Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Először lesz online bemutatója egy Broadway-darabnak

A szórakoztatóipar történetében példátlan esetre a világjárvány megfékezésére hozott korlátozások miatt kerülhet sor. A New York-i Broadway színházai bezártak, idén már nem nyitnak ki, a Diana hercegnő élettörténete alapján írt musical sem kerül színpadra 2021. május 25. előtt – írta a Bbc hírportálja.

Hőségriadó: Forróság lesz ma is az ország délnyugati részén

A Szlovák Hidrometeorológiai Intézet (SHMÚ) elsőfokú hőségriasztást adott ki csütörtökre. Az ország déli és nyugati régióiban a hőmérők akár 33-34 Celsius-fokot is mutathatnak. „A magas hőmérséklet potenciális veszélyt jelent az emberi szervezet egészséges működésére, a fizikai aktivitásokra, valamint növeli a tűz keletkezésének…

Április lehetett a mélypont a munkanélküliségben

Alon
-
  Ma 09:55 Megyei

Májustól már javul a helyzet.

Újabb leszabályzást, de közben könnyítést is kapott Michelisz Norbi autója

Eurosport
-
  Ma 09:43 Sport

Kiadták a TCR-kategória frissített teljesítmény kiegyenlítő számait.

Vásárhely racka-nagyhatalom lesz!

Rackák 1 – gaz – 0. Befejeződött Zöld Vásárhely Program kísérleti projektje Hódmezővásárhelyen, aminek hatására egész Európa a mi juahinkat akarja – tájékoztatott az önkormányzat.

Szombaton ideiglenes forgalomkorlátozás lesz Pakson

Sportesemény miatt kell forgalmirend-változásra számítani augusztus 15-én a városban.

Kiderült: ez lesz a pincékben lévő, silány minőségű magyar borok sorsa

HelloVidék
-
  Ma 09:32 Otthon

Két fontos borpiaci intézkedésen túl az agrártárca a következő három évben jelentős összeggel támogatja a magyar borok népszerűsítésére az EU határain belül és a harmadik országok piacain.

Ne csak a sporttól várd azt, hogy karcsú leszel! Ez kell még az álomalakhoz

Life
-
  Ma 09:31 Életmód

Ne csak a sporttól várd azt, hogy karcsú leszel! Ez kell még az álomalakhoz

Sputnik V lesz az orosz koronavírus-oltás neve

Kitekintő
-
  Ma 09:21 Külföld

Oroszország kedden jelentette be, hogy elkészült saját koronavírus-oltásával, melyet a világ meglehetősen szkeptikusan fogadott, azzal érvelve, hogy egyszerűen nem lehetett elég idő arra, hogy az oltás hatékonyságát és biztonságosságát megfelelően leteszteljék. Oroszország most újabb információkat közölt a fejlesztési folyamatról. 

Nagyon úgy tűnik, hogy végre kombi is lesz a Bmw M3-ból

Player
-
  Ma 09:17 Autó-motor

A Bmw-nél már az utolsó simításokat végzik az M3 és M4 új generációján, és most elárultak egy érdekes részletet: a kupé, kabrió és szedán mellett kombit is fejlesztenek belőle!

Az internetes SZER olyan lesz, mint a régi?

FüHü
-
  Ma 09:17 Vélemény

A napokban keresett meg a Facebook-on a hamarosan induló internetes web-oldal, mely az egykori Szabad Európa Rádiót (SZER) akarja pótolni, vagy „életre kelteni”. A megkeresés igen sajátos volt, egy V. Tibor nevű felhasználó jelezte, hogy ezentúl „követ”. Ennyi. Hála az internetnek hamar kiderült, hogy Tibor lesz a budapesti iroda vezetője,…

29. Farmer Expo: mégis lesznek állatbemutatók az agrár-seregszemlén

Debrecen - Az augusztus 18. és 21. között megvalósuló Farmer Expónak idén is a Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campusa ad otthont, ahol a biztonság mindenek előtt áll.

Nem lesz nagy termés, mégis lefelé megy a gabona ára – miért?

Európai szemszögből érthetetlen, miért lefelé megy a gabona ára, miközben a kontinens egészén kicsik a hozamok. A világ legnagyobb gabonatermelő országaiban azonban éppen fordított a helyzet, az oroszországi termésbecslést például épp a minap korrigálták ismét felfelé. És a dollárral, illetve rubellel szemben masszívan erősödő euró sem…

Lapszemle: Fürdeni hívnak a pécsi strandok, Szigorúbb lesz az élet a koronavírus miatt a PTE kollégiumaiban

Naponta végigszemlézzük a pécsi internetes újságok legérdekesebb írásait, hogy Önnek már ne kelljen külön keresgélnie. Beblöffölhetett egy nem létező támogatást a pécsi alpolgármester, indul Kozármisleny okostelefonos városalkalmazása.