Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 376 hír

Pluszban nyitottak az amerikai tőzsdék

Indexemelkedéssel nyitottak az amerikai értékpapírpiacok december első kereskedési napján.

Egy lépéssel közelebb kerültünk ahhoz, hogy nyitott könyv legyen számunkra az univerzum

Az ASKAP nagyszabású rádiótávcső-rendszer mindössze 300 óra munkával képes volt nagyjából hárommillió galaxis feltárására.

Minden nap egy új ablakot nyitnak egy felelősebb, zöldebb világra: advent a Bartókon

December 1-től 24, szociálisan érzékeny design-projektet mutatnak be a Bartók Béla úton.Az Advent for Good projekt keretében a szervezők minden nap egy új ablakot nyitnak egy felelősebb, zöldebb világra, így a járókelők decemberben naponta egy-egy új társadalmi vállalkozást, társadalmilag felelős design terméket ismerhetnek meg…

Nyilvános a Spotify idei streaming toplistája

Drake, Bad Bunny, Dua Lipa és The Weeknd is azok között a sztárok között van, akiknek zenéjét a legtöbben hallgatták idén.

Drake, Bad Bunny és The Weeknd is szerepel a Spotify idei toplistáján

London – Drake, Bad Bunny, Dua Lipa és The Weeknd is azok között a sztárok között van, akiknek zenéjét a legtöbben hallgatták idén a Spotify streamingszolgáltatón.

Mesterséges intelligencia: most ingyen tanulhatjuk!

Metropol
-
 Ma 15:45Infotech

Ingyenes kurzusokon vehetünk részt, hogy jobban megismerjük korunk legizgalmasabb tudományát és az ebben rejlő lehetőségeket

Magyar cég fejlesztésével nyitott meg a Decathlon első lettországi üzlete

A világ legnagyobb sportszerforgalmazója korábban ausztriai és a szerbiai indulásában is a Laurel Cégcsoport kasszarendszerére és önkiszolgálókasszáira támaszkodott.

Depresszióval, vírusfertőzésekkel szemben is védhet – A kurkuma top 10 + 1 előnye

Segíthet diabétesz, rák és arthritis ellen? A kurkuma a gyömbér rokona. Gyakori az indiai, délkelet-ázsiai és közel-keleti konyhákban, sokkal többet tud azonban, mint hogy ízletes ételekhez használható fűszer. Lássuk a kurkuma előnyeit! A kurkuma igen ismert, élénk narancssárgás színű fűszer, melyet az indiai, a délkelet-ázsiai és a közel-keleti…

Megjelent a Spotify 2020-as toplistája: ezek a zenék szóltak legtöbbször

HVG
-
 Ma 15:18Infotech

A Spotify ismét kiadta éves összegzését, amelyből kiderül, mely előadók és dalok voltak a leghallgatottabbak a 2020-ban a szolgáltatást használók körében.

Nyitrai Zsolt jogerősen pert vesztett Eger alpolgármesterével szemben

A Fidesz-csicska képviselőnek még a bíróság sem adott igazat a Vármutyi ügyében.

A mesterséges intelligencia (MI) megismertetését célzó kampány indul

A cél az, hogy 2021 végéig egymillióan átfogó képet kapjanak a technológiában rejlő lehetőségekről.

Kiderült végre, mikor kap VR támogatást a Microsoft Flight Simulator

IGN
-
 Ma 14:57Gaming

Ha bírja a vasunk, olyan élményben lehet részünk, amilyenben még soha. Bár a játékot eddig sem érhette panasz a minőségét és a grafikáját illetően, a hamarosan megérkező frissítéssel szó szerint testközelből élhetjük majd át a repülés élményét.

Leválasztja a rendszerfrissítésekről az új Windows 10 funkciókat a Microsoft

Az önálló Windows Feature Experience Pack frissítések tesztelése már megkezdődött.

Ausztria alpesi tartományai kiállnak a síszezon nyitása mellett

Ausztria nyugati tartományai aggódnak az idei síszezonért. Az osztrák sífelvonók üzemeltetői kedden segélykiáltással fordultak az alpesi országok kormányaihoz, valamint az Európai Bizottsághoz az ellenük folytatott, általuk tisztességtelennek tartott kampány miatt.

A mesterséges intelligencia megismertetését célzó kampány indul

A mesterséges intelligencia (MI) megismertetését célzó kampány indul decemberben, a cél az, hogy 2021 végéig egymillióan átfogó képet kapjanak a technológiában rejlő lehetőségekről és közülük százezren megismerjék a mesterséges intelligenciával kapcsolatos alapvető tudnivalókat - hangzott el a Magyar Rádió Jó reggelt, Magyarország!…