Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egy nagy teljesítményű Case Ih Quadtrac traktorral gazdagodott a mezőhegyesi ménesbirtok

Az AGRI CS Magyarország Kft. egy CASE IH Quadtrac traktort adott át Mezőhegyesen a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt.-nek 2020. november 12-én.

Korrupció gyanúja miatt vettek őrizetbe egy vezető beosztású minisztériumi tisztségviselőt

Korrupciós bűncselekmény gyanúja miatt vettek őrizetbe egy vezető beosztású minisztériumi tisztségviselőt - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség. A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség „hivatali helyzettel visszaélésre irányuló hivatali vesztegetés bűntette" és más bűncselekmények miatt folytat nyomozást.

Buszmegállóban vette a pisztolyát, dicsekedett vele, de lebukott

Potom áron jutott hozzá a szegedi férfi a lőfegyverhez, de ő és az eladó is nagy árat fizethet a bíróságon.

Tinilányokat futtatott két pécsi férfi

A két húszéves férfi és fiatalabb barátnőik még tavaly nyáron döntötték el, hogy belevágnak az üzletbe, és a szexből szereznek pénzt. Fotókat készítettek a lányokról, és azokat feltöltötték netes társkereső oldalakra. A két vádlott a lányokat utasításokkal látta el a szolgáltatások módjairól, idejéről, ellenértékéről. A hirdetésekre jelentkezők

A BKV felmondta a buszbérlési szerződést

Jogszerű volt a közbeszerzési eljárás, de a szerződés felmondása megtörtént - közölte a cég.

Cikkünk nyomán: a BKV felmondta a buszbérleti szerződést az offshore-hátterű céggel

Elsőként lapunk számolt be arról, hogy egy offshore-hátterű, Leisztinger Tamás érdekeltségi körébe tartozó cég nyert a BKV buszbérlési tenderén. Cikkünk nyomán a főpolgármester vizsgálatot rendelt el, mely végül a szerződés felmondását eredményezte.

Az élményajándékot jobban értékelik az idősebb gyerekek egy amerikai kutatás szerint

Ahogy a gyerekek nőnek, egyre jobban örülnek az élményajándéknak a tárgyak helyett – ezt állapította meg az Illinois Egyetem chicagói intézményének kutatása. Az egyetem docense, Lan Nguyen Chaplin által vezetett kutatás a gyerekek és serdülők ajándékokkal kapcsolatos hozzáállását vizsgálta. Arra az eredményre jutottak, hogy 3 és 12 éves…

Felborult egy autó Debrecennél

Lesodródott az útról és az oldalára borult egy személyautó Debrecen térségében, a Létavértesre vezető Külső Diószegi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járművet. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Egyelőre nincsenek kiterjedt választási csalásra vonatkozó bizonyítékok

Egyelőre nincsenek kiterjedt választási csalásra vonatkozó bizonyítékok - közölte az amerikai igazságügyi miniszter.

Sarkadon előállítottak a rendőrök egy férfit, mert a gyanú szerint ismerősével házakból lopott

Sarkadon előállítottak a rendőrök egy férfit, mert a gyanú szerint ismerősével házakból lopott és részt vett egy verekedésben. A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei 2020. december 1-jén előállítottak egy férfit. A 33 éves H. György a gyanú szerint korábban több házból lopott Sarkadon. Néhány alkalommal vele volt az egyik ismerőse is.…

Feloldhatatlan konfliktus? Novák Zalán és Kiskero élő adásban feszült egymásnak

A Farm VIP adásában már láthattuk, hogy Vasvári Vivien mennyire kiborult azon, hogy egyik csapattársa őt akarta kiejteni. Ám az egykori luxusfeleség nem csak emiatt volt mérges, és úgy tűnik, Novák Zalánban megtalálta azt, aki osztja a véleményét.

Hazánkban tesztelik a fúziós reaktor egyik legfontosabb biztonsági technológiáját

Az Energiatudományi Kutatóközpontban tesztelik a világ első fúziós reaktorának egyik legfontosabb biztonsági technológiáját, amelynek az a feladata, hogy ha kell, akkor azonnal leállítsa a fúziós reakciót.

Elfogták a férfit, aki szexuálisan bántalmazta másfél éves gyermekét

A 35 éves budapesti férfi több mint négyszáz olyan felvételt töltött fel az internetre, amely gyermekek szexuális kizsákmányolását ábrázolja.

Emberbőrbe bújt szörnyeteg: másfél éves gyermekét is bántotta a pedofil fotókat gyűjtő férfi

Kiskorúakról készült pornográf felvételeket szerzett meg és tartott, valamint saját gyermekét is bántalmazta szexuálisan a gyanú szerint. A Fővárosi Főügyészség indítványára a bíróság elrendelte a férfi letartóztatását.