Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 280 hír

Lezárta a vizsgálatot a rendőrség a dévaványai halálos baleset ügyében

Tehergépkocsi ütött el egy kerékpárost Dévaványán. A kerékpárral közlekedő nő a kórházba szállítását követően elhunyt. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Elárulta Merkely Béla, mikor lehetünk végre túl a járványon

Nuus
-
 Ma 07:18Belföld

Merkely szerint tavasszal enyhülhet a helyzet.

Ez az első európai reptér, mely karanténmentes utazási folyosót nyit az USA-val

Travelo
-
 Tegnap 21:49Utazás

Decembertől próbaüzemben működik a kezdeményezés.

Merkely Béla: 1,5 millióan eshettek át a fertőzésen itthon

A Semmelweis Egyetem rektora, Merkely Béla a négy orvosi egyetem adatainak ismeretében, úgy látja, hogy a lakosság 15 százaléka, több mint másfél millió ember eshetett át a fertőzésen. Szerinte nagyjából március-április környékére túl tudunk lenni ezen a koronavírus-járványon.

Felépült a koronavírusból – elárulta, mivel gyógyította magát Merkely Béla

A Semmelweis Egyetem rektora is átesett a koronavíruson, a harmadik napon nagy fájdalma és láza lett, és gyengeség gyötörte. Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában beszélt arról, mivel kezelte magát otthon. Két napig azt hitte, megússza hőemelkedéssel és torokfájással a koronavírust Merkely Béla, de aztán lázas lett és nagy fájdalmai…

Merkely Béla szerint március-áprilisra túl lehetünk a járványon

A magyarok 60 százalékának át kell esnie a koronavírus-fertőzésen, hogy nyájimmunitásról beszélhessünk. Számításai szerint 15 százaléknál tartunk.

Szita Károly csak a saját médiájában mert ellentmondani Parraghnak az iparűzési adó ügyében

Nem lett volna túlzott elvárás, hogy a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke, a kaposvári Szita Károly – polgármester-társaival egyeztetett – véleményével az elsők közt foglaljon állást az önkormányzatokat és az önkormányzatiságot érintő ügyekben.

Merkely szerint ekkor győzhetjük le végleg a járványt – Naptárakat elő!

Szerinte tavaszra lehetünk túl rajta. Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora, aki maga is átesett a koronavírus-fertőzésen, az ATV Egyenes Beszéd című műsorában azt mondta, számításai szerint már több mint másfélmillió magyar esett át a koronavírus-fertőzésen, ami nagyjából 15 százalékot jelent. Ahhoz, hogy a nyájimmunitás meglegyen…

Merkely: Már több mint 1,5 millió magyar eshetett át a koronavírus-fertőzésen

A rektor szerint nagyjából március-április környékére túl tudunk lenni ezen a koronavírus-járványon, közölte az ATV honlapja.

Merkely C- és D-vitaminnal küzdött a koronavírusos tünetek ellen

A professzor szerint nagy baj, hogy sok esetben már későn adják a gyógyszert a betegeknek. Merkely Béla az ATV-nek adott interjút: a professzor maga is átesett a koronavíruson, tapasztalatairól és gyógymódjairól beszélt. Kezdetben azt hitte, hogy könnyű lefolyású lesz a betegsége, enyhe hőemelkedése volt torokkaparással, a…

Merkely elárulta, hogyan kezelte otthon a koronavírusos tüneteit

A professzor szerint nagy baj, hogy sok esetben már későn adják a gyógyszert a betegeknek.

Merkely Béla szerint március-áprilisban leszünk túl a járványon

Merkely Béla számításai szerint már több mint másfél millió magyar esett át a koronavírus-fertőzésen

Merkely Béla azt hitte, könnyű lefolyású lesz a betegsége

Aztán jött a láz és a fájdalmak. A rektor vitaminokkal kezelte magát.

Merkely Béla elárulta, mivel kezelte magát, miután elkapta a koronavírust

A Semmelweis Egyetem rektora C és D vitamint szedett, valamint a perifériás idegrendszert érintő fájdalmai miatt B vitamint is, ezen kívül vérhigító terápiát alkalmazott. Emellett folyamatosan mérte a vére oxigénszintjét egy egyszerű, néhány ezer forintos eszközzel.

Ezekkel próbálta kezelni magát Merkely Béla rektor: azt hitte, könnyen átvészeli a covidot

A Semmelweis Egyetem rektora azt hitte, hogy könnyű lefolyással túlesik a koronavíruson, de a harmadik napon nagy fájdalmai lettek és belázasodott. Minderről az ATV Egyenes Beszéd című műsorának péntek esti adásában beszélt.