Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ez a télikabát hódít idén télen

Ridikül
-
 Ma 14:14Divat

2021 telére a divattervezők egy olyan télikabáttal rukkoltak elő, amely a 90-es években hódított utoljára. Bár ez a fazon a pufi kabátból indul ki, mégis teljesen más. Lássuk a pufi kabátok legújabb generációját, amit biztosan megszeretsz majd!

A csokimikulásokra idén sem lehet panasz

Szoljon
-
 Ma 14:00Belföld

Érkezik a Mikulás, a megyei üzletekben már több mint egy hónappal ezelőtt megjelentek a boltok polcairól a cipőkbe, csizmákba kerülő csokoládéfigurák.

Rengetegen csatlakoztak idén a Sea of Thieves kalózaihoz, szezonbérletet kap a játék

IGN
-
 Ma 13:51Gaming

Bár a kezdés nem volt az igazi, azóta igazi, nagybetűs siker vált a Rare kalózos őrületéből. A kezdeti lesújtó kritikákat követően aligha gondolta volna bárki, hogy a Rare őrülete ennyire kikupálódik, már pedig újabb és újabb milliók pattannak hajóba folyamatosan.

Újabb SPAR áruházak kapnak villanyautó töltőket

Folytatódik a SPAR és a Mobiliti közötti együttműködés. A teljes anyag Újabb SPAR áruházak kapnak villanyautó töltőket címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Haaland idén már nem lő több gólt

Rangadó
-
 Ma 13:45Foci

A Dortmund edzőjét nagyon feldühítette az ellenük megítélt tizenegyes.

Hungarikum: Idén is jelentős számú káresemény történt Magyarországon

A második negyedévben ugyan a kárkifizetések csökkenése tapasztalható, a harmadik negyedévben a viharkárhoz kapcsolódó kárkifizetések jelentős terhet róttak a biztosítókra. The post Hungarikum: Idén is jelentős számú káresemény történt Magyarországon first appeared on Biztosító Magazin | Csok, nyugdíj, kgfb, casco,…

Nyílt levélben követeli a kormánytól a PDSZ: hétfőtől rendeljenek el azonnali, előrehozott téli szünetet

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) arra szólítja fel a kormányt, hogy haladéktalanul rendelje el a téli szünetet mostantól annak eredetileg tervezett végéig, azaz 2021. január 4-ig.

Csonka András elárulta: így telik náluk idén a karácsony

Az idei karácsony Csonka András számára is más lesz, többek között azt is elárulta, hogyan változik meg az idei családi ünneplés.

Idén utoljára frissül a Windows 10, mutatjuk, mi van a csomagban

Megjelent a Windows 10 2020-es és 2004-es változatának utolsó idei opcionális frissítése. A kumulatív update a következő frissítő kedd csomagjában automatikusan is települ, ha ezt engedélyeztük a rendszerben.

Újabb fotón az Avatar 2 forgatása

Mafab
-
 Ma 13:36Film

Bár James Cameronnak és csapatának jóval több ideje jut arra, hogy befejezze az Avatar 2 munkálatait, úgy tűnik, hogy a stáb fáradhatatlanul dolgozik a projekten. Legutóbb Kate Winsletnek sikerült lenyűgöznie a rajongókat, kiszivárgott ugyanis, hogy a színésznő bő 7 percen keresztül tudta visszatartani a lélegzetét egy víz alatti jelenet felvétele

Idén soványabb és fiatalabb lesz a Mikulás

Ízesélet
-
 Ma 13:33Recept

A koronavírus-járvány idén a december 6-i eseményeket is megváltoztatja. Mikulásunk pedig nemcsak soványabb lesz ebben az évben, hanem társadalmi szerepet is vállal: a maszkviselés fontosságára hívja fel a figyelmet. Egy ifjabb, sportosabb Mikulásra azért van szükség, mert a vírus leginkább az idősebbek egészségét veszélyezteti –…

Koronavírus: januárban újabb ország kezdheti a tömeges oltást

Ha rendelkezésre áll egy biztonságos vakcina az új típusú koronavírus ellen, akkor Belgium készen áll arra, hogy akár már január ötödikén megkezdje a lakosság beoltását - közölte Alexander De Croo belga miniszterelnök.

Újabb amerikai csapat döntött úgy, hogy kiszáll a CS:GO-ból

Esport 1
-
 Ma 13:30Gaming

Lassan tényleg darabjaira hullik az NA mezőny.