Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 291 hír

Németországból kaptak támogatást a bujáki önkéntes tűzoltók

Nool
-
 Tegnap 21:19Baleset-bűnügy

A németországi Düsseldorfban lévő tűzoltóságtól kapott bevetési ruhákat és felszereléseket a napokban a helyi Váralja Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület.

Ezt eszi Erzsébet királynő reggelire, ebédre és vacsorára

A királyi család egykori séfjei, Darren McGrady elárulta, hogy a 95 éves Erzsébet királynőnek is vannak kedvenc fogásai.

Ennyit kaptak a gazdák a biztosítási díjból

A mezőgazdasági termelők 16 milliárd forint növény-, 646 millió forint állatbiztosítási díjat fizettek be a biztosítóknak 2020-ban

Covid-fertőzés után – Gyerekeknél a magas láz az egyik fő kritérium

Vaol
-
 Tegnap 20:00Megyei

Dr. Papp Eszter csecsemő- és gyermekgyógyász, gyermektüdőgyógyász koronavírus-fertőzésen átesett gyerekek poszt-Covid-ellátásában is dolgozik.

Gyerekeknek szóló rajzpályázatot hirdet a Liszt Ferenc Kamarazenekar

A legsikeresebb pályázók egyéni zeneórát is nyerhetnek az együttes művészeinek vezetésével.

144 ezren kaptak SMS-t arról, hogy már Pfizerre is foglalhatnak időpontot

RTL Klub
-
 Tegnap 18:20Bulvár

144 ezren kaptak ma SMS-t arról, hogy egyebek mellett már Pfizerre is foglalhatnak időpontot. A 16-18 éves korosztály kampányoltásából megmaradt vakcinákat használják fel jövő hét keddig. Csak az foglalhat időpontot, aki sms-t kapott. Gulyás Gergely miniszter most úgy számol, a pünkösd utáni héten lesz meg az ötmillió beoltott. A 16-18 évesek…

A Gyermekgyógyítók leukémiából felgyógyult gyerekek történeteit gyűjtik össze: így motiválnák betegeiket

Femina
-
 Tegnap 18:06Egészség

A gyermekleukémia gyógyítása hatalmas fejlődésen ment keresztül pár évtized alatt.

Tiszai műanyaghulladékból készíthetnek vonalzót a Tisza-parti gyerekek

A PET Kupa szakemberei és önkéntesei az Aktív Magyarország Program támogatásával ártéri hulladékgyűjtő akciót indítottak Mosolygó Zsák néven több Tisza-menti településen.

Közel 1,5 milliárd forint váltságdíjat kaptak az egész Amerikát megbénító hackertámadás elkövetői

Még múlt szombaton közölte a Colonial Pipeline, hogy zsarolóvírusos kibertámadás miatt egész üzemanyagvezeték-hálózatát lezárta, amely az Egyesült Államok keleti partvidékének felét látja el vezetékein keresztül üzemanyaggal. Bár korábban bennfentes források még arról számoltak be, hogy a cég nem fizet a hackereknek, a Bloomberg…

Feleannyi műtéttel lehet helyrehozni a gyerekek törött csontjait egy új technológiával

HVG
-
 Tegnap 16:28Életmód

Fémcsavar helyett felszívódó implantátumot használnak a műtét alatt, így nincs szükség újabb beavatkozásra. A legtöbb ilyen műtétet európai összehasonlításban Magyarországon végezték el.

Amikor még babaketrecben lógatták ki a gyerekeket az ablakon

A városi lakások többsége pici és túlzsúfolt. Egy többgyerekes család esetében sokszor igazi kihívás a férőhelyek bővítése. A babaketrecek megjelenésével ez a probléma megoldódott, mai szemmel viszont már elég hátborzongatónak tűnik ez a találmány.

Szobrot és plakátokat kaptak Warzone-ban a Call of Duty League bajnokai

LeetEsport
-
 Tegnap 16:00Gaming

Érdemes megnézni a videót, zseniális a játékosok reakciója.

Amikor még babaketrecben lógatták ki a gyerekeket az ablakon

A városi lakások többsége pici és túlzsúfolt. Egy többgyerekes család esetében sokszor igazi kihívás a férőhelyek bővítése. A babaketrecek megjelenésével ez a probléma megoldódott, mai szemmel viszont már elég hátborzongatónak tűnik ez a találmány.