Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Teljes biztonsági készültségben van az USA mind az 50 állama Biden beiktatása miatt

Nyitókép forrása: bbc.com Az USA mind az 50 állama és Columbia körzet (DC) is készültségben van az esetleges hétvégi zavargások miatt. A nehéz, és sok vitát kiváltó elnökválasztáson győzedelmeskedő Joe Bidem demokrata jelöltet szerdán iktatják be. A nemzeti gárdát már Washingtonba irányították, hogy nehogy megismőtlődjön az…

Szilágyi csak Orbán után oltatná be magát a kínai vakcinával

Az egykor neves rádiós és televíziós személyiség, Szilágyi János sokak nevében kimondta a határozott véleményét: csak Orbán Viktor után hajlandó beoltatni magát a kínai koronavírus-vakcinával. Igaz, ő már az a korosztály, amelyiket a kínaiak nem is oltanak ezzel a fajta vakcinával, amit Orbánék be akarnak hozni az országba s amellyel a…

Deutsch Tamás: Gyurcsányék Kínában készült gyógyszereket fogyasztva ijesztgetik az embereket a Kínában készült va…

Miközben dolguk végeztével a Kínában készült televíziókészüléküket bámulják a Kínában készült takarójuk alatt összekucorodva.

Virológus: ez a baj a kínai vakcinával

Duda Ernő azt is elmagyarázta, milyen lehetséges problémákat okozhatnak.

Szilágyi János inkább megvárná, míg Orbán Viktor is beadatja magának a kínai vakcinát

A kínai vakcina körül még nagyobb bizonytalanság alakult ki, mint a nyugati oltóanyagok körül.

Kiderült, mi a baj a kínai vakcinával

A kínai vakcinák többségében elölt, teljes vírus van, ez okozhat problémákat - mondta a Szeged Televíziónak Duda Ernő virológus professzor.

Szilágyi János inkább megvárná, amíg Orbán beoltatja magát a kínai vakcinával

A televíziós riporter, Szilágyi János volt az ATV Civil a pályán című műsorának a vendége, ahol a koronavírus elleni kínai oltás is szóba került. A riporter azt is elmondta a műsorban: Nem bízik a Távol-keleti ország vakcinájában, mert kevés az információ. Éppen ezért ő csak akkor oltatná be magát ezzel a  vakcinával, ha először Orbán Viktor…

Fluor Tomi és Diaz: Kipróbáltuk a nyugati és a kínai vakcinát is

Egy vicces videóban mutatták be, hogy milyen mellékhatásokat képzelnek el egyik-másik vakcina mellé.

Koronavírusosak lettek a fagyik Kínában

24.hu
-
 Ma 08:34Színes

A fagyi is elkaphatja a koronavírust?

Költő dinoszauruszra leltek Kínában

Egy tojásain "kotló" dinoszaurusz megkövesedett maradványait tárták fel a kutatók a kelet-kínai Csianghszi tartományban.

Népszerű fürdőhelyek, csatatéri turizmus a 19. századi USA-ban

Korábban alaposan körbejártuk a 19. századi turizmust Európában, ám nem foglalkoztunk annak a tengeren túli lehetőségeivel. Milyen lehetőségei voltak az amerikaiaknak, ha ki akartak mozdulni a városaikból? Az alábbiakban kiderül: Utazás a történelemben VIII. rész.

"Kipróbáltuk a nyugati és a kínai vakcinát is" - Furcsa mellékhatások jelentkeztek a Wellhello tagjainál

Poénos videóval reagáltak a Wellhello tagjai a koronavírus elleni vakcinák közti dilemmára.

Nem a kínai vakcinával van baj, hanem a magyar kormánnyal

A helyzet komolyabb annál, minthogy politikusokra lehetne bízni a megoldást. Hiába hazudják, hogy a szakemberekre támaszkodnak, a napnál is világosabb, hogy csak azoknak a szakembereknek a véleményére hallgatnak, akik azt mondják, amit ők hallani szeretnének. Hogy ami keletről jön, jó, ami nyugatról, az gyanús.

Duda Ernő virológus: a kínai vakcinák problémákat okozhatnak

A virológus professzor azt mondta: a kínai vakcinák elmaradottak, technológiájuk messze van a Pfizer–BioNTech és a Moderna által gyártott oltásokétól.