Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 253 hír

Hónapos kvíz: Melyik nem az adott hónap eredeti régi magyar neve?

Ha érdekelnek további kvízek itt megtalálod őket, illetve csatlakozhatsz Facebook csoportunkhoz is. Mielőtt belépsz ne felejtsd el megosztani barátaiddal az eredményedet.

Erősen kezdik a napot az amerikai tőzsdék

Indexemelkedéssel indult a kereskedés pénteken az amerikai értékpapírpiacokon a héten kezdődött negyedéves eredménybeszámoló szezon első jelentéseiben szereplő várakozáson felüli adatokat nyugtázva.

Megkapta az első adag oltást Angela Merkel - Meg fog lepődni, melyiket kapta

Megkapta az új típusú koronavírus (Sars-Cov-2) okozta betegség (Covid-19) elleni védőoltás első adagját pénteken Berlinben Angela Merkel. A német kancellárnak az AstraZeneca vakcináját adták be.

4 csillagjegy, mely mosolyt csal az arcodra

Alon
-
 Ma 16:02Megyei

Vannak, akik természetüknél fogva rendelkeznek azzal a képességgel, hogy mások számára jókedvet adjanak. Ők azok, akik vidámságot, könnyedséget hoznak az életbe és képesen néhány kedves szóval, vagy akár egy humoros megjegyzéssel nagyot fordítani a hangulatodon.

James Gunn elsírta magát, mikor megtudta, hogy melyik Steven Spielberg kedvenc szuperhősfilmje

IGN
-
 Ma 15:42Film

James Gunn-nak könnybe lábadt a szeme, mikor megtudta, hogy a rendezőmester melyik szuperhősmoziért rajong a leginkább.

Teszt: melyik az a tulajdonságod, ami megfogja a férfiakat?

Bien
-
 Ma 15:31Életmód

Lehet, hogy nem is vagy tisztában azzal a rejtett képességeddel, ami miatt vonzod a férfiakat, de most segítünk kideríteni. Megtudhatod, hogy melyik tulajdonságodra kell ráerősítened annak érdekében, hogy a megfelelő férfi találjon meg téged.

Kvíz: Tudod hogy melyik filmben ki játszotta a főszereplőt? 10-ből csak 2-en tudják mind!

Ha érdekelnek további kvízek itt megtalálod őket, illetve csatlakozhatsz Facebook csoportunkhoz is. Mielőtt belépsz ne felejtsd el megosztani barátaiddal az eredményedet.

Az elektromos autók a tőzsdéket is letarolják: ezekből a részvényekből érdemes bevásárolni

A következő évek-évtizedek egyik fontos trendje lehet világszerte az elektromos autózás terjedése. Az előrejelzések komoly felfutással számolnak a piacon. Ezt több dolog is támogatja, egyrészt keresleti oldalról, másrészt a szabályozók részéről. Az tehát biztos, hogy az elektromos autózásé a jövő, és ezzel keresni is lehet.

Nem várt fordulat: az LMP bejelentette, melyik ellenzéki miniszterelnök- jelöltet támogatja

Ha Karácsony Gergely vállalja a miniszterelnöki jelölést, akkor az LMP őt fogja támogatni, és nem állítanak saját jelöltet. Erről Schmuck Erzsébet, az LMP társelnöke beszélt az ATV Egyenes Beszéd műsorában. Schmuck ezt azzal indokolta, hogy zöld miniszterelnököt akarnak támogatni, és nem akarják megosztani a zöld szavazókat. Bíznak benne,…

Minimum járulékfizetés és kereseti korlát: nem mindegy, melyik időszaki a jövedelem

A pénzbeli társadalombiztosítási ellátásokra vonatkozó szabályok miatt nem mindegy, hogy a biztosított díjazása milyen időszakra vonatkozik. A kifizetés időpontjától eltérő időszakra történő kifizetés azonban érintheti az esetleges kereseti korlátot, illetve a minimum járulékfizetési kötelezettséget is.

360 felett az euró ára, a Daimler az európai tőzsdék motorja

Rekordot rekordra halmoznak a tőzsdék, a Dow Jones indexet ma a német DAX követi a sorban. Jó gyorsjelentések érkeztek mindkét kontinensről, a Daimler vagy az amerikai nagybankok sokat lendítettek a hangulaton. Csúcson a katalizátor-fémek árfolyama, a kriptó-őrület pedig a második vonalban folytatódik.

Egy áramszünet miatt mélyülhet tovább a chiphiány

HWSW
-
 Ma 12:18Infotech

A TSMC egyik üzemében váratlan áramkimaradás miatt történt üzemzavar.

Carey Mulligan játssza Adam Sandler feleségét a Spacemanben, melyben Sandler egy cseh űrhajóst alakít, aki találkozik …

Adam Sandler ismét komolyabb arcát készül megmutatni, és ebben segítségére lesz az Oscar-díjra esélyes színésznő is.

Mélyrepülésben a söripar: fellendülésben bízik a hazai Sörszövetség

Gyenge első negyedévet zárt a magyarországi söripar, ám a legnagyobb gyártók bíznak abban, hogy az év további részében a forgalom fellendül - mondta el Kántor Sándor, a Magyar Sörgyártók Szövetsége igazgatója