Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 317 hír

Ez a tíz focista büszkélkedhet a legdrágább magánrepülőgéppel a világon

Player
-
 Ma 05:10Divat

Ha korunk sztárfutballistáiról ejtünk szót, akkor nem éppen a legfőbb arisztotelészi érték, a mértékletesség fogalma ugrik be nekünk először. A közép a legfőbb érték, mondta a szakállas öreg, a drágább viszont szinte mindig jobb – mondhatnák erre az évente eurómilliókat zsebre tevő focisták.

Mitől számít felnőttnek valaki? A szakpszichológus most megmondja

Metropol
-
 Ma 03:20Kultúra

Az életkor vagy a biológiai érettség számít?

Tompalátás (amblyopia) felnőttkorban - Mit tehetünk?

A tompalátás vagy amblyopia a lakosság 4-5 százalékát érinti. Mi az, amit felnőttkorban tehetünk, ha valamelyik szemünket nem tudjuk rendesen használni?

„Remélem, egy nap majd együtt focizunk a mennyben” - így búcsúzott Maradonától a futballvilág

Pelétől Lothar Matthäuson át Lionel Messiig számos kiváló egykori és jelenlegi labdarúgó gyászolja a 60 évesen elhunyt zsenit.

Elkészültek az Y-híd látványtervei

VG
-
 Tegnap 21:05Gazdaság

Elkészültek a NIF Zrt. látványtervei a miskolci háromágú Y-hídról.

A világhálóra költözve gyűjtik az adományokat a megyei civilek

A járványhelyzet miatt rendhagyó módon, a világhálóra, az online térbe költözve gyűjtenek adományokat a civil szervezetek a karácsony előtti időszakban.

Voltak a focisták, voltak a sztárok, voltak a futballzsenik, és volt Maradona

Azonnali
-
 Tegnap 19:57Vélemény

Már huszonévesen földöntúli magasságba emelkedett, nemhogy riválisa nem volt, de még egy kategóriába se soroltak vele senkit. Élő legenda volt. Mármint tényleg, igazi. Nem csak úgy, ahogy ma rámondjuk minden celebre, ha elmúlt negyven éves.

Több megyei diák a dobogó legtetejére állhatott a robotikaversenyen

Baon
-
 Tegnap 19:40Belföld

Kecskeméti bányais és kiskunhalasi sziládys siker is született a közelmúltban lezajlott XI. Robotprogramozó országos csapatverseny döntőjében.

Nincs már az argentin focilegenda: Diego Maradona 60 évesen meghalt

Napi.hu
-
 Tegnap 19:39Gazdaság

Légzésének leállása következtében hunyt el otthonában a 60 éves korában a játékosként világbajnok, a Pelével együtt a 20. század legnagyobbjának választott argentin focilegenda.

Meghalt a Fejér Megyei Hírlap volt újságírója, akit a meghekkelt Orbán-interjú miatt rúgtak ki

Telex
-
 Tegnap 19:29BelföldFejér

Klecska Ernő 57 évet élt, a kirúgására ürügyet szolgáltató interjúhamisításhoz nem volt köze, az ügyben pert is nyert a Mediaworks ellen.

60 éves korában elhunyt Diego Maradona focilegenda

FIFA-játékok és filmek is őrzik emlékét. 2020 nem kímél minket, mert egy újabb legenda távozott az élők sorából: meghalt Diego Armando Maradona, a világhírű argentin labdarúgó.

Koronavírusos lett az Rmdsz Hunyad megyei parlamenti képviselőjelöltje

Maszol
-
 Tegnap 19:01Határtalan

Széll Lőrinc elkülönítésbe vonul és online kampányol.

Maradona melegítése, amiből sugárzik, mennyire imádta a focit

NSO
-
 Tegnap 18:47Foci

Mint arról beszámoltunk, életének 61. évében elhunyt Diego Armando Maradona, az argentin válogatott világbajnok klasszisa. Maradonáról az egyik legemlékezetesebb felvétel, amikor a Napoli játékosaként a Bayern München elleni UEFA-kupa-elődöntőre melegített, miközben a háttérben az Opus „Life is Life” című slágere szólt. Sugárzott belőle,…

Meghalt Diego Maradona, minden idők egyik legnagyobb focistája

Meghalt Diego Maradona, minden idők egyik legnagyobb focistája. Az egykori világbajnok régóta betegeskedett, nemrég koponyaműtéten esett át, miután egy vérrögöt találtak az agyában. Argentin sajtóforrások szerint halálát hirtelen szívmegállás okozta. A világhírű sportoló 60 éves volt.