Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Orvoshiány miatt működésképtelenné vált a Dél-pesti Kórház egyik belgyógyászati osztálya

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház II. számú belgyógyászatán a 15 orvosból csak 3 írta alá a március 1-jétől érvényes szerződését, ezért a kórház orvosigazgatója a Nemzeti Népegészségügyi Központnál bejelentette: az osztály működésképtelenné vált. Nem tudják vállalni a gasztroenterológiai és vérző ellátást, és a peremterületek mellett a XVIII.…

Hadházy ismét kemény választ kapott

Mandiner
-
 Tegnap 23:07Belföld

Emlékeznek amikor Hadházy Ákos álhírekkel támadta a ludasi polgármestert? Ismét kemény választ kapott...

Húsz dolgozó mondott fel a Szent Imre Kórház intenzív osztályán

A Szent Imre Kórházban az intenzív osztályon dolgozó mind a 17 szakápoló és 3 orvos is felmondott.Úgy, hogy közben tele van a covidos részleg súlyos állapotban lévő koronavírus- fertőzöttekkel. Hozzájuk mától más osztályoktól rendelnek át ápolókat. Ami óriási feladat intenzíves ellátásban kevésbé jártas ápolóknak, a mostani nyomás…

Működésképtelenné vált egy fővárosi kórház belgyógyászati osztálya

A Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórház II. számú belgyógyászatán a 15 orvosból csak 3 írta alá a március elsejétől érvényes szerződését, ezért a kórház főigazgatója a Nemzeti Népegészségügyi Központnál bejelentette: az osztály működésképtelenné vált – derül ki a Telex birtokába jutott levélből. Ez az első hivatalos jele annak, hogy az…

A Szent Imre Kórházban dolgozók 90 százaléka aláírta az új jogviszonyról szóló szerződést

Interjú Bedros J. Róberttel, a Szent Imre Kórház főigazgatójával, a miniszterelnök főtanácsadójával.

Ma lett volna a határidő: nem írják alá az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló szerződést, működésképtelenné v…

Mint arról korábban beszámoltunk, a hét elejétől – pontosabban március 1-jétől – lenne kötelező az egészségügyi dolgozók számára a szerződésváltás az új jogszabály alapján, azaz az egészségügyi szolgálati jogviszony létesítése, ezt azonban sokan ellenzik.

Egy budapesti kórházból jelentik: Orbánék új jogviszonya miatt 3 (!) orvos maradt az egyik osztályon, több ellátást lemo…

„A mai nappal kénytelenek vagyunk lemondani a teljes gasztroenterológiai és vérző ellátást, valamint a perem területek mellett Budapest Főváros XVIII. kerületének általános belgyógyászati ellátását is”

Az orvosok távozása miatt működésképtelenné vált a Jahn Ferenc kórház egyik belgyógyászati osztálya

A 15 orvosból csak 3 írta alá a március elsejétől érvényes szerződését.

Alig maradt dolgozó a tatabányai kórházban, annyian mondtak fel

Osztályvezetők, főorvosok is távoztak, van olyan osztály, ahol csak rezidensek maradtak. A Szent Imre Kórház számos dolgozója is búcsúzik.

Több ellátást lemondott a Jahn Ferenc kórház, miután csak három orvos maradt az egyik osztályán

A három belgyógyászati osztály közül csak kettő maradt működőképes, de extrém a terhelése az orvosigazgató szerint.

Az udvarhelyi kórházat pereli a Sanitas

Székelyhon
-
 Tegnap 21:15Határtalan

Összegyűjtötte az aláírásokat a székelyudvarhelyi kórház dolgozóitól a Sanitas szakszervezet ahhoz, hogy megindíthassák a pert az intézmény ellen azért, mert az alkalmazottak az elmúlt három évben egyszer sem kaptak üdülési jegyeket.

Összeomolhat a tatabányai kórház, távoznak az orvosok

Felmondott az összes közalkalmazott orvos munkavállaló a Szent Borbála Kórház sürgősségi osztályán - írta Kunetz Zsombor Facebook-oldalán. Az egészségügyi szakértő levonta a konzekvenciát is: működésképtelenné vált a kórház.

Másik kórházba vitték át Fülöp herceget

II. Erzsébet férje több, mint egy hete van kórházban.