Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megérkeztek az új magyar adatok: 200 alatt az új elhunytak száma, 8650-en vannak kórházban

Az operatív törzs hétfő reggel ismertette az elmúlt 24 óra járványügyi adatait, részletezvén a különböző statisztikákat a harmadik hullám gyengülésének idején.

Magyar fizetések: óriási ajándékot kap a kormány Brüsszeltől

Úgy tűnik, egy évig az európai adófizetők állják a magyarországi orvosok béremelését, így a kormány a választás előtti évben mentesül ez alól a kiadás alól. Több pénz jut másra.

Elhunyt a legidősebb amerikai: több mint 300 leszármazottját mind ismerhette

Elhunyt az Egyesült Államok legidősebb embere, Hester McCardell Ford, aki legalább 115 éves volt, és akinek 12 gyermeke, 68 unokája, 125 dédunokája és legalább 120 ükunokája született.

Nem lesz színészcsere: Amber Heard egy visszatekintő képpel jelezte, hogy már az Aquaman 2-re és Jason Momoa ugra…

IGN
-
 Ma 08:39Film

Bár a Forbes februári cikke szerint a 2018-as blockbuster folytatásában Emilia Clarke váltja majd őt, úgy tűnik, hogy ha így is lesz, a színésznőt még nem értesítették róla.

Fontos változás az Eu-ban: ez a magyar szarvasmarha-állományt is nagyban érinti

Magyarországon 1985 óta nem fordult elő szarvasmarha brucellózis, az ezt megelőző időszakban végrehajtott sikeres hazai mentesítési programnak köszönhetően. A vonatkozó hazai rendelet szerint évente több százezres nagyságrendben elvégzett vizsgálatok alapján szarvasmarha-állományaink több mint 99%-a hivatalosan mentes a…

Ez durva lesz: 20-25 százalékkal is drágulhat a hús

Miután a termelési költségek mintegy kétharmadát teszi ki a takarmány, 20-25 százalékos költségnövekedést eredményezett az élőállat és állati termékek piacán, amit előbb-utóbb át kell terhelni a kiskereskedelemre, amely valószínűleg majd a fogyasztói árakban is változást fog okozni” – nyilatkozta a Magyar Mezőgazdaságnak Csorbai…

Ebből a tesztből kiderül: tényleg silányabb minőségű árukat küldenek-e a magyar boltokba a gyártók

A Tudatos Vásárlók Egyesülete öt közép- és kelet-európai országgal – Ausztriával, Csehországgal, Horvátországgal, Szlovákiával és Szlovéniával – összehangolt, nemzetközi vizsgálatban teszteli, létezik-e a jelenség a közkedvelt reggeli élelmiszer, a csokis gabonapehely piacán.

Jó Pásztor Imanapra készül a felvidéki magyar katolikus közösség

Imakilenceddel veszi kezdetét az imaszándék, mely kilenc helyszínen zajlik, és április 25-én fejeződik be Komáromban. A vírus okozta korlátozások miatt, a tavalyihoz hasonlóan, az online térben csatlakozhatnak a hívők a közös imádkozáshoz.

Magyarországon az egyik legalacsonyabb a munkanélküliség

A szezonális ágazatok termelésének újraindulása az álláskeresők jelentős részét felszívhatja – mondta Bodó Sándor.

Újranyitottak az iskolák, ma kiderül, mennyi lesz a diák

Az otthon maradó alsósoknak nem szervezik meg a távoktatást, rendkívüli szünet pedig még mindig elrendelhető. Az Index felkeresett néhány intézményt ma reggel.

Teltház vagy foghíjas padsorok - vajon mennyien lesznek ma az iskolákban?

Eduline
-
 Ma 08:21Karrier

A szeptemberben bevezetett járványügyi szabályok mellet indul újra az iskola ma reggel, de vajon hányan lesznek a termekben? Mondjátok el a tapasztalataitokat, és azt, ti hogy döntöttetek.

Félúton a teljes siker felé a méhek védelmét célzó európai kampányban: a magyar célkitűzések teljesítve

Összegyűlt a “Mentsük meg a méheket és a gazdákat!” európai kezdeményezéshez szükséges 15 750 magyar aláírás – jelentette be a kampány magyarországi koordinátora, a Magyar Természetvédők Szövetsége. Ezzel Magyarország lett a hatodik Eu-tagállam, amely teljesítette az európai polgári kezdeményezésekre vonatkozó feltételeket. A civil…

Megy a magyar sertéshús Szingapúrba

Kedvező feltételekkel szállíthatunk sertéshúst.

Katasztrofális körülmények között jelent meg a Path of Exile új kiegészítője, a fejlesztők magyarázkodni kényszerültek

Nem csak a free-to-play ARPG szervereivel volt probléma, hanem még a kiváltságos helyzetben lévő streamerek is felbosszantották a közönséget.