Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Vigyázzunk egymásra, hogy az ünnepeket szeretteinkkel tölthessük!

A járvány sajnos nem ért véget, a kialakult helyzet az Erdélyi Médiatér Csoportot ismét cselekvésre készteti. Az október 23-i maszkosztás sikerén felbuzdulva pénteken újabb villámakciót tartunk: ezúttal is több helyszínen ajándékozunk védőmaszkokat.

Egy tag máris távozott a szerdán megalakult pécsi Művészeti Tanácsból

Szerda délután megalakult a Művészeti Tanács, amelynek célja, hogy a pécsi kulturális élet szereplőivel egyeztetve kidolgozza és a gyakorlatba átültesse Pécs hosszú távú kulturális stratégiáját, közölte az önkormányzat.

Olyan információ jelent meg egy lengyel lapban, mely ha bebizonyosodik akkor vége a Fidesznek

Olyan információ jelent az Onet című online lengyel lapban, mely ha bebizonyosodik akkor vége a Fidesznek és ez nem túlzás. Megszólalt a Szájer által csak házibulinak emlegetett esemény szervezője az általa tartott furcsa erkölcsű eseményeken állítja, hogy rendszeres vendégek a politikusok, kilenc fideszes látogatta az összejöveteleit, akik…

Óriási baleset lett belőle, mert nem vett észre egy apróságot, amikor át akart menni a két munkagép között

Gondolta az kamerás autó sofőrje, hogy élne az elsőbbségadás adta lehetőséggel és áthajt a két munkagép között. Az első munkagép…

Elhitette egy kislánnyal egy 22 éves férfi, hogy szerelemes belé, hogy prostituáltat csináljon belőle

Megfenyegették a gyereket, aki végül azért szabadulhatott, mert a rendőrök elfogták a férfit.

Hatalmas adventi kalendáriumot készítettek egy kiskőrösi iskolának

Óriási könyv fogadja december elsejétől egy kiskőrösi általános iskola kisdiákjait az aulában.

6 szuper ajándék tipp, amivel közben egy hazai vállalkozót is támogatsz!

Joy
-
 Ma 12:13Életmód

Az idei karácsony szlogenje: vegyél hazait karácsonyra is és támogasd ezzel a hazai vállalkozókat! Az Éva Magazin cikke.

A brüsszeli orgia szervezője szerint a magyarok az egyik leggyakoribb vendégek

“Ezeken a szexorgiákon vannak ukrán, francia, német, holland, luxemburgi, svájci és spanyol politikusok. A leggyakoribb vendégek azonban a lengyelek és a magyarok” mondta a nemrég robbanó brüsszeli orgia-ügy kapcsán David Manzheley az Onet nevű lengyel lapnak, amelyet a Telex szemlézett. Manzheley 29 éves és több mint két éve szervez…

Coming out: egy hónap randizás után vallotta be szerelmének, hogy férfinak született, már az esküvőt tervezik

Tizenhat évig tartotta titokban identitását egy kanadai nő, de megkönnyebbülésére elárulhatta nemváltó műtétét párjának egy hónap randizás után és már az esküvőt tervezik - írja a DailyMail.

Farm VIP: Vasvári Vivi egy félős kiscsibéhez hasonlította Sydney van den Boscht

Vivi nem kertelt, szemtől szemben elmondta a véleményét Sydneynek.

A Dunaszerdahelyi járásban igazolták szerdán az egyik legtöbb új fertőzöttet

Szerdán (december 2.) 10 264 PCR tesztet végeztek el, és 1982 újabb esetben mutatták ki az új típusú koronavírus-fertőzést Szlovákiában. 32 újabb halálesetet és 2535 új gyógyultat vettek nyilvántartásba – írtuk korábban. Szerdán a Dunaszerdahelyi járás is bekerült a tíz járás közé, ahol a legtöbb új fertőzöttet igazolták. Az élen…

Messze még az egyenrangúság – A fogyatékossággal élők nemcsak saját hátrányaikkal küzdenek, hanem az előítéletek…

Kisalföld
-
 Ma 12:01Megyei

Az ENSZ december 3-át a fogyatékkal élők világnapjává nyilvánította, hogy felhívja a figyelmet a fogyatékossággal élők, a balesetek és katasztrófák következtében fizikai, értelmi, érzékszervi károsodást szenvedett embertársaink problémáira.

Egészséges gyermek született egy 1992-ben lefagyasztott embrióból

Az amerikai házaspár majdnem öt évig próbálkozott a gyermekvállalással, amikor a médiából értesültek arról, hogy embriót is örökbe lehet fogadni.