Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Magyarország - "Több tízmilliót adtam bírónő ismerősömnek, mivel nem hittem, hogy becsap - Most oda a félretett pénz…

Lassan három éve annak, hogy Bors László mintegy harmincmillió forintot adott kölcsön ismerősének, az akkor aktív csoportvezető bíró L. A-nénak. Miután a férfi nem kapta vissza pénzét, a hatóságokhoz fordult, de a nőt csak azután gyanúsították meg csalással, hogy nyugdíjba vonult. Az ügyben – a károsult elmondása szerint – húsznál több…

Többségben pozitív hangulatban Amerika

Vegyes, emelkedő kezdés az amerikai tőzsdéken.

Több mint 300 diáklányt raboltak el fegyveresek Nigériában

Liner
-
 Ma 16:19Külföld

A hatóságok megerősítették, hogy fegyveresek 317 diáklányt raboltak el egy zamfarai iskolából, ez a második ilyen eset valamivel több mint egy héten belül.

Változás a magyar oltási stratégiában: az a fontos, hogy minél többen kapják meg legalább az első adagot

444.hu
-
 Ma 16:18Egészség

Mert már az is nagyfokú védelmet ad és megakadályozza a súlyos szövődmények kialakulását.

Több száz millió forintért foglalt le hamis Marlborot a NAV

VG
-
 Ma 16:08Gazdaság

Az adóhivatal 10 millió szál hamis piros Marlborot foglalt le.

Elkeserítő adatok: idén már több mint ezerháromszáz otthonban keletkezett tűz

Idén már több mint ezerháromszáz otthonban keletkezett tűz, kilencvenöten sérültek meg és tizennyolcan vesztették életüket - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, kiemelve: füstérzékelő használatával haláleseteket, füstmérgezéseket lehetne megelőzni.

Lezárták a Szent István-bazilikát, mert több covid-fertőzöttet találtak

Napi.hu
-
 Ma 15:50Belföld

Koronavírus-fertőzés következtében elhunyt Snell György segédpüspök, a budapesti Szent István-bazilika plébánosa. Miután a plébánián szolgáló káplánoknak is pozitív lett a teszteredménye, megvizsgálják a világi dolgozókat is, és szüneteltetik az istentiszteleteket a bazilikában - derült ki Erdő Péter bíboros Facebookon közzétett videoüzenetéből.

Videón, ahogy rátámad a férfi az Szfe-s maszkot viselő nőre a csepeli buszon - Kiderült, már többször kezdett hasonló t…

Közzétette a rendőrség annak a 151-es busznak a kamerafelvételét, amin az látható, hogy Ó. Bence rátámad az SZFE-s maszkot viselő nőre a csepeli járaton.

Több hektáron égett a nádas Bugyi település külterületén

Origo
-
 Ma 15:43Belföld

Három hektárnyi terület már leégett, a helyszínre küldtek egy kunszentmiklósi és egy fővárosi egységet is.

Megdőlt a melegrekord, több mint 21 fok volt ma Kiskunfélegyházán, éjjel viszont minden megváltozik

Egy hidegfront jön az éjjel. 21,3 fokkal dőlt meg a napi maximum-hőmérséklet rekordja, éjjel viszont hidegfront jön - írja az Időkép. A február 26-ára vonatkozó melegrekord az Országos Meteorológiai Szolgálat előzetes információi alapján 13 órára dőlt meg, amikor Kiskunfélegyházán 21,3 fokig emelkedett a hőmérséklet. A korábbi rekordot Baján…

Visszaállítják a horvátok a 14 napos karanténkötelezettséget, mert az egészségügyi dolgozók többségét már beoltották

Nem engedélyezik a hétfőtől kinyitó vendéglátóhelyek teraszain a zenét, mert a hangos zene mellett az emberek hangosabban beszélnek, ami miatt sokkal könnyebben terjed a vírus.

Több Alaptörvény-sértést talált az Ab a 2019-es köznevelési törvénymódosításban

HVG
-
 Ma 15:31Életmód

Az Alkotmánybíróság egy pontot megsemmisített, két alkotmányos mulasztás pótlására kötelezte az országgyűlést, és egy alkotmányos követelményt állapított meg. A fő téma az óvodába járási és a beiskolázási kötelezettség volt.

Többen verekedtek össze egy esztergomi szórakozóhely előtt

Origo
-
 Ma 15:27Belföld

A földön fekve is ütötték egymást.

„Snell György püspök életéért és szolgálatáért hálásak vagyunk” – koronavírusban elhunyt a Szent István-bazilika pléb…

Koronavírusban elhunyt a Szent István-bazilika plébánosa, Snell György. A bazilikában szolgáló káplán atyák is elkapták a fertőzést, emiatt szünetelnek a misék a bazilikában. Meghalt a plébános Február 26-án, pénteken hajnalban visszaadta lelkét Teremtőjének Snell György, az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye segédpüspöke, a Szent…