Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Felmentette első fokon a bukaresti ítélőtábla egy újabb kártérítési perben Markó Attilát

Felmentette első fokon a bukaresti ítélőtábla Markó Attila egykori kisebbségügyi államtitkárt egy újabb kártérítési perben, amelyben hivatali visszaéléssel gyanúsították.

Rendőrök jártak egy hajdúnánási óvodában

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság munkatársai 2020. október 20-án egy helyi óvodában közlekedési délelőttöt tartottak, amelynek célja a gyermekek biztonságos közlekedésre nevelése volt. A foglalkozás első részében az óvodások a közlekedési táblákról beszélgettek az egyenruhásokkal, valamint megismerhették a gyalogos és kerékpáros…

Egy igazi F1-es edzés: neked menne? (videó)

Liner
-
  Ma 00:11 Divat

A Mercedes juniorja, aki a mezőny egyik legjobbja, csak még továbbra sem kapta meg a képességeinek megfelelő autót a Forma-1-ben, bemutatott számunkra egy F1-es edzést.

Családi filmek szombatra

Port
-
  Ma 00:01 Film

Olyan kortárs alkotások mellett, mint a Terra Willy, a Bébi úr, a Toy Story 3. vagy a Rango, egy igazi klasszikust is megnézhetünk a hosszú hétvége középső napján a tévében.

Kigyulladt egy ház Nyíregyházán

Tűz ütött ki egy lakóházban, Nyíregyházán, a Korong utcában. A város hivatásos tűzoltóit riasztották a tűzesethez. Az egységek eloltották a lángokat, és átvizsgálták a mintegy húsz négyzetméter alapterületű épületet, amelyben egy embert találtak. A rajok megkezdték az utómunkálatokat, és átszellőztetik a házat.

Oszlopnak hajtott egy autó Magyarhertelenden

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Magyarhertelenden, a Fürdő utcában. Az oszlop eltört, belóg az útra. A balesetnél a komlói hivatásos és a magyarszéki önkéntes tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egységek áramtalanították a gépkocsit.

Franciaországban is átlépte az egymilliót a regisztrált fertőzöttek száma

Franciaországban is átlépte az egymilliót a regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma, miután az egészségügyi hatóságok az elmúlt 24 órában 42 032 új esetet tártak fel, ami újabb napi rekordnak számít – közölte péntek este a francia egészségügyi minisztérium. Emmanuel Macron államfő nem zárta ki az újbóli karantén lehetőségét. A napi új…

Új egyetemi professzorokat neveztek ki Debrecenben

Debreceni Nap
-
  Tegnap 23:38 Kultúra

Tizenkét egyetemi tanárral gyarapodott a Debreceni Egyetem professzori gárdája. A köztársasági elnök szeptember 1-től 9, november 1-i hatállyal pedig 3 új kinevezésről döntött – adta hírül a Magyar Közlöny. Áder János köztársasági elnök 377/2020. (VIII.30.) KE határozata a Magyar Közlöny 196. számában jelent meg a 2020. szeptember 1-től…

Holttestek egy Szerbiából Paraguayba érkező konténerben

Magyar Szó
-
  Tegnap 23:16 Határtalan

Hét oszlásnak indult holttestre bukkantak egy Szerbiából Paraguayba érkező, műtrágyát tartalmazó szállítmányban – írja a Reuters a paraguayi hivatalos szervek bejelentése alapján.

Átlépte az egymilliót a regisztrált fertőzöttek száma Franciaországban

Franciaországban is átlépte az egymilliót a regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma, miután az egészségügyi hatóságok az elmúlt 24 órában 42 032 új esetet tártak fel, ami újabb napi rekordnak számít - közölte péntek este a francia egészségügyi minisztérium. Emmanuel Macron államfő nem zárta ki az újbóli karantén lehetőségét.

Felborult egy autó a 470-es főúton

Árokba hajtott és az oldalár borult egy személyautó a 470-es főút Békés és Békéscsaba közötti szakaszán. Műszaki mentés céljából a békési önkormányzati tűzoltókat riasztották a balesethez. Az egység áramtalanította a járművet. Az érintett útszakaszt félpályán lezárták.

Felborult egy autó a 66-os főúton

Megcsúszott és felborult egy személyautó a 66-os főúton, a Magyarszékhez tartozó Kishertelend közelében. Műszaki mentés céljából a komlói hivatásos és a magyarszéki önkéntes tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére. Az egységek a kerekeire állítják, és áramtalanítják a járművet.

Messi nem az igazi a Real ellen, mióta nincs CR

Rangadó
-
  Tegnap 22:29 Foci

900 napja nem szerzett gólt a nagy rivális ellen.

Nyár közepén ellenőrizték utoljára a vasi kalandparkot, ahol a szörnyű tragédia történt

Egy 15 éves keszthelyi gimnazista meghalt, miután a kidőlt fák letépték a kötélpályát.

Fejbe lőtte véletlenül a vadásztársát, vádat emeltek a rendőr ellen

A Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt vádat emelt azzal a rendőrrel szemben, aki tavaly februárban véletlen fejbe lőtte vadásztársát