Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 175 hír

Vasi étterem-tulajdonosoknál érdeklődtünk: újranyitásra várnak

Vaol
-
 Ma 14:00Megyei

Olaszországban a vendéglátósok, Lengyelországban az egész szolgáltatói szektor lázadt fel az elmúlt napokban a folytatódó korlátozó intézkedések miatt. Többen bejelentették: a tiltás ellenére újra kinyitnak. A vasi étterem-tulajdonosokat arról kérdeztük: elképzelhetőnek tartanak-e hasonló esetet itthon.

Nyugdíj. Februárban többet hoz a postás

Február 12-től kapják meg a nyugdíjasok a 13. havi nyugdíj első részletét - jelentette be a családokért felelős tárca nélküli miniszter parlamenti államtitkára.

Ajánlásokat várnak a kitüntető díjakra

infoVáros
-
 Ma 13:37Megyei

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata – a 10/2016. /IV. 01./ önkormányzati rendelete alapján – lehetőséget kínál kitüntető cím, kitüntető díjak és elismerő oklevél adományozására.

Jelentős szinergiákat várnak a Stellantistól

A Stellantis vezérigazgatója szerint a Peugeot és a Fiat csoport egyesülése 5 milliárd eurónyi szinergia hatással járhat.

Ezek a sportprogramok várnak ránk a napokban

Beol
-
 Ma 12:46Sport

Mutatjuk a következő pár nap megyei sporteseményeit.

Nem aggódnak, de többet fertőtlenítenek a magyarok a járványhelyzetben

Máshol általában az egészségügyi hatóságban bíznak az emberek, mi leginkább az egészségügyi dolgozókra és gyógyszerészekre hallgatunk higiénia-ügyben, de a „doktor Google” még mindig a barátunk egy 16 országban végzett felmérés szerint.

A Budán élők átlagban 110 ezerrel keresnek többet a pestieknél

Mandiner
-
 Ma 12:20Belföld

A főváros mellett Pest és Győr-Moson-Sopron megye húzza fel az országos átlagot.

Equilor: Várnak kockázatok Amerikára Biden alatt

HVG
-
 Ma 12:05Gazdaság

A Biden-kormány nagy feladata az amerikai Kína-politika megalkotása lesz, a szövetségesek felé való visszafordulás várható.

„Varga Zolinál többet senki sem tudott a labdával”

FourFourTwo
-
 Ma 11:10Foci

Szőke István nemcsak Raducanut kergette őrületbe, a szabályokat is átalakították miatta.

Ismét drágultak az üzemanyagok: mától a benzinért és a gázolajért is többet kell fizetniük az autósoknak

Blikk
-
 Ma 10:18Belföld

A mai nap folyamán ismételten drágultak az üzemanyagok a hazai kutakon: a benzin literenkénti átlagára 3, míg a gázolajé 2 forinttal emelkedett.

Szavazás: Janiczak tesz többet értünk, vagy Orbán csicskája?

A cikkünk végén található szavazáson elmondhatja véleményét!

Hidegebb van, többet vagyunk otthon, többet is fűtünk

A lakossági és az ipari földgázfelhasználás is emelkedett a 2020-21-es fűtési szezonban az egy évvel korábbihoz képest: az MVM földgázelosztási területein több mint 5 százalékkal nőtt a felhasznált földgáz mennyisége – közölte a társaság az MTI-vel kedden, megjegyezve, hogy tavaly októbertől több tényező együttes hatására nőtt a…

Megjött a német döntés a korlátozásokról - Merkel figyelmeztette a szomszédos országokat

Elővigyázatosságból február közepéig meghosszabbítják és meg is szigorítják a járványügyi korlátozásokat Németországban, hogy megakadályozzák az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) először Nagy-Britanniában azonosított, a korábbiaknál fertőzőképesebb változatának szétterjedését - jelentették be kedd este Berlinben. Az utazási korlátozások…