Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 115 hír

Tőzsde – Mínuszos nyitás New Yorkban

Csökkenéssel nyitottak szerdán az irányadó New York-i tőzsdemutatók. A befektetőket elkedvetlenítették a vártnál gyengébb amerikai munkaerőpiaci adatok.

Szilágyi Liliána kihagyja a tokiói olimpiát!

A Ferencvárosi TC Eb-ezüstérmes, ifjúsági olimpiai bajnok úszója, Szilágyi Liliána úgy döntött: 2021 nyaráig nem indul versenyen. A 24 éves

Elstartolt a Fortnite új szezonja, melyben a The Mandalorian főszereplőjének is segíthetünk fejvadászkodni

IGN
-
 Ma 12:33Gaming

Átalakult a játéktér. Galactus rombolását követően ismét átalakult a battle royale küzdőtér és még néhány fejvadász is felbukkant a pályán.

A tokiói cipzár-hajó, ami ketté nyitja a folyókat

VJM
-
 Ma 10:48Színes

Tokióban nap mint nap furcsa installációkba ütközhet az ember, csak nyitott szemmel kell járnia. Nemrég a Sumida-folyón jelent meg egy ilyen művészi "alkotás", de egészen más formában, mint ahogy azt elképzelnénk.

Tőzsde – Vegyes mozgás az ázsiai piacokon

Pluszban zártak a vezető ázsiai börzék szerdán, de vegyes mozgás figyelhető meg a térségben még nyitva tartó néhány tőzsdén. A tokiói börze, a térség irányadó tőzsdéje szerdán 0,01 százalék erősödéssel, 26 789 ponton fejezte be a napot. A részvények szélesebb körét felölelő Topix-index 0,38 százalék pluszt ért el. A már szintén bezárt…

Tőzsde – Gyengültek az indexek nyitáskor Nyugat-Európában

Mínuszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék szerdán. A londoni FTSE-100 index 0,29 százalékos, a frankfurti DAX30 index 0,44 százalékos, a párizsi CAC-40 index pedig 0,41 százalékos gyengüléssel kezdett. Az euróövezeti vállalatok gyűjtőindexei közül az EuroStoxx50 0,44 százalékos csökkenéssel indított. A szerdai tőzsdenyitáskor az…

Gyengülés az európai tőzsdéken

Mínuszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék szerdán.

Tőzsdenyitás előtt – Iránykereséssel kezdhet a részvénypiac

A keddi megtorpanást követően iránykereséssel kezdhet a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) szerdán – írta az MTI-nek küldött előrejelzésében az Equilor Befektetési Zrt. elemzője. Varga Zoltán az OTP és a Magyar Telekom árfolyamában egyelőre nem lát esélyt jelentős változásra. A Richter 7250 forintig erősödhet, míg a Mol 2000 forintig gyengülhet…

Merre tovább magyar tőzsde? Megmondja a szakértő

A keddi megtorpanást követően iránykereséssel kezdhet a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) szerdán - írta az MTI-nek küldött előrejelzésében az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.

Pluszban zártak az európai tőzsdék

ProfitLine
-
 Tegnap 20:00Gazdaság

Összhangban a nemzetközi értékpapírpiaci trenddel, pozitív kezdés után nyereséggel fejezték be december első kereskedési napját a főbb európai tőzsdeindexek.

Harmad évszázada a legjobb november volt a tőzsdéken az idei

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 19:50Gazdaság

A szárnyalásból ezúttal a hazai piac sem maradt ki, a 33 éves rekord azonban a Dow Jones indexé.

Tőzsdezárás – Iránykeresés jellemezte a kereskedést

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 30,18 pontos, 0,08 százalékos csökkenéssel, 38 751,98 ponton zárt kedden. A részvénypiac forgalma 11,0 milliárd forint volt, a vezető részvények a Richter kivételével csökkentek az előző napi záráshoz képest. Török Lajos, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője az MTI-nek elmondta, hogy…

Tavaszi értékének duplájáért lép tőzsdére az Airbnb

Az Airbnb 44 és 50 dollár közti árfolyamon tervezi kibocsátani részvényeit a tőzsdei bevezetése során, amely akár 35 milliárd dolláros értékeltséget is eredményezhet. A vállalat mintegy 2,5 milliárd dollárnyi forrást tervez bevonni a részvénykibocsátással.

Tavaszi értékének duplájáért lép tőzsdére az Airbnb

Az Airbnb 44 és 50 dollár közti árfolyamon tervezi kibocsátani részvényeit a tőzsdei bevezetése során, amely akár 35 milliárd dolláros értékeltséget is eredményezhet. A vállalat mintegy 2,5 milliárd dollárnyi forrást tervez bevonni a részvénykibocsátással.