Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

LGT-slágerrel mondanak köszönetet magyar zenészek a vírushelyzet hőseinek

Az Locomotiv GT Neked írom a dalt című slágerének átdolgozásával mondanak köszönetet magyar zenészek mindazoknak, akik a koronavírus-járvány idején erőn felül dolgoznak - írja az MTI.

Sok új fertőzött várható Magyarországon

Müller Cecília azt mondta, hogy egyre több laboratóriumi vizsgálatot végeznek, hiszen még mindig zajlik a kontaktuskutatás. Eddig 12 148 mintavétel történt. Éjjel-nappal dolgoznak hét laboratóriumban, a vizsgálatok folyamatosak, nincsen elmaradás – közölte. Az országos tisztifőorvos kiemelte, hogy az eddigi ismeretek alapján a…

Magyar égtájak

A párizsi béketárgyalások idején hazánk területének döntő része idegen katonai megszállás alá került – még az ország fővárosa, Budapest is.

A magyar összefogásokat dicséri a The New York Times

Roadster
-
  Ma 14:22 Kultúra

A világ egyik legfontosabb lapja méltatja a koronavírus-járványra reagáló magyar összefogásokat. Ilyenkor szabad nagyon büszkének lenni! 

Másodszor bukhatja el a Lazio a bajnokságot az idény megszakításával

NSO
-
  Ma 14:21 Foci

A Lazio eddig kétszer nyerte meg a bajnoki címet Olaszországban, de ez lehetne három is. Csakhogy a 2020 előtt legutóbb félbeszakított olasz idényben, 1915-ben hiába jutott be a soha meg nem rendezett nagydöntőbe, mást kiáltottak ki győztesnek. És lehet, hogy most megint hoppon marad, így a lehetséges négy bajnoki trófea helyett marad a …

Két magyar rekedt egy Lisszabonban veszteglő óceánjárón

Népszava
-
  Ma 14:18 Külföld

Egyelőre nem tudják, mikor jutnak haza.

Koronavírus: a Közel-Keleten is egyre nagyobb a baj

A Közel-Keleten is nőtt vasárnap a SARS-CoV-2 vírussal megfertőződöttek és a halottak száma, a térségben továbbra is Iránban a legsúlyosabb a helyzet, ahol már 2640-en haltak meg, több mint 38 ezren pedig elkapták a kórt.

Jól is jöhet a halasztás az első olimpiájára készülő magyar triatlonosnak

Bragmayer Zsanett úgy érzi, egy év múlva sokkal jobb formában lesz.

Magyarkanizsán megszervezik a fertőtlenítőszer osztását

Minden községbeli polgár igényt tarthat a nátium-hipoklorit oldatra, mely fertőtlenítőszer vírusölő hatású és alkalmas a hatékony tisztításra.

Országos tisztifőorvos: sok új fertőzött várható Magyarországon

Várhatóan egyre több embert fertőz meg Magyarországon az új koronavírus, sok új esetet fognak diagnosztizálni - jelentette ki az országos tisztifőorvos a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs vasárnapi online sajtótájékoztatóján.

A magyar sztársportoló még nem döntött az olimpiai indulás kapcsán

Ripost
-
  Ma 14:00 Sport

A klasszis úszó az ötödik olimpiáján állhatott volna rajthoz a nyáron.

Ingyenesen nézhető díjnyertes magyar természetfilmek

Bár a nemrég Magyar Filmdíjat nyert Vad erdők, vad bércek mozipremierjét a koronavírus-helyzetre tekintettel későbbre halasztják, az alkotók gondoltak az otthon maradókra is: ingyenesen elérhetővé tették három korábbi természetfilmjüket, a Vad Szigetközt, a Vad Kunságot és a Tiltott zónát.

Koronavírus - Országos tisztifőorvos: sok új fertőzött várható Magyarországon

Egyre több laboratóriumi vizsgálatot végeznek, hiszen még mindig zajlik a kontaktuskutatás.

Kuncze Gábor: megmondaná valaki, hogy miért nem cselekszik végre érdemben a magyar kormány?

Léteznek a szakemberek, akik sorolják a szükséges lépéseket. Látni, hogy rövid idő alatt akár százezrek veszíthetik el állásukat, hamarosan több százezren kerülhetnek számukra megoldhatatlan élethelyzetbe. Most, hogy már adtunk Mészáros Lőrincnek a semmire 17 milliárdot, már megtapsoltuk az egészségügyben dolgozókat, miután…

Nagy a baj: az ápolók Orbán Viktortól kérnek segítséget

Napi
-
  Ma 13:45 Belföld

Volt olyan egészségügyi intézmény, ahol az ápolók fejenként napi két, egyszer használatos sebészi maszkot kaptak és mellé vasalót, hogy hővel fertőtlenítsék azokat. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara a járványhelyzetre tekintettel soron kívüli intézkedéseket kért a miniszterelnöktől, a levelükre még nem kaptak választ, de történt…