Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 116 hír

Angela Merkel a járvány legfontosabb tanulságairól beszélt

Angela Merkel német kancellár szerint tisztázni kell az egymás ügyeibe beavatkozás fogalmát a nemzetközi kapcsolatokban, különös tekintettel az eltérő társadalmi rendszerű országok közötti viszonyra.

Davos - A multilateralizmushoz való visszatérést sürgette Merkel

– Tisztázni kell az egymás ügyeibe beavatkozás fogalmát a nemzetközi kapcsolatokban, különös tekintettel az eltérő társadalmi rendszerű országok közötti viszonyra – jelentette ki Angela Merkel német kancellár a Világgazdasági Fórum (WEF) online formában megtartott éves konferenciáján

A multilateralizmushoz való visszatérést sürgette Merkel

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 19:20Külföld

A davosi online fórumon felszólaló kancellár szerint el kell kerülni a hatalmi tömbök kialakulását.

Angela Merkel tisztázná az egymás ügyeibe való beavatkozás fogalmát

A német kancellár ezt különös tekintettel az eltérő társadalmi rendszerű országok közötti viszonyra értette.

Olyan diplomatikusan kritizálta Merkel a kínai koronavírus-politikát, hogy Peking azóta is csak némán néz maga elé

A német kormányfő kedden a Világgazdasági Fórum (WEF) úgynevezett éves konferenciáján - amelyet a koronavírus-világjárvány miatt nem a svájci Davosban, hanem online rendeztek meg - Hszi Csin-ping kínai elnök előző nap ismertetett gondolataival egyetértve kiállt a nemzetközi kapcsolatok multilaterális, többoldalú egyeztetéseken alapuló…

Merkel: a beavatkozás fogalmát tisztázni kell a nemzetközi kapcsolatokban

Angela Merkel német kancellár szerint tisztázni kell az egymás ügyeibe való beavatkozás fogalmát a nemzetközi kapcsolatokban, különös tekintettel az eltérő társadalmi rendszerű országok közötti viszonyra.

Már húsz településen fogja tesztelni az együttműködést a Takarékbank és a Magyar Posta

Februárban országszerte várhatóan 10 települést von be közös programjába a Magyar Posta és a Takarékbank, ezzel csaknem 20-ra emelkedik azon települések száma, ahol a közös működtetés hatékonyságát vizsgálják a felek - tájékoztatta az MTI-t a Magyar Posta Zrt. kedden.

Merkel: Tisztázni kell a beavatkozás fogalmát a nemzetközi kapcsolatokban

A WEF éves konferenciáján a német kormányfő kiállt a nemzetközi kapcsolatok multilaterális, többoldalú egyeztetéseken alapuló formálása mellett – Az EU biovédelmi rendszerrel készülne a következő válságokra.

Tisztázni akarja a beavatkozás fogalmát Merkel

A német kormányfő kiállt a nemzetközi kapcsolatok multilaterális, többoldalú egyeztetéseken alapuló formálása mellett.

Merkel: átláthatóvá kell tenni, mi történik egy országban

Angela Merkel német kancellár szerint tisztázni kell az egymás ügyeibe való beavatkozás fogalmát a nemzetközi kapcsolatokban, különös tekintettel az eltérő társadalmi rendszerű országok közötti viszonyra.

Merkel: tisztázni kell a beavatkozás fogalmát a nemzetközi kapcsolatokban

Angela Merkel kiállt a nemzetközi kapcsolatok multilaterális, többoldalú egyeztetéseken alapuló formálása mellett.

Merkel telefonon egyeztetett az új amerikai elnökkel

Angela Merkel német kancellár telefonon egyeztetett Joe Biden amerikai elnökkel hétfőn – közölte a német szövetségi kormány szóvivője.

Merkel gratulált Bidennek és dicsérte első intézkedéseit

Angela Merkel német kancellár telefonon egyeztetett Joe Biden amerikai elnökkel hétfőn - közölte a német szövetségi kormány szóvivője.

Merkel telefonon egyeztetett az új amerikai elnökkel

Angela Merkel német kancellár telefonon egyeztetett Joe Biden amerikai elnökkel hétfőn – közölte a német szövetségi kormány szóvivője.

Merkel és Biden nagyobb nemzetközi fellépésről egyeztetett a koronavírus ellen

Angela Merkel német kancellár telefonon egyeztetett Joe Biden amerikai elnökkel hétfőn – közölte a német szövetségi kormány szóvivője. A kancellár gratulált Joe Biden beiktatásához, és kiemelte, Németország kész részt venni a nemzetközi problémák megoldásában az európai és transzatlanti partnereivel közösen – áll Steffen Seibert…