Az orosz külügyminiszter szerint nem lehet ennyi idő alatt megszervezni.

„A való élet rendezi majd a nőkre és férfiakra váró szerepeket” – Beszélgetés Kölnei Líviával

Van olyan, hogy női küldetés? Vagy az csak a férfival egymást kiegészítve értelmezhető? Esetleg csak tanult szerepről van szó? Karrierjükben komoly sikereket elért nőkkel beszélgetek, akikből sugárzik a nőiesség. Második interjúalanyom Kölnei Lívia művészettörténész, újságíró, a talita.hu keresztény női portál egyik alapítója, a kepmas.hu…

Váratlanul Afganisztánba látogatott az amerikai külügyminiszter

Antony Blinken azt mondta, a csapatkivonások ellenére is az afgán kormány partnerei maradnak.

Áramszünet várható Dombóvár egyes részein április 20-án

infoVáros
-
 Ma 14:34Megyei

Az alábbi helyeken és időpontokban lesz áramszünet a szolgáltató tájékoztatása szerint városunkban április 20-án korszerűsítés, fejlesztések miatt:

Varga Mihály: a V4-ek ismét Európa gazdasági motorjai lehetnek

A cél, hogy ahogyan a járvány kitörése előtt, úgy annak legyőzése után is a Visegrádi Négyek közössége legyen Európa gazdasági motorja - jelentette ki Varga Mihály a V4-es pénzügyminiszterek videós tanácskozását követően.

A Déli Városkapu északi sarkába költözik a Fudan Egyetem, a Diákváros marad

Fürjes Balázs államtitkár szerint a kínaiak elfogadták az oslói Snøhetta építésziroda mestertervét is, nem lesz változás a területükön.

Őrző-védő cég segítségével lép fel a guberálás ellen a csíkszeredai városvezetés

Őrző-védő cég szolgáltatásainak igénybevételével szorítaná vissza a kukázást és a guberálást Csíkszereda Polgármesteri Hivatala – tájékoztat az intézmény. Arra kérik a lakosságot, hogy legyen partnerük ebben a folyamatban.

A várandósság nem jelent nagyobb veszélyt a megfertőződésre

Biztató hír az is, hogy a terhesség ideje alatt elszenvedett COVID-19 nem okoz magzati károsodást vagy vetélést.