Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 255 hír

Az Európai Unió elítélte a rendőri erőszakot és őrizetbe vételeket

Josep Borrell, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője Twitter-üzenetében elítélte szombaton az Alekszej Navalnij orosz ellenzéki aktivista támogatására, hatósági tilalom ellenére tartott aznapi oroszországi tüntetések számos résztvevőjének őrizetbe vételét. 

Az Európai Unió elítélte az oroszországi rendőri erőszakot és őrizetbe vételeket

Josep Borrell, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője Twitter-üzenetében elítélte szombaton az Alekszej Navalnij orosz ellenzéki aktivista támogatására, hatósági tilalom ellenére tartott aznapi oroszországi tüntetések számos résztvevőjének őrizetbe vételét és az ellenük alkalmazott "aránytalan erőszakot".

Az EU elítélte a rendőri erőszakot és őrizetbe vételeket

Mandiner
-
 Tegnap 21:12Külföld

Josep Borrell, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője Twitter-üzenetében ítélte el az orosz tüntetők elleni fellépést.

Navalnij: az Európai Unió elítélte a rendőri erőszakot és őrizetbe vételeket

Szombaton több orosz városban számos tüntetőt, köztük Navalnij feleségét is előállították a helyi hatóságok. A tüntetők Moszkvában és Szentpéterváron áttörték a kordont, a rendőrök erőszakot alkalmaztak velük szemben.

Több mint ezer tüntetőt vettek őrizetbe a rendőrök Oroszország-szerte

Az OVD-Info azt közölte, hogy moszkvai idő szerint délután négyig

Navalnij melletti tüntetések pattantak ki Oroszországban, több embert őrizetbe vettek

Több orosz városban tüntetőket vettek őrizetbe az Alekszej Navalnij ellenzéki politikus támogatására szombaton a hatósági tilalom ellenére megszervezett tüntetéseken. Fotó: KIRILL KUDRYAVTSEV / AFP A politikai megmozdulások elleni hatósági fellépés megfigyelésére szakosodott OVD-Info szerint szombat estig 2131 embert –…

Több mint kétezer orosz tüntetőt vettek őrizetbe

Mandiner
-
 Tegnap 19:58Vélemény

Jövő héten újabb ellenzéki tiltakozások lesznek Oroszországban.

Több orosz városban ellenzéki tüntetőket vettek őrizetbe

A tüntetők mindkét nagyvárosban áttörték a kordont, a rendőrök erőszakot alkalmaztak.

Végső búcsút vettek Frankó Endrétől

Demokrata
-
 Tegnap 19:44Belföld

Frankó Endrétől az Óbudai Jó Pásztor templomban vettek búcsút és az altemplomban helyezték végső nyugalomra.

Navalnij: “Nem készülök semmiféle öngyilkosságra”

A jelenleg letartóztatásban lévő orosz ellenzéki politikus pénteken egy videóüzenetben megerősítette, egyáltalán nem tervez a börtönben öngyilkossági kísérletet végrehajtani.

Naszvadon mentőautóból vették a mintákat, Udvardon nincs sorbanállás

Parameter
-
 Tegnap 18:15Határtalan

Előjegyzéses rendszer alapján érkeztek a tesztelésre az emberek Naszvadon. Két mintavételi pontot alakítottak ki a kultúrház előtt, a község weboldalán pedig élő kamerás felvételen lehetett követni az aktuális helyzetet. A késő délutáni órákban folyamatosan érkeztek az emberek, a mintavétel mentőautóból zajlott. Délután 5 óra körül már…

Végső búcsút vettek Frankó Endrétől, az utolsó, harcban is bevetett pilótától

Hírklikk
-
 Tegnap 17:32BelföldPUMA

Végső búcsút vettek szombaton Budapesten a 97 esztendős korában, december 30-án elhunyt Frankó Endre nyugállományú főhadnagytól, aki a legendás 101. Puma Honi Légvédelmi Vadászrepülő Osztály utolsó, harcban is bevetett pilótája volt.

Végső búcsút vettek Frankó Endrétől, az utolsó, harcban is bevetett pilótától

Frankó Endre nyugállományú főhadnagy 97 esztendős korában, december 30-án hunyt el.

Végső búcsút vettek Frankó Endrétől, az utolsó, harcban is bevetett pilótától

ATV
-
 Tegnap 16:59Belföld

Végső búcsút vettek szombaton Budapesten a 97 esztendős korában, december 30-án elhunyt Frankó Endre nyugállományú főhadnagytól, aki a legendás 101. Puma Honi Légvédelmi Vadászrepülő Osztály utolsó, harcban is bevetett pilótája volt. Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalán búcsúzott Frankó Endrétől.

Végső búcsút vettek Frankó Endrétől, az utolsó, harcban is bevetett pilótától

Végső búcsút vettek szombaton Budapesten a 97 esztendős korában, december 30-án elhunyt Frankó Endre nyugállományú főhadnagytól, aki a legendás 101. Puma Honi Légvédelmi Vadászrepülő Osztály utolsó, harcban is bevetett pilótája volt.  A főhadnagytól a Magyar Honvédség, az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis háromgépes…