Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A Körkép.sk megkédezi olvasóit: Kit válasszon az MKP kétpárti egyezség esetén: Most-Híd vagy Összefogás?

2021-ben is folytatódnak az egységesülési tárgyalások az MKP, az Összefogás és a Most-Híd között. A Körkép.sk úgy értesült, hogy a január 19-i hárompárti egyeztetésen a Most-Híd nevű szlovák-magyar vegyespárt választás elé állította az MKP-t.   Történetesen annak eldöntésére, hogy kétpárti egyezség esetén az MKP döntse el, kit akar kizárni…

Két család „sokkolta” egymást Jászapátin

A Szolnoki Járási Ügyészség vádat emelt egy Jászapátiban élő fiatalkorú nővel és három férfi elkövetőtársával szemben.

Két nap alatt egymillió magyart is be tudnának oltani, ha lenne elég vakcina

Egymillió ember két nap alatti beoltására is fel van készülve Magyarország, már csak a kellő vakcinamennyiségre van szükség, hogy beérkezzen az országba – mondta György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára a koronavírus elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi online tájékoztatóján.

Több PUBG univerzumban játszódó játék is készül – Az egyik már idén megjelenhet

Leet
-
 Ma 15:30Gaming

Azok számára, akik a PUBG streamek alatt gyakran hangoztatják, hogy „ez egy halott játék”, valószínűleg hihetetlen, hogy a cím még mindig a legjátszottabb battle royale játékok egyike. Éppen ezért a kiadó számára a PUBG egy potenciális bevételforrás, nem meglepő tehát az sem, hogy tovább bővítik a játékok palettáját az univerzumon belül.…

Botrány: Gwyneth Paltrow vaginaszagú gyertyája felrobbant, majdnem leégett miatt egy ház

Internetes nyereményjáték során jutott hozzá egy 50 éves nő Gwyneth Paltrow nemiszerv-szagú illatosítójához, ami meggyújtás után valóságos pokolgéppé változott.

Helikopterrel ütközött az egyik Kamaz a Dakar Ralin

Eurosport
-
 Ma 15:27Sport

Elképesztő képeket rögzített egy szurkoló a Dakar utolsó napján

Késsel fenyegette, majd megharapta és ütögette lakótársait egy fehérvári férfi

A Székesfehérvári Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntett kísérlete és más bűncselekmények miatt indítványozta annak a férfinak a letartóztatását, aki megöléssel fenyegette, majd egy küszöbléccel bántalmazta a vele közös háztartásban élő személyeket.

Novák Katalin: A magyar az egyik legcsaládcentrikusabb nemzet

A magyar az egyik legcsaládcentrikusabb nemzet, de az európai emberek többsége is fontos értéknek tartja a családot - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter kedden egy online konferencián.

MSZP: kormányváltás után új színház- és filmművészeti egyetem jöhet létre

A kormány a saját befolyását akarja bebetonozni a vidéki állami fenntartású tudományegyetemek átalakításával az Országgyűlés szocialista alelnöke szerint. Hiller István kormányváltás esetére új, a magyar színház- és filmművészet érdekét szolgáló egyetem létrehozását ígérte kedden online sajtótájékoztatón.

Hazai egyetemen segít a világhírű magyar hálózatkutató

Megújulásának részeként nemzetközi piackutatást végez a MOME. A cél nem csupán az egyetem külföldi versenytársainak vizsgálata, de új partnerintézmények sőt, leendő oktatók megtalálása is.

Újabb szörnyű részletek: saját apját verte agyon egy kalapáccsal, majd elvágta a torkát a balatonszemesi gyilkos

Emberölés miatt őrizetbe vették azt a 40 éves balatonszemesi férfit, aki egy elfajuló vita hevében tegnap kalapáccsal fejbe verte, majd elvágta édesapja nyakát egy késsel. A férfi beismerte, megölte édesapját.

Ismét egy új koronavírus-mutációt fedeztek fel, ezúttal Bajorországban

A német egészségügyi hatóságok hétfőn arról tájékoztatták a nyilvánosságot, hogy egy új koronavírustörzset azonosítottak az egyik bajorországi kórházban kezelt páciens szervezetében.

Egyre kevesebb anganyulat ölnek meg!

Az állatvédők ereje egyre nagyobb: a PETA állatvédő szervezet nyomására döntött úgy egy újabb brand, hogy a gyártás során nem használ több angóragyapjút.

Hamarosan egyetlen bérlettel utazhatunk az ország minden pontjára

Tavaly év végén jött ki a kormányhatározat az állami tulajdonú közösségi közlekedési társaságok által nyújtott szolgáltatások színvonalának emeléséről, ennek alapján 2022-től egyetlen bérlet- vagy jegytípussal utazhat mindenki az államilag finanszírozott közösségi közlekedési eszközökön.