Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

További repülőgépek érkeznek védőfelszereléssel Magyarországra

Origo
-
  20.04.02 11:08 Belföld

Újabb overallok, maszkok és lélegeztetőgépek várhatóak - mondta Dömötör Csaba.

Dömötör Csaba: további repülőgépek hoznak védőfelszerelést Magyarországra

Blikk
-
  20.04.02 11:08 Bulvár

További repülőgépek érkeznek védőfelszereléssel – overallokkal, maszkokkal, lélegeztető gépekkel – Magyarországra a következő napokban – közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

KSH: év végére 32 900 milliárd forintra nő az államadósság

A GDP-arányos államháztartási hiány pedig 2020-ban 2,9 százalékos lesz, áll a Központi Statisztikai Hivatal jelentésében, melyet az EU statisztikai hivatalának küldtek el.

Sikerült stabilizálni a forintot, Trump beszélte fel az olajat

A tőzsdék óvatos optimizmust mutatnak ma délelőtt, az olaj is megindult felfelé, miután Donald Trump közvetített az oroszok és a szaúdiak között. Az euró/forint eltávolodott a tegnapi meredek csúcsoktól, ma reggel 360 alatt is előfordult. Az OTP húzza la a BUX-ot.

Magyarország továbbra sem kér a migránskvótából

Az Európai Bizottság 2017-ben csak Magyarország, Lengyelország és Csehország ellen indított eljárást, amiért nem voltak hajlandóak teljesíteni az Európába özönlő...

Mentőöv: egy hónappal tovább folyósítanák a munkanélküli segélyt

Számos változtatásra van szükség a Munka Törvénykönyvében a járvány miatt, a javaslatot a parlament szerdán második olvasatba utalta. 

További járatsűrítésekre utasította a BKK-t a főpolgármester

Karácsony Gergely csütörtök reggel az írta, hogy kora reggel kabinetfőnökével személyesen ellenőrizték az utasforgalom alakulását azon járatok egy részén, ahonnan szerda reggel megengedhetetlen zsúfoltságot jelentettek. „Bár a telítettség a tegnapi beavatkozásunk nyomán némileg csillapodott, még mindig nem vagyok elégedett - és ezzel…

A Palpatine-pillanat, avagy miért gyengül a forint

OLKT
-
  20.04.02 11:27 VéleményOrbán Viktor

Az elmúlt napokban látványosan elvált a forint árfolyama a régiós devizáktól, aminek látszólag semmi oka: míg máshol kamatot vágtak, nálunk nem, tehát a forintnak a cseh koronához vagy lengyel zloty-hoz képest pont, hogy erősödnie kellett volna. És valójában ez így is történt egy ideig, a válság első fázisában. A mellékelt képen ennek…

További védőfelszerelések érkeznek Magyarországra

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára elmondta, a cél, hogy nagyobb terhelés esetén is legyen elegendő védőfelszerelés Magyarországon.

Dömötör Csaba: További repülőgépek érkeznek védőfelszereléssel

„Overallokkal, maszkokkal, lélegeztető gépekkel a fedélzetükön szállnak majd le Magyarországon”

Az MNB 250 milliárd forint osztalékot befizet a költségvetésbe

ProfitLine
-
  20.04.02 11:30 Gazdaság

Kiemelkedő, 254,7 milliárd forint nyereséget ért el 2019-ben a Magyar Nemzeti Bank (MNB). Az MNB igazgatóságának megítélése szerint a jegybank elégséges eredménytartalékkal rendelkezik, így szerdán meghozott döntése értelmében az eredmény döntő részét, 250 milliárd forintot osztalékként befizet a költségvetésbe, aminek…

Félmilliárd forintra pályázhatnak a luxushotelek

Miközben az ágazat agóniában vergődik koronavírus-járvány miatt, a szállodaipar luxusfejlesztéseit támogatja a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program.

Továbbra is nagy a reggeli zsúfoltság a budapesti buszokon

Hiába sűrítették a járatokat, munkába menet még mindig nagy a zsúfoltság a BKK járatain a szombati menetrend bevezetése óta. Vitézy Dávid szerint vissza kéne állítani a hétköznapokon járó, munkába járást segítő járatokat, Karácsony Gergely azonnali intézkedésre utasította a BKK vezetését. Az utasok cseppet sem boldogok „Ma reggeltől 16…

Varga Judit: Magyarország továbbra sem kér a migránskvótából

"Bár a történelem bennünket igazolt, mégis Magyarországot citálták bíróság elé. Különösen felháborító ez annak tükrében, hogy a 2015-ös kvótahatározatokat szinte egyetlen másik tagállam sem teljesítette maradéktalanul.

Az MNB 250 milliárd forint osztalékot befizet a költségvetésbe

Origo
-
  20.04.02 11:34 Gazdaság

A koronavírus által okozott válsághelyzetben növekszik az állam mozgástere.