Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egy sorozat, ami még a Star Trek világában is egyedülálló

Majd húsz év óta először több új Star Trek-sorozat is megtekinthető egyszerre: a nosztalgiázni vágyóknak ott van Patrick Stewart főszereplésével Az új nemzedék folytatása, a Picard, míg az elvetemült rajongók, akik nem vetik meg a humort, a Lower Deck animációs vígjátékával kapcsolódhatnak ki. Népszerűségben azonban mindkettőt lepipálja a…

Sok autós azt sem tudja mi az a BUSZ sáv

Lecsapott a rendőrség azon autósokra, akik simán a BUSZ sávban parkoltak vagy épp azt szabálytalanul használták. Nos sok autós kapott a 48 óra alatt csekket. Az akció sikeres volt 88 autós pedig forgathatja a KRESZ könyvet, hogy pótolják a hiányosságaikat.   A buszsávok szabálytalan használata ellen indított akciósorozatot a Budapesti…

Három évre dutyiba megy a féltékeny gyújtogató ebesi férfi

Három évig gondolkodhat a barátnője házát felgyújtó elhagyott ebes férfi, hogy megérte-e. Szerintünk nem ér ennyit .   Súlyosbította az ítéletét a Debreceni Törvényszék annak a férfinak, aki tavaly novemberben felgyújtotta élettársa házát. A férfi a nő ebesi házában élt, főállásban ivott és féltékenykedett a nőre, akinek ebből elege lett, ezért azt

15 évre küldenék dutyiba a lányával erőszakoskodó csángó férfit

Komoly bajban van az a csángó férfi, aki a vádhatóság szerint bántotta és szexuálisan zaklathatta is 4 éves kislányát. 15 évre dugná dutyiba az ügyészség az erőszakos apát. A két évvel ezelött történt ceglédi eset megrázott mindenkit s a vádlottak padjára kerülhet a kislány anyja is, ő is felelős sok mindenért. Érdekes, hogy a rendőrség...

A buszsávok szabálytalan használata ellen indított akciósorozatot a Bkk és a Brfk

A több mint 200 járat 80 százaléka érinti a buszsávokat, amelyek napi több százezer utas gyorsabb eljutását segítik.

Szerelem a koronavírus alatt: Kedvenc sztárját látja szexbabájában a perverz férfi

BorsOnline
-
  Tegnap 21:30 Színes

Közel 20 éve él egyedül az az 53 éves Scott Pearson, akinek magányára csak ráerős

Férfi ob I: Ftc – nyolcból nyolc; Szolnok – kilencből kilenc

Az FTC 17–4-re nyert Miskolcon a férfi vízilabda ob I alapszakaszának szerdai játéknapján. Az éllovas Szolnok házigazdaként fölényesen, 16–8-ra legyőzte a Kaposvárt az OSC 19–10-re felülmúlta a Szegedet.

A buszsávokban szórta a bírságot a rendőrség

A buszsávok szabálytalan használata ellen indított akciósorozatot a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). Két nap alatt 88 szabálytalanságot észleltek.

Változik a buszközlekedés az ünnepnapokon

Boon
-
  Tegnap 21:00 Belföld

Az október 23-i és a november 1-jei ünnepnapokon, valamint az őszi szünet ideje alatt változik a helyközi és a Volánbusz üzemeltetésében lévő helyi járatok közlekedési rendje.

Miért tekintenek a férfiak feladatként a szexre?

She
-
  Tegnap 21:00 Életmód

Nem csak a pasik hibája, ha baj van az ágyban...

A buszsávok szabálytalan használata ellen indított akciósorozatot a BKK és a BRFK

Egy két napos akciósorozatban 88 szabálytalanságot észleltek, hét alkalommal pedig szabálysértési feljelentést tettek a gépjárművezetők ellen.

Két nap alatt 88 autóst kapott el a buszsávokban a rendőrség

Még mindig döbbenetesen sokan használjuk indokolatlanul a buszoknak fenntartott útszakaszokat.

Szabálytalan buszsávhasználókra vadászott a BBK és a BRFK

A buszsávot szabálytalanul használó járművezetők akadályozzák a menetrend szerint közlekedő autóbuszok és trolik haladását.

A férfiak jobban, a nők tovább szenvednek a koronavírustól

Míg sok koronavírusos beteg alig tapasztal tüneteket, másoknál hónapokig megmaradnak a betegség mellékhatásai a „hosszú Covid” néven ismert állapotban, mely egy új brit tanulmány szerint inkább a nőknél jellemző.