Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Különleges kiállítás: magyar művészeti alkotások lepték Róma házfalait

Life
-
  Ma 11:20 Kultúra

Különleges kiállítás: magyar művészeti alkotások lepték Róma házfalait

Ezek a kutyák nemcsak mosolyognak, flörtölnek is

A Susi és Tekergő a következő Disney-klasszikus a sorban, amely élőszereplős változatban is hamarosan megjelenik. A film előzeteséből is látszik, hogy a valódi kutyaszereplőket mely pontokon támogatták meg egy kis CGI-jal, hogy kicsit "emberivé" tegyék a mimikájukat.

Sosem látott videón Meghan, Harry és Archie

Cosmopolitan
-
  Ma 11:04 Bulvár

Ez az eddigi legaranyosabb felvétel!

Pórustisztító, házi arcpakolás 4 hozzávalóból: azonnal kitisztul a bőr

Retikül
-
  Ma 11:00 Divat

Pattanások nemcsak kamaszkorban jelenhetnek meg a bőrön, hiszen azok felnőttkorban is rendkívül gyakoriak. Ezért a bőrnek rengeteg tápanyagra van szüksége ahhoz, hogy egészséges és élettel teli lehessen. Érdemes bevetni olykor egy pórustisztító maszkot, ami szuperül kipucolja az elhalt hámsejteket é szennyeződéseket. Pórustisztító maszk…

Kiadták a figyelmeztetést: újabb válság közeleg, ezek a családok lehetnek az első áldozatok

Pénzcentrum
-
  Ma 11:00 Gazdaság

Egyre több jel mutat egy gazdasági recesszió felé, amely előbb vagy utóbb Magyarországot is elérheti. A háztartások ugyanakkor úsznak a hitelekben. Összegyűjtöttük, hogy milyen védekező lépéseket tehetünk, ha tartunk attól, hogy...

Gyűjtsünk Mészárosnak!

Aki a kormánypárti médiából tájékozódik, még nem biztos, hogy tud az ellenzéki győzelmekről. Kéne szólni nekik, nehogy pl, Tarlósnak gratuláljanak, pedig éppen ő most igazán tisztességesen búcsúzott. Kósa még jobban összezavarhatta őket Szerinte Budapesten azért vesztettek, mert itt a külföldiek Karácsonyra szavaztak. Ők nem informálódhattak…

ARC-kiállítás: újabb plakátokat rongáltak meg

Az ARC-plakátkiállítás újabb plakátjait rongálták meg a hétvégén: "Nemrég kaptuk a jelzést, hogy éjjel, 01:00-02:00 között újból megrongáltak három kiállított alkotást a 19. ARC kiállításon. Hoffmann Edina: "Melyik lesz a befutó?", Szücs Anikó, Lőrincz Gábor: "Kompromisszum" és Ribényi Gergely: "Büdipest" című műveit érte a…

"Mundus somniorum" - Az álom világa címmel nyílik kiállítás a Múzeumban

Nyíregyháza
-
  Ma 10:54 Kultúra

"Mundus somniorum" - Az álom világa címmel nyílik kamarakiállítás október 18-án a Jósa András Múzeumban. A tárlat az aulában fogadja az érdeklődőket.

Ezek lehetnek a medvetámadások okai

Maszol
-
  Ma 10:50 Határtalan

Szakembereket kérdeztünk meg, mi állhat a megszaporodott esetek hátterében.

Ismét kiváló lett a Heim Pál kórház

“Kiváló Országos Intézet” elismerő címet vehetett át dr. Nagy Anikó, a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet főigazgatója.

Ezeket az atlaszokat használhatjátok a holnapi vizsgán

Eduline
-
  Ma 10:12 Karrier

Holnap lesz az őszi történelemérettségi, de melyik atlaszt lehet használni a vizsgán? Mutatjuk, pontosan melyik típusút vihetitek magatokkal az írásbelire, szóbelire.

Maurer Dóra a MoMa új gyűjteményi kiállításán szerepel

artportal
-
  Ma 10:05 Kultúra

Ebben a hónapban újranyit a világelső kortárs képzőművészeti múzeum, a New York-i MoMA. A gyűjteményt bemutató, újrarendezett kiállításban Maurer Dóra is szerepel.

A Väderstad Tempo WideLining elnyerte az Agritechnica kiállítás Innovációs Díját

Az innovatív Tempo V WideLining elnyerte a hannoveri Agritechnica kiállítás innovációs ezüst minősítését. A Väderstad Tempo WideLining a világ első olyan művelősáv kialakítás funkcióval ellátott szemenkénti vetőgépe, amely nem csökkenti drasztikusan a silókukorica hektáronkénti termésátlagát.

Pusztulásra ítélt tárgyakból álló varázslatos kiállítás nyílik Debrecenben

Dehir
-
  Ma 09:45 Megyei

Debrecen - A művész érdeme, hogy nem hagyta veszni ezeket a tárgyakat és szemet gyönyörködtető műalkotásokká varázsolta őket.

Szemtanúk kapták el az idős nőt kiraboló párost

Parameter
-
  Ma 09:31 Határtalan

A 88 éves nő egy iskola előtti padon ült, a kezében pedig pénz volt. Egyszeriben odalépett hozzá egy férfi, valamint egy nő és erőszakkal kiragadták a kezéből a pénzt. Az elkövetők megpróbáltak elmenekülni, de a szemtanúk utolérték őket. A két gyanúsított már rendőrkézen van és eljárást indítottak ellenük. -para-