Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nemzetközi össztűz Lukasenkára

Minszkben nem lesz Majdan – közölte az újraválasztott fehérorosz elnök, aki szerint külföldi beavatkozás áll az erőszakba torkolló ellenzéki tüntetések mögött.

Nemzeti ünnep: így lesz nyitva a vízművek Fő utcai ügyfélszolgálata

Változik a Fővárosi Vízművek Fő utcai ügyfélszolgálatának  nyitvatartása az augusztus 20-i ünnep és az áthelyezett munkanapok miatt - írja a cég.Így tartanak nyitva:augusztus 17. 8:00 – 16:00augusztus 18. 8:00 – 16:00augusztus 19. 8:00 – 16:00augusztus 20. ZÁRVAaugusztus 21. ZÁRVAaugusztus 29. ZÁRVA

A klímahisztéria gazdasági kára

A történelemben mindig előfordultak hisztérikus időszakok, amikor az emberek jelentős része félt valamitől, és félelmének valamilyen okát keresve, azt másokra vetítette ki.

Az élethez nélkülözhetetlen foszforban gazdag csillagtípust fedeztek fel

Liner
-
  Tegnap 23:59 Tudomány

Az univerzumban rendkívül ritkának számít ez az esszenciális elem, azonban nemrég olyan égitestek nyomaira bukkantak, melyek alapján bebizonyosodott, az élet sokkal gyakoribb jelenség a kozmoszban, mint azt korábban gondoltuk.

A járvány a magyar gazdaságot is jelentősen visszafogta

VG
-
  Tegnap 21:42 Gazdaság

Idén az első negyedévében a GDP volumene a nyers (kiigazítás nélküli) adatok alapján 2,2, a szezonálisan és naptárhatással kiigazított és kiegyensúlyozott index szerint 2,0%-kal emelkedett az egy évvel korábbihoz képest. Legutóbb 2016 IV. negyedévében bővült ennél kisebb mértékben a gazdaság.

Gázrobbanás volt Baltimore-ban, több ház megsemmisült, legalább egy ember meghalt

Négyen súlyosan megsérültek. A robbanás okát még vizsgálják.

Közösségi kemencékkel gazdagodott Alsószeli

Parameter
-
  Tegnap 21:39 Határtalan

Az alsószeli kemence a helyi kultúrház udvarába került, így a fesztivál is itt kapott helyet. Augusztus 7-én, pénteken zajlott az ünnepélyes átadó, lepénysütő és réteshúzó tanfolyammal fűszerezve. „Az egész projekt még 2016-ban indult el, amikor is az akkori képviselő-testülettel kitaláltuk, hogy itt, a kultúrházunk környékén kialakítunk egy…

Érdekes következtetésre jutott egy nemzetközi tudóscsoport

A csoport az ősi temetőben talált csontok és más leletek vizsgálatának eredményeiről számolt be.

A bejrúti robbanás letarolja a teljes gazdaságot: a koronavírus sem volt képes ekkora pusztításra

Az egyébként is nehézségekkel küzdő libanoni gazdaság súlyos visszaesést szenvedhet el, amelynek csak az egyik oka a koronavírus. A múlt heti robbanás teljes költsége elérheti a 7 milliárd dollárt, a GDP 14%-át is.

Az új kiírásokról tájékoztatták a gazdákat

Teol
-
  Tegnap 20:00 Megyei

Agrárfórum keretében kaptak tájékoztatást a legújabb pályázati lehetőségekről és az azokhoz kapcsolódó technikai teendőkről a dombóvári térség mezőgazdászai.

XIV. Pécsi Nemzetközi Tánctalálkozó

kultura.hu
-
  Tegnap 19:59 Kultúra

A XIV. Pécsi Nemzetközi Tánctalálkozó a táncművészet elismert fesztiválja, a professzionális együttesek bemutatkozási és szakmai találkozási lehetősége, szeptember 12. és 15. között várja a látogatókat.

Nemzetgazdasági érdek a magyar borok oltalmazása

vasárnap.hu
-
  Tegnap 19:42 Belföld

Pomázi Gyula szerint a minőség mellett fontos, hogy a magyar borokat, borászati technológiákat piaci oltalmak is védjék. Az Sztnh tíz...

Egy gázpalack égett egy nyíregyházi lakóház konyhájában

Egy gázpalack, valamint a konyhabútor egy része égett egy lakóház konyhájában a nyíregyházi Repülőtér úton. A városi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a lakók eloltották a tüzet. Az egységek egy vízsugárral visszahűtötték a palackot, valamint a mentőket kérték a helyszínre.

Szellemi Tulajdon Hivatala: nemzetgazdasági érdek a magyar borok oltalmazása

Dunaújváros
-
  Tegnap 19:34 Megyei

Jelentős gazdasági károkat okoznak az Európába beáramló és a világban megtalálható hamis borok, ezért nemzetgazdasági érdek, hogy a hazai termesztők a különböző oltalmakkal meg tudják védeni a minőségi magyar borokat, ebben nyújt segítséget szolgáltatásaival a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) - közölte a hivatal elnöke…