Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 47 hír

Mesterséges anyagok nélkül készül a remek sajt Nagyrédén

Heol
-
  Ma 07:00 Belföld

Vegyszermentes gazdaság, természetközeli életmód, legeltető­ kecsketartás, mesterséges anyagoktól mentes kézi sajtkészítés. A XXI. századi ember számára már egy elveszett világot idéznek a fenti fogalmak, mégis ez a valóság. A Nagyrédei Kecskefarmon még összhangban él egymással ember, állat, környezet.

A mesterséges intelligencia kerítése sincs kolbászból

IT Business
-
  Tegnap 16:05 Infotech

Riporter tervez, Élet végez. Van az úgy, hogy magányának mélyén az ember elgondolja, mit fog kérdezni, milyen irányba tereli majd a beszélgetést, mi legyen a fókuszban, és hogyan épüljön az ív az első kérdéstől az utolsóig, ám a nagy betűs Élet közbeszól. A megkérdezett, élve a maga életét, arra fordul, amerre a mindennapjai irányítják. A z…

Idén is hódít a természetesség a lakásdekorálásban

Duol
-
  Tegnap 14:00 Otthon

Továbbra is hódítanak a világos színek és az absztrakt formák, emellett a természetet idéző bútorok és dísztárgyak is divatosnak számítanak az idei évben.

Mesterséges intelligencia vizsgálta, mitől sikeres egy párkapcsolat

Behír
-
  20.08.08 15:39 Életmód

Több mint 11 ezer pártól szerzett adatokat dolgoztatták fel mesterséges intelligenciával kanadai szakemberek, hogy kiderüljön, mi és mennyire számít egy párkapcsolatban.

Tíz perc alatt hódította meg az Oscar-bizottságot egy magyar színész

Nuus
-
  20.08.08 12:35 Film

A rövidfilmet itt meg is nézheted!

Európai hódításra készül a törökök elektromos autója

Portfolio
-
  20.08.08 11:15 Gazdaság

Online sajtótájékoztatón nyújtott újabb információkat a TOGG vezérigazgatója, Gürcan Karakas a vállalat terveiről. Kiderült, hogy bár voltak alternatívák, a cég autói a TOGG nevet fogják viselni, és az is, hogy az első és legfontosabb exportpiac Németország lesz.

Tarolt a mesterséges intelligencia az üvegházi termesztés-versenyben

Magro
-
  20.08.08 09:37 Gazdaság

Másodszor rendezték meg Hollandiában az üvegházi paradicsomtermesztő algoritmusok és az emberi termesztők versenyét. Több alkalommal az algoritmus ért el jobb eredményeket, mint a gazdák. A többek között a holland Wageningeni Egyetem felügyeletével megrendezett Autonomous Greenhouse Challenge verseny célkitűzése az volt,…

Több ezer párkapcsolatot vizsgált meg a mesterséges intelligencia

Promotions
-
  20.08.07 21:01 Tudomány

Az is kiderült, melyek azok a jellemzők, amelyek a legmegbízhatóbban jelzik a kapcsolat minőségét.

A drónok, a mesterséges intelligencia és építészet – Együttműködik a Pécsi Tudományegyetem és a ZalaZone Járműipa…

hirado.hu
-
  20.08.07 14:12 Belföld

A jövőben a duális képzés keretében érkezhetnek hallgatók Zalaegerszegre, informatikai, gépész és villamossági területről.

Mesterséges intelligencia harcol a gyermekbántalmazás ellen

PCWorld
-
  20.08.07 10:09 Infotech

Új eszköz segít azonosítani az egyre növekvő számúolyan webes tartalmat, amely kiskorúak kihasználásáról és bántalmazásáról szól.

Szegeden hódít a DIGI

Kütyü
-
  20.08.07 06:33 MobiltechSzegedDigi

Augusztus közepétől a Digi szegedi ügyfelei maradéktalanul élvezhetik otthonaikban a csúcstechnológiás optikai rendszer nyújtotta előnyöket, mivel a korábbi Invitel előfizetők csatlakozhatnak a Digi hálózatához, azaz – ahol a technológia ezt lehetővé teszi – a Digi magas színvonalú szolgáltatásaihoz. Az újonnan csatlakozó Digi háztartások…

Mesterséges intelligencia menthet életet itthon

Chatbot funkcióval bővült a hazai ÉletMentő applikáció, amely segítségével hatékonyabb lehet a segítségnyújtás.

Ezek a legijesztőbb bűncselekmények, amelyekben segíthet a mesterséges intelligencia

Bitport
-
  20.08.06 17:00 Infotech

Egy friss kutatás szerint az MI nemsokára több tucat olyan össztársadalmi kockázatot és új bűncselekmény-típust hozhat, amelyekre akkor is fel kell készülni, ha végül nem váltják be a velük kapcsolatos félelmeket.