Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 129 hír

Újabb baleset Zalaegerszegen

Zaol
-
  Tegnap 20:04 Baleset-bűnügy

Szombat este is baleset történt Zalaegerszegen, ezúttal a Gasparich Márk utcában.

Mészáros Tamás: Nincs csendes többség Trump mögött

Felmérések szerint a társadalom többsége úgy véli, hogy a rasszizmus valós probléma, az elnök viszont rosszul kezeli a kérdést.

Közlekedési baleset történt Zalaegerszegen

Zaol
-
  Tegnap 14:45 Baleset-bűnügy

Baleset történt szombat délután Zalaegerszegen, a Göcseji úton.

A Héten Történt – Mészárosék állami megrendelései minden rekordot megdöntöttek a járvány alatt

Veszprém Kukac
-
  Tegnap 13:36 Megyei

Heti összefoglalónkban a húst helyettesítő borsóról, egy hatalmas kokainfogásról, a csok népszerűségéről, az élelmiszerárakról, a fokozott közúti ellenőrzésekről, az amerikai tüntetésekről és Mészáros Lőrinc újabb „sikereiről” olvashatnak. A borsó az új sonka: vegán termékekkel rukkol elő a Pápai Hús. Bővebben itt. Több mint 50 tonna kokaint…

Gulyás: Zalaegerszegen jól használják fel a forrásokat

Gulyás Gergely kiemelte: Zala megye mindig fontos szerepet játszott az ország életében, Zalaegerszeg pedig most is "motorja a nyugati határszélen egyre inkább felgyorsuló látványos fejlesztéseknek"

Közlekedésbiztonsági akció Zalaegerszegen: Továbbra is sokan bicikliznek a járdákon

Zaol
-
  Tegnap 11:30 Megyei

Rövid időn belül több helyszíni bírságot is kiszabtak abban a péntek délelőtti közlekedésbiztonsági akcióban, melynek célja a kerékpárosok ellenőrzése volt a megyeszékhelyi Platán soron. Soós Szabolcs alezredes, a városi rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályának vezetője elmondta: rendszeres ellenőrzésekre kell számítaniuk a…

Videó: amikor először adott az NB I-nek gólkirályt a Zalaegerszeg

Zaol
-
  Tegnap 11:00 Sport

A Nemzeti Sport videós múltidéző sorozatában ezúttal 1995-ig mehetünk vissza az időben, amikor a Zalaegerszeg első gólkirályát adta az NB I-nek.

amikor először adott az NB I-nek gólkirályt a Zalaegerszeg

NSO
-
  Tegnap 08:30 Foci

Videós múltidéző sorozatunkban ezúttal 1995-ig megyünk vissza az időben, amikor a Zalaegerszeg első gólkirályát adta az NB I-nek.

Felavatták II. Rákóczi Ferenc szobrát Zalaegerszegen

Zaol
-
  Tegnap 07:00 Megyei

A fejedelemről elnevezett utcában tegnap, ünnepi műsorral kísérve avatták fel II. Rákóczi Ferenc magas talapzaton elhelyezett mellszobrát, Béres János szobrászművész alkotását.

Minden arannyá válik, amihez Mészáros Lőrinc hozzáér?

A Mátrai Erőmű égette Mészáros Lőrinc pénzét tavaly, az MKB-nak, a szállodáknak, és a vasútépítésnek köszönhetően azonban így is nagy éve volt a felcsúti expolgármesternek. A Mészáros-cégcsoport legtöbb tagja a napokban tette közzé a 2019-es beszámolóját, ezeket néztük át.

Átadták a szárligeti autópálya-csomópontot, közvetlenül Mészáros Lőrinc palackozója mellett

Magyar Hang
-
  20.06.05 22:47 Belföld

Az MTI beszámolója szerint a beruházást a Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2,6 milliárd forintból valósította meg.

Gulyás Gergely: Zalaegerszegen jól használják fel a forrásokat

Zalaegerszeg azok közé a városok közé tartozik, ahol látszik, hogy jól használják fel a forrásokat – mondta Gulyás Gergely.

Gulyás Gergely nagyon megdicsérte Zalaegerszeget

ATV
-
  20.06.05 19:03 Belföld

Zalaegerszeg azok közé a városok közé tartozik, amelyek rohamosan fejlődnek, ahol látszik, hogy jól használják fel a forrásokat - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken Zalaegerszegen egy 1,7 milliárd forintos városfejlesztési projekt zárásán.

Itt az újabb bizonyíték, hogy Mészáros Lőrinc nem tud tévedni

Az egy évvel korábbi 129 milliós veszteség után tavaly már 21,5 millió forint profitot hozott Mészáros Lőrinc sportmárkája, a 2Rule.

Dorosz: Fürjesnek fontosabb a budapestieknél Tiborcz, Mészáros és Garancsi

Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség Budapest fejlesztéséért felelős államtitkára, a Twitter-oldalán fejezte ki sajnálatát és meglepettségét Karácsony Gergely döntése után, miszerint elhalasztják a közfejlesztési tanács keddre tervezett ülését. Posztjára Dorosz Dávid, Budapest főpolgármester-helyettese reagált saját Facebook-oldalán.