Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 156 hír

Humor Pennsylvaniában? Hitelesítették Biden győzelmét és tisztességes választásokról beszélnek

Pennsylvania 20 elektort ad az amerikai elnököt megválasztó, 538 fős elektori testületben.

2022-es választás: Volner ötlete pecsételi meg az ellenzék sorsát

A kormány november 10-én éjjel nyújtotta be a parlamentnek a választási törvény módosítására vonatkozó javaslatát. Pártlista állításához eddig elég volt 27 egyéni jelöltet indítani legalább 9 megyében és Budapesten, ezt emelnék 50-re. Már az akkori javaslat kapcsán is felmerült, hogy az közös listára terelné az ellenzéki pártokat, mert bár…

"Úgy látszik, hogy a Fidesz fél" - így látják a kisebb pártok a választási törvénnyel kapcsolatos módosító javaslatot

A Fidesz Volner János javaslatára szigorítaná tovább a választási törvényt. Ez nem csak a kis pártok helyzetét nehezítené meg, de az összefogásra készülő ellenzéknek sem lenne könnyű dolga. Ha elfogadják a javaslatot, akkor akkor az ellenzéki pártoknak nem marad választásuk: kettő helyett egy közös listán kell indulniuk a 2022-es…

Volner egy senki, a választási törvény módosítása surmóság, a kétfarkúakkal koordinálni kell – ellenzéki politikusok az …

Ellenzéki politikusok szerint az ellenzék stratégiáján nem sokat változtat Volner János választásitörvény-módosítója. A volt jobbikos politikust mindennek elmondták, a Kétfarkú Kutyapárttal pedig elkerülhetetlennek tűnik az egyeztetés.

Tökéletes választás alacsony térelválasztó sövénynek: cserjés pimpó

Megyeri Szabolcs kertészmérnök bemutat nekünk egy könnyen gondozható, sokat bíró és ráadásul mutatós alacsony cserjét, melyből virágos térelválasztót alakíthatunk ki kertünkben.

A Trump-szavazók nyolcvan százaléka szerint elcsalták a választásokat

Formálisan is megkezdődött a hatalomátadás folyamata Joe Biden és Donald Trump adminisztrációja között.

Volner a választási törvény módosításáról: senkit nem kérünk arra, hogy "összegyurcsányozza magát"

Több milliárd forintot "megspóroltunk az adófizetőknek" a kamupártok választási rendszerből történő kiiktatásával - mondta a Volner Párt elnöke keddi budapesti sajtótájékoztatóján, annak apropóján, hogy az Országgyűlés igazságügyi bizottsága támogatta a párt elnöke által benyújtott törvénymódosító javaslatot.

A Volner párt elnöke a kamupártokkal magyarázta a választási törvény miatt beadott módosítóját

Volner János azt mondta, hogy olyan határ elé állítják a kamupártokat, ami szinte teljesen ellehetetleníti a működésüket. A képviselő nem érti az ellenzék reakcióját.

Választások: Jourová ismét a föderális alapon működő EU-t promotálja?

Erősebb, szélesebb körű részvételt kell elérni az európai demokráciában.

Tovább nehezíti az ellenzék választási akadálypályáját Volner János

A javaslat szerint választásokon pártlistát a jövőben csak az a párt állíthat, amely legalább 14 megyében és a fővárosban, legalább 71 egyéni választókerületben önállóan jelöltet állított.

Újabb szintre lépett a választási törvény buherálása

A kormánypárt nem akarja a véletlenre bízni a 2022-es országgyűlési választás eredményét.

Két héttel a választások előtt képmutatásverseny zajlik a speciális nyugdíjak körül

Két héttel a parlamenti választások előtt hirtelen a speciális nyugdíjak kerültek a kampány középpontjába. Valóságos versenyfutás kezdődött, hogy melyik párt utasítja el inkább a rendkívüli járandóságokat, és ebben a hajszában sok féligazságot, sőt szemenszedett hazugságot is bevetettek.