Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 118 hír

Megjelent zonic saját könyve - Benne sok sztorival az e-sportról, a CS:GO-ról és az Astralisról

Esport 1
-
  Ma 14:15 Gaming

Tökéletes lenne a fa alá, ha már nem csak dánul létezne a könyv.

Mészáros Lőrinc gyerekei milliárdokért dózerolhatnak

Pedig még az sem biztos, hogy felépül az atlétikai stadion.

Megjelent a FourFourTwo magazin decemberi száma!

FourFourTwo
-
  Ma 12:16 Foci

Címlapunkon a Real Madrid és a Barcelona örök, és a politikával a közelmúltban még a szokottnál is erőteljesebben átitatott rivalizálása – no meg az új Puskás Aréna és Raheem Sterling.

Megjelent a rendelet: nem kötelező a nyelvvizsga a felsőoktatási felvételihez

A kormány a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) és más szervezetek javaslatára visszavonta a felsőoktatási tanulmányok megkezdését középfokú nyelvvizsga meglétéhez kötő 2014-es döntését. Az erről szóló rendelet megjelent a Magyar Közlönyben. A döntés már a 2020-ban érettségizőkre, felvételizőkre is vonatkozik.…

Megjelent az új Terminátor játék – Friss előzetes is érkezett

Leet
-
  Ma 12:05 Gaming

Már beszámoltunk párszor az új Terminátor játékról, és végre elérkezett a megjelenés napja is. Ennek örömére a fejlesztőgárda Reef Entertainment egy újabb előzetesben vágott össze még több képsort arról, hogyan apríthatjuk a robotokat a játékban.   A történet 31 évvel az Ítélet Napja után játszódik, 2028-ban, ahol egy katonát irányítva kell…

Mészáros Lőrinc gyerekei készíthetik elő a terepet a dél-pesti atlétikai csarnoknak, a dózerolás 4,1 milliárdba kerül

Mészáros Lőrinc rendkívül sikeres gyermekeinek cége, a Fejér-B.Á.L. Zrt., valamint a Föld-Trans Kft. konzorciuma nyerte a Dél-Pesten felépítendő atlétikai stadion helyszínének előkészítésére kiírt beszerzést, a munkáért a két cég 4,1 milliárd forintot kap – vette észre az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent hirdetményben a hvg.hu.

A Mészáros gyerekek 4,1 milliárdért tarolják le a budapesti atlétikai stadion helyét

Az se biztos, hogy a stadion felépülhet, a felcsúti dollármilliárdos gyerekeinek építőcégét mindenesetre megbízták a terület élőkészítésével.

XO19 – Megjelent az Age of Empires 4 előzetese

Leet
-
  Ma 10:30 Gaming

Örömnap ez az Age of Empires rajongói számára, hiszen már hivatalos, hogy érkezik a sorozat negyedik része. A sok izgalmas megjelenést felvonultató londoni XO19 eseményen előtt, a Microsoft vezérigazgatója Aaron Greenberg a Twitteren mutatott be egy kis gifet, amiből már sejteni lehetett a bejelentést. A new Age is upon us at #X019…

Megjelent a Huawei Freebuds 3

Telefonguru
-
  Ma 10:01 Mobiltech

A Freebuds 3 a világ első aktív zajszűrős headset-je.

Megjelent a 2020-as felvételi módosítása: nincs nyelvvizsga, marad az emelt szintű érettségi

Eduline
-
  Ma 10:00 Karrier

Nem kell nyelvvizsga, de legalább egy emelt szintű érettségi teljesítése továbbra kötelező marad - megjelent a 2020-as felvételi rendelet módosítása.

Plusz százmillió egy Mészáros cégnek - drágul a felújítás

Az Oroszlány-Majkpusztán lévő remeteség felújítása 112 millió forinttal többe, nettó 2 milliárd 390 millió forintba kerül a pótmunkák miatt. A kivitelezést két cég, a FEJÉR-B.Á.L. Zrt. és a West Hungária Bau Kft. végzi. Mindketten gyakori nyertesei az építési közbeszerzéseknek.

Átnyúlna az önkormányzatok feje fölött a kormány

Ittlakunk
-
  Tegnap 17:58 Budapest 01. ker

A kormány tervei szerint 2020. március elsejétől a járásközpont városok jegyzőinek át kellene adniuk a megmaradt, építési igazgatással kapcsolatos feladataikat a kormányhivataloknak. Az erre a munkára fordított pénz, ami eddig az önkormányzatoknál volt, szintén menne az államhoz. Így aztán az önkormányzatoknak nem lesz…