Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 155 hír

Rommá tört az autó a Szentendrei úton: a sofőr testvére hálás az életmentő segítségért

Súlyos baleset történt még vasárnap este a kerületben: oszlopnak ütközött egy autó a Szentendrei út és a Záhony utca kereszteződésénél.A tűzoltók feszítővágóval szabadítottak ki egy embert a kocsiból. A mentők a középkorú férfit kórházba szállították.Az esettel kapcsolatban a Budapesti autósok oldalát megkereste a roncsba szorult…

Teljes terjedelmében égett egy lakóház Törökszentmiklóson

A szolnoki és a törökszentmiklósi tűzoltók két vízsugárral oltják a lángokat.

Kalandos úton lett jogosítványa Verstappennek

Formula
-
 Ma 15:07Bulvár

Sosem szerette, ha apja elvitte autót vezetni, mert utálta a botváltót. Jogosítványt szerezni is csak édesanyja unszolására ment el, és sikerült kifognia egy szigorú vizsgabiztost, ráadásul hibákat is elkövetett a forgalmin.

Két autó ütközött a Szoboszlói úton

Két személyautó karambolozott Debrecenben, a Szoboszlói úton, a Zelemér utcai kereszteződés közelében. A műszaki mentést a város hivatásos tűzoltói végzik. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszt a mentés idejére lezárták – tájékoztatott a katasztrófavédelem.

Karambol a Szoboszlói úton

Cívishír
-
 Ma 13:56Megyei

A mentőket és a tűzoltókat is riasztani kellett a debreceni balesethez.

Két éve volt úton az algériai férfi, aki Németországba akart eljutni – nem volt szerencséje a szlovák határon

Agnesa Kopernická, a szobránci idegenrendészet szóvivőjének tájékoztatása szerint a férfi 2018-ban Algériából indult útnak. Eljutott Törökországba, ahonnan már illegálisan folytatta útját: Görögországon, Albánián, Koszovón és Bosznia-Hercegovinán keresztül egészen Szerbiáig jutott. Miután átkelt a szerb-magyar határon, egy parkolóban…

Kigyulladt egy melléképület Szajlán, egy ember meghalt

Kigyulladt egy lakóházzal egybeépített melléképület hajnalban Szajlán, a tűzben egy ember meghalt – tájékoztatta a Heves megyei katasztrófavédelmi szóvivő pénteken az MTI-t. Nagy Csaba közölte: a tüzet a pétervásárai és egri hivatásos tűzoltók oltották el. Az ötven négyzetméteres Táncsics Mihály utcai épületrész átvizsgálásakor egy holttestet talál

Kigyulladt egy melléképület Szajlán, egy ember meghalt

Feltehetőleg a kályhából kipattanó szikra idézhette elő, ám a tűz pontos okát és körülményeit még vizsgálják.

Útszűkület a Mexikói úton, óvatosan vezessetek!

Zuglóban, a Mexikói úton a Tábornok utcánál lezárták a fél útpályát csatorna felújítása miatt - írja a BKK. A munka várhatóan december 15-ig tart.

Frontális ütközés a Csermőkei úton

Ketten sérültek meg abban a közlekedési balesetben, ami pénteken reggel történt Miskolcon a Csermőkei úton.

A szakértők szerint több hibát is vétett a kivitelező a 135-ös megyei úton

Több hibát is vétett a kivitelező, amelyek miatt három helyen leszakadt a tavaly felújított 135-ös megyei út Kobátfalva és Firtosmartonos között – derült ki az ügyet vizsgáló szakértők elemzéséből. Az út jelenleg használható, noha van, ahol nem teljes szélességében.

Összehordott szemét égett Esztergom-Kertvárosban

November 25-én, szerdán összehordott szemét égett Esztergom-Kertvárosban. A tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat. Mintegy száz

Melléképület égett Szajlán

Kigyulladt egy melléképület Szajlán, a Táncsics Mihály úton. Az esethez az egri és a pétervásárai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat.