Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ripost kiadója többszázmilliós veszteséget összegründolva megszűnt – No para! Az újság továbbra is megmarad

Több mint 583 milliós vesztesége volt 2019-ben a Ripost Média Kft-nek, ráadásul ezt mindössze kilenc hónap alatt szedte össze, szeptember 30-án ugyanis átalakulással megszűnt a cég. Pedig toltuk bele a közpénzt rendesen…. Több mint 700 milliós bevétellel és 160 milliós támogatással is veszteségesen zárt a Ripost cége, így kénytelen…

Több, mint ötszázmillió forintnyi veszteséggel szűnt meg a Ripost kiadója

Több mint 583 milliós vesztesége volt 2019-ben a Ripost Média Kft-nek, ráadásul ezt mindössze kilenc hónap alatt szedte össze, szeptember 30-án ugyanis átalakulással megszűnt a cég. A tavalyi beszámolójuk szerint 735 millió forint volt az értékesítés nettó árbevétele, plusz „támogatás, jóváírás” címszó alatt szerepel még egy 160 milliós…

Tőzsdezárás – Kiemelkedő forgalom mellett esett a vezető részvények többsége

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 464,76 pontos, 1,28 százalékos csökkenéssel, 35 875,71 ponton zárt pénteken. A részvénypiac forgalma kiemelkedően magas, 33,2 milliárd forint volt. A vezető részvények a Richter kivételével gyengültek az előző napi záráshoz képest, a legnagyobb mértékben az OTP, közel 3 százalékkal. Kéri Lajos, az…

BÉT: Esett a vezető részvények többsége

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 464,76 pontos, 1,28 százalékos csökkenéssel, 35 875,71 ponton zárt pénteken.

Újabb kerestet adtak be szexuális erőszak miatt Harvey Weinstein ellen

A Jane Doe néven beadott keresetben négy ma már 70, 43, 38 és 35 éves nő követel kártérítést szexuális erőszak és zaklatás címén a bukott filmmogultól, valamint testvérétől, Bob Weinsteintől, mondván utóbbi elősegítette, hogy annak idején Miramaxnál elhallgassák az ilyen eseteket, lehetővé téve a zaklatások folytatását. Az 1994-ben történt…

Több mint 53 milliárd forintos innovációs pályázatokat írtak ki

A kormány elfogadta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) kutatás-fejlesztési és innovációs stratégiáját, amelynek részeként péntektől több mint 53 milliárd forint összegű pályázati lehetőség nyílt meg a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap 145 milliárdos keretösszegéből.

A többség a pozíciója miatt tartja kivitelezhetetlennek a távmunkát

VG
-
  Ma 18:15 Gazdaság

A vállalkozások akkor tudják hosszútávon megtartani a távmunkát, ha megtalálják azokat megoldásokat, amelyekkel objektívan mérhető az otthonról dolgozók teljesítménye is.

Két tucat körözést adtak ki a toplistás bűnöző ellen, akit Budapesten fogtak el

Évek óta szökésben volt az elfogott férfi, többek között csalás miatt keresték.

Több mint kétszáz mintát minősítettek Kecskeméten

Baon
-
  Ma 18:14 Gazdaság

Hosszú idő után ismét borversenyre került sor Bács-Kiskun megyében.

Polgár Tünde tízcentis magassarkúban nyírta a füvet

Polgár Tünde tízcentis magassarkúban nyírta a füvet – Videó

Sikeres a bértámogatási program, egyre többen igénylik

Rövid idő alatt már több mint 3000 munkavállaló után igényelték a cégek.

Több mint 100 filmet vetítenek a globális online fesztiválon

A tíznapos programsorozatban részt vesz többek között a cannes-i, a velencei, a torontói és a berlini filmfesztivál.

Több mint 100 filmet vetítenek a globális online fesztiválon

A tíznapos programsorozatban részt vesz többek között a cannes-i, a velencei, a torontói és a berlini filmfesztivál.

Uniós forrásokat hív le a Kolozs megyei önkormányzat a koronavírus elleni védekezésre

Maszol
-
  Ma 18:05 Határtalan

Kolozs megye önkormányzata európai uniós pályázatot nyújt be az egészségügyi rendszer megerősítése érdekében, erre bólintott rá csütörtöki rendes ülésén a megyei képviselőtestület.

Csak az ellenzéki pavilon gagyi, a kormánypárti nem

Budapest I. kerületét és a Budavári Önkormányzatot is a költségvetés újratervezésére kényszeríti a koronavírus-járvány, amelynek kezeléséhez nem kap kormányzati segítséget, csak elvonást – emelte ki V. Naszályi Márta, a kerület polgármestere pénteken, az MTI-hez eljuttatott közleményében.