Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Van elég álláshely az országban: így hatott a munkaerőpiacra a koronavírus-járvány második hulláma

A koronavírus második hulláma már egyáltalán nem érte a márciusihoz hasonló sokként a hazai munkaerőpiacot. 2020 utolsó három hónapja a stabilizálódás és a jövőre való felkészülés jegyében telt, az új álláshirdetések száma csupán egy százalékkal maradt el 2019 azonos időszakának szintjétől.

Koncertszínházi előadással emlékeznek Cseh Tamásra

Az alkotó és dalszerző hetvennyolcadik születésnapján, január 22-én a Kelet-nyugati pályaudvar című koncertszínházi előadással emlékezik a Vígszínház Cseh Tamásra.

Biden-beiktatás: így reagáltak a világ vezető politikusai

Európától a Közel-Keletig számtalan vezető politikus nyilvánított véleményt Joe Biden és alelnöke, Kamala Harris beiktatása kapcsán. Ezekből válogattunk egy csokorra valót.

Így fogadta a világ az Egyesült Államok új elnökét

ATV
-
 Ma 19:55Külföld

Világszerte hatalmas várakozás előzi meg az új amerikai adminisztráció munkáját. Az Európai Unió a kapcsolat újraindítását, Oroszország a nukleáris fegyverzetkorlátozásról szóló szerződés meghosszabbítását, míg Irán a szankciók törlését várja Joe Bidentől.

A csehek kötelezővé tennék a reszpirátor viselését a boltokban és a tömegközlekedési eszközökön

Andrej Babiš cseh kormányfő és Jan Blatný egészségügyi miniszter kötelezővé tenné a reszpirátor viselését a boltokban és a tömegközlekedési eszközökön.   Ennek oka a fertőzőbb brit koronavírus-mutáció terjedése, melynek meggátolására Németországban és Ausztriában már elfogadtak hasonló óvintézkedést.   „Erősen…

Vigyázat, hidegrázós! Így énekelte az amerikai himnuszt Joe Biden beiktatásán Lady Gaga

Az énekesnő – stílusához méltóan – egyedi szettben állt az amerikaiak tízmilliói elé.

Csak saját felelősségre igyál az unikornisok könnyéből, ami felér egy lórúgással

UniLife
-
 Ma 19:36Életmód

Az unikornis trend nem akar csillapodni. Nemcsak a ruhaboltok polcai roskadoznak az egyszarvús pólók, pizsamák és mindenféle kiegészítők tömkelegétől, bizony az unikornisok ott is teret hódítanak, ahol erre a legkevésbé számítanánk. Az alkoholok piacán.

Már a Predator is bekerült a Fortnite-ba: Így lehet levadászni, és megszerezni a cuccait

IGN
-
 Ma 19:36Gaming

Ki a vad és ki a vadász? A Fortnite-ban remélhetőleg mi leszünk, ha a Yautja, azaz a Ragadozó nyomába eredünk.

Így masztrubálnak a nők: elárulták a titkaikat (18+)

Life
-
 Ma 19:15Szex

Nagyon kényes téma a nők körében a maszturbálás, pedig kár lenne tagadni, hogy a legtöbben bizony élnek a lehetőséggel, nem is olyan ritkán, mint azt gondolnánk. Most kiderül, hogyan szerez magának örömet a gyengébbik nem. 

Így élvezte a havat Tücsi és a kislánya – cuki fotó

Blikk
-
 Ma 19:06Időjárás

Amint leesik a hó, Tücsiék rögtön szánkóra pattannak! Úgy tűnik, a modell lánya, Nara imádja a csípős hideggel járó csúszós időt. Tücsi és kedvese, a jégkorongozó Sofron István (32) pedig mindent megtesz, hogy gyermekük arcán sose halványuljon a mosoly.

Így lehet újra kék az erdélyi Szent Anna-tó

24.hu
-
 Ma 18:58Színes

Míg 2012 tavaszán a fenekéig átlátható volt a tó hat méter mély vize, 2020 tavaszán két méter alá süllyedt a víz átláthatósága.

így reagáltak a hóra az állatok

RTL Klub
-
 Ma 18:49Bulvár

Nem állt meg az élet a nyíregyházi és a debreceni állatkertekben a hó miatt. Az állatok nagy része örült a hónak, még az elefántok is.

Így zengett Lady Gaga hangja Joe Biden beiktatásán

Az amerikai himnuszt énekelte el, mégpedig arany színű mikrofonba.

Kisfilm: így költözik a Néprajzi Múzeum

Index
-
 Ma 18:34Film

A múzeum visszatér a Ligetbe.

Koncertszínházi előadással emlékeznek Cseh Tamásra a Vígszínházban

Az alkotó és dalszerző hetvennyolcadik születésnapján, január 22-én a Kelet-nyugati pályaudvar című koncertszínházi előadással emlékezik a Vígszínház Cseh Tamásra. A darab a szereplők műhelymunkájának eredményeként jött létre. A Frontátvonulás és a Nyugati pályaudvar című albumokat dolgozza fel, az összekötő szövegeket pedig…