Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 39 hír

Ők a világ legvékonyabb derekú női - Sokan az egészségükkel játszanak

Femina
-
  Tegnap 17:06 Divat

A fűző viselése sokak számára nem csupán egy eszköz, hogy vonzóbbnak tűnjenek: egyesek az egész életüket arra tették fel, hogy minél vékonyabb derekuk legyen.

A Sopron után újabb csapat nem hajlandó olaszokkal játszani

A Sopron Basket után a lett TTT Riga csapata sem hajlandó olasz ellenféllel szemben mérkőzést játszani Ljubljanában a női kosárlabda Euroligában a koronavírus-járvány miatt.

Kifejlesztették az okosgolflabdát, ami játszani is megtanít 

Kreatív Online
-
  Tegnap 14:21 Média

Ez a kis okosgömb a telefonon keresztül képes bárkit tréningelni, a golfszótárával pedig a sportban használt szakkifejezéseket is segít megérteni. 

Abszurd: állítólag azért játszanak rosszul a focisták, mert túl sokat szexelnek

Propeller
-
  20.02.25 20:34 Sport

Gigi Becali, a klubtulajdonos megfejtette, hogy a román FCSB focistái miért játszanak csapnivalóan az utóbbi időben. Az ok nem más, mint hogy a játékosok túl sokat szexelnek, ami gyengíti a csapat teljesítményét. A játékosok túl gyakran szeretkeznek a barátnőikkel, ezért nem játszanak olyan jól az utóbbi időben – nyilatkozta…

Csapnivalóan játszanak az egyik román klub focistái, pihenés helyett ugyanis valami teljesen mással foglalkoznak...

Blikk
-
  20.02.25 20:26 Sport

Gigi Becali, a klubtulajdonos megfejtette, hogy az FCSB focistái miért nem teljesítenek túl jól az utóbbi időben, azaz miért nem tudnak nyerni – írja a HVG.

Bernardo Silva: Együtt akarok játszani Messivel!

FourFourTwo
-
  20.02.25 19:41 Foci

Miután Cristiano Ronaldóval már több alkalommal is volt lehetősége együtt játszani, a Manchester City sztárja most a korszak másik hatalmasságával is egy csapatban szerepelne.

Koronavírus: így fogadják az erdélyi megyékben az Olaszországból érkező román állampolgárokat

Maszol
-
  20.02.25 14:23 Határtalan

Egy részük karanténközpontba vagy lakhelyi karanténba kerül. 

A soproni kosárlabdacsapat Ljubljanába sem utazik el, ahol olasz csapat ellen játszanának

444
-
  20.02.25 12:36 Sport

Nem akarják vállalni „annak a kockázatát, hogy a játékosok Veneto tartományban életvitelszerűen élő személyekkel érintkezzenek”.

Koronavírus – Nem hajlandó olasz ellenfelével játszani a Sopron

A klub vezetése úgy döntött, hiába költöztették volna Szlovéniába az olasz Schio elleni Euroliga-mérkőzést. a Sopron Basket nem utazik el Ljubljanába sem.

Koronavírus: Ljubljanában sem hajlandó játszani a soproni kosárcsapat

Az olaszországi meccset Szlovéniába tette át a nemzetközi kosárszövetség, de a magyar csapat oda sem utazik el. Vállalják a következményeket.

A koronavírus miatt Ljubljanában kell játszania a Sopron Basketnek

Az olaszországi Schióban nem lehetett megrendezni az Euroliga alapszakaszának utolsó mérkőzését.

Szoktál mobilon játszani? Ez az ami kell neked! – Samsung Glap Play teszt!

TechWorld
-
  20.02.24 20:07 Mobiltech

A mai modern okostelefonok tulajdonképpen kis hordozható számítógépek nagy kijelzővel, nem csoda, hogy rengetegen használják ezeket játékra is. 2019-ben a mobiljátékos iparág értéke a 68,5 milliárd dollárt, azaz 21 235 milliárd (!!) forintot, azaz ekkora értékben költöttek az emberek szoftverekre, szolgáltatásokra és kiegészítőkre. Nem csoda,…

Vigyázat internetes csalók, nem kicsiben játszanak -“túlfizetéses” átverés

Az elmúlt fél évben új internetes átverés szedi áldozatait, amely elsősorban a hazai,  online szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásokat célozza meg. Az átverést a legtöbb szakember „túlfizetéses” átverésnek nevezi. Törölt fizetések és egyéb finomságok Lényege, hogy a csaló felveszi a kapcsolatot a vállalkozással és árajánlatot kér, majd az…